facebook
twitter

Горещи новини

Русия обяви за пропаганда срещу Тръмп шпионския скандал със Смоленков

1474
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руското външно министерство определи като класическа пропаганда срещу президента на САЩ Доналд Тръмп разразилия се шпионски скандал около Олег Смоленков, съобщи РИА Новости. Смоленков бе обявен за информатор на американското разузнаване, внедрен в президентската администрация на Русия и успял да осигури доказателства за пряка намеса на президента Владимир Путин в намесата на американските избори. Смоленков бил изведен от Русия през 2017 г. заради опасения, че може да бъде осветен покрай ненавременни разкрития на чувствителна информация от администрацията на Тръмп.

"Това е класическа пропаганда. Първо целта е поставена, след това информацията се коригира спрямо нея“, коментира говорителят на руското външно министерство Мария Захарова. „Целта е вътрешнополитическа, защото САЩ започнаха предизборна кампания. В този случай телевизионният канал се опита да „стреля" по настоящия президент на САЩ", каза още Захарова. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков потвърди, че Смоленков е работил в президентската администрация на Русия, но е бил уволнен и работата му не е предвиждала контакти с Путин. Самият Тръмп обяви, че не знае нищо за тази история. 

7

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

САЩ се притеснили за 50-те си ядрени бомби Б-61 в Турция

18.12.2019

Обновена

14353 25
Меркел не одобрява американски санкции за "Северен поток 2"

18.12.2019

1504 14
В Словакия падна забрана за 50-дневно социологическо мълчание

18.12.2019

604

Коментари

ЗЛАТИЯ

Ай ся - пропаганда.?

Просто целево използване на информация. 

Курти влезе

Атаките правят Дончо все по твърд.

JollyRoger's

И у наше село така, ама Той още не се е сапикясъл, че мем сахиб Му крои капата. 

paragraph39

RE:

Москва се допита до Интерпол за изчезналият в САЩ Олег Смоленков, набеден за шпионин

12 Септември 2019

Москва. Русия се е допитала до Интерпол за това дали изчезналият руски гражданин, бивш служител на президентската администрация Олег Смоленков, набеден за шпионин, се намира в САЩ, пише вестник “Коммерсантъ“....

http://www.focus-news.net/news/2019/09/12/2698110/...

Slava
снимка на Slava

Смоленков бе обявен за информатор на американското разузнаване, внедрен в президентската администрация на Русия и успял да осигури доказателства за пряка намеса на президента Владимир Путин в намесата на американските избори. Смоленков бил изведен от Русия през 2017 г. заради опасения, че може да бъде осветен покрай ненавременни разкрития на чувствителна информация от администрацията на Тръмп.

 

Тръмп го е издал на руснаците, но ЦРУ е успяло да го прибере - каква пропаганда, Тръмп е за съд.

V. Kostov

Това са нескопосани лъжи съчинени от Сорос и подобните му анти-християнски либерал-демократи. Като са толкова твърди доказателствата, що не ни ги представят? Просто трупат актив за изборите, понеже и без това не могат да пипнат президента.

 

А той и без това се справя отлично с всяка заплаха за американската демокрация и американският начин на живот. Китай вече ближе рани. Да се готвят и лигавите европейци. 

Моите5стотинки

Руснаците го търсят от 2 години но не за  шпионска дейност а за отвличане на дете.....съпругата на Смоленков има дете от друг брак и поискала от бащата на детето разрешение да го вземе със себе си за 2 месеца в Черна гора и изчезнала. Бащата подал сигнал в органите и те още преди 2год открили углавно дело...но безрезултатно...търсят го...

Влез или се регистрирай за да коментираш