Quantcast

Медия без
политическа реклама

Как Бойко Борисов накара Румен Радев да му подаде ръка?

18 Февр. 2020
Илияна Кирилова

Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов си стиснаха ръцете по време на тържеството по случай 30-годишнината на КНСБ снощи. Двамата бяха поканени на церемонията и уважиха събитието в НДК въпреки обтегнатите отношения помежду им след скандала със СРС подслушванията на разговори на президента и последвалите словесни престрелки между Радев и премиера.

Инициатор на ръкостискането бе Бойко Борисов, който отиде на масата на Румен Радев, пред която се бяха струпали фотографи и оператори и каза: "Нека ни снимат, да не кажат, че..."

Премиерът продължи да демонстрира отлично настроение и усмихнат заговори президента, който му отговори видимо хладно. След това Борисов подаде ръка, която не бе поета, затова той премина към следващо действие и потупа Радев, за да го накара да го погледне и да се здрависа с него. Когато ръкостискането стана факт, премиерът отново позира за снимки, каза на фотографите "Благодаря" и се оттегли към своята маса, където пък сгълча: "А, с`а спрете да ми блестите у очите вече!"

 

Posted by НЕ! на ниския стандарт на живот в България on Monday, February 17, 2020

 

Още по темата

ОЩЕ ОТ

Русия блокира България за следващата среща на ООН за климата

06 Дек. 2023

Набързо премахват златните арки пред "Св. Александър Невски"

08 Дек. 2023

Издирваният от Скопие за жестокото двойно убийство е арестуван в Турция

06 Дек. 2023

ГЕРБ обяви бойкот на парламента

05 Дек. 2023

Путин пристигна на бегом в Абу Даби и Рияд

06 Дек. 2023