Медия без
политическа реклама

Как Бойко Борисов накара Румен Радев да му подаде ръка?

18 Февр. 2020
Илияна Кирилова

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете по време на тържеството по случай 30-годишнината на КНСБ снощи. Двамата бяха поканени на церемонията и уважиха събитието в НДК въпреки обтегнатите отношения помежду им след скандала със СРС подслушванията на разговори на президента и последвалите словесни престрелки между Радев и премиера.

Инициатор на ръкостискането бе Бойко Борисов, който отиде на масата на Румен Радев, пред която се бяха струпали фотографи и оператори и каза: "Нека ни снимат, да не кажат, че..."

Премиерът продължи да демонстрира отлично настроение и усмихнат заговори президента, който му отговори видимо хладно. След това Борисов подаде ръка, която не бе поета, затова той премина към следващо действие и потупа Радев, за да го накара да го погледне и да се здрависа с него. Когато ръкостискането стана факт, премиерът отново позира за снимки, каза на фотографите "Благодаря" и се оттегли към своята маса, където пък сгълча: "А, с`а спрете да ми блестите у очите вече!"

 

Posted by НЕ! на ниския стандарт на живот в България on Monday, February 17, 2020

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

ОЩЕ ОТ

За пръв път от години се закрива университет

10 Юли 2024

Прокуратурата упорства срещу пускането на Биляна Петрова

11 Юли 2024

ГЕРБ затваря кранчето на лесните пари за безработица

12 Юли 2024

Лагерите в ДПС се обвиняват в етническа омраза

12 Юли 2024

"Бащата" и "синът" в ДПС отдавна трябваше да са при бай Ставри

11 Юли 2024