Quantcast

Медия без
политическа реклама

Как Бойко Борисов накара Румен Радев да му подаде ръка?

18 Февр. 2020
Илияна Кирилова

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете по време на тържеството по случай 30-годишнината на КНСБ снощи. Двамата бяха поканени на церемонията и уважиха събитието в НДК въпреки обтегнатите отношения помежду им след скандала със СРС подслушванията на разговори на президента и последвалите словесни престрелки между Радев и премиера.

Инициатор на ръкостискането бе Бойко Борисов, който отиде на масата на Румен Радев, пред която се бяха струпали фотографи и оператори и каза: "Нека ни снимат, да не кажат, че..."

Премиерът продължи да демонстрира отлично настроение и усмихнат заговори президента, който му отговори видимо хладно. След това Борисов подаде ръка, която не бе поета, затова той премина към следващо действие и потупа Радев, за да го накара да го погледне и да се здрависа с него. Когато ръкостискането стана факт, премиерът отново позира за снимки, каза на фотографите "Благодаря" и се оттегли към своята маса, където пък сгълча: "А, с`а спрете да ми блестите у очите вече!"

 

Posted by НЕ! на ниския стандарт на живот в България on Monday, February 17, 2020

 

Още по темата

ОЩЕ ОТ

Видяха смартфон в ръцете на индианец, нарисуван преди близо век

07 Юни 2023

Гешев се закани с обръщение към нацията по БНТ

09 Юни 2023

Денков обвини служебния кабинет в саботаж

06 Юни 2023

Русия взриви язовира на Каховската ВЕЦ

06 Юни 2023

Ново дъно на матурите: 8000 са с двойка по български

08 Юни 2023

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?