Quantcast
Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите

Прокурорът Гешев да каже вярно ли е, че руски агенти са внесли през България комуникационно оборудване за Черна гора, приканва бившата посланичка
8961
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Елена Поптодорова

 

 Информацията, че Николай Банев е комуникирал тайно от ареста с руски лобисти, с които заедно са планирали създаването на Евразийска народна партия в България, е като затворнически скеч, коментира пред bTV Елена Поптодорова, бивш посланик на България в САЩ, която сега е вицепрезидент на Асоциация на Атлантическия договор на НАТО.  Според нея този сюжет има връзка с битката за това кой да достави изтребители на България.

"Аз не мога да си представя, че се тръгва към създаването на такава партия. Това е малко като затворнически скеч, но може би ще има развитие. Очевидно е възможно, но не и с Николай Банев. Аз се трогнах, когато прочетох, че това е било с цел да се контрира Атлантическия клуб и едва ли не да бъде заличен, а на негово място да изгрее тази Евроазийска партия. Зам.-главният прокурор Иван Гешев посочи, че тези разговори са водени не с официални руски лица, а с лобисти", каза Поптодорова.

Тя призова Гешев да коментира информацията, че използвайки българската територия, руски военни агенти са доставили комуникационни системи в Черна гора във връзка с неуспешния преврат срещу президента там. "Това е потвърдена информация, а има едно дискретно мълчание. За мен това е по-важно, отколкото телефонът на Николай Банев в плодовия сок", допълни Поптодорова. 

Тя заяви, че правилният избор на изтребител ще промени политическата картина в Югоизточна Европа, а в Кремъл няма да останат доволни. "Ако България стане толкова съвместима със съюзниците си в НАТО, това ще развие нова военна промишленост. Ние ставаме част от един НАТО-вски военно-промишлен комплекс. Това ще промени технологичната и военнополитическата ситуация, а това Кремъл не го иска", изтъкна Елена Поптодорова.

 

Източник: Дир.бг

66

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Правителството утвърди религиозните празници извън православните

18.12.2019

3178 13
МВР и Столичният инспекторат иззели 4 камиона с отпадъци за изгаряне

18.12.2019

3342 4
Пожар унищожи към 3000 прасета в Добруджа

18.12.2019

1086 6

Коментари

Страници

mr_self_destruct (непроверено)

госпожа Кремтодорова като каква се е изплющяла из медиите и плещи глупости? Нейната експертиза е в кражбата на кремопве от бутици, да ни просвещава по тази тема.

Сладур

Права е жената, умна жена. Интелигентна

analfabet

Куха лейка.

 

g_ringo

Тя заяви, че правилният избор на изтребител ще промени политическата картина в Югоизточна Европа, а в Кремъл няма да останат доволни. "Ако България стане толкова съвместима със съюзниците си в НАТО, това ще развие нова военнапромишленост. Ние ставаме част от един НАТО-вски военно-промишлен комплекс. Това ще промени технологичната и военнополитическата ситуация....

Пълни глупости, Хелън.

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

като каква

 

Като член на Атлантическия клуб, чрез който за предоставени по-рано услуги биват издържани ограничен брой лица, загубили лице.

Redneg

НА времето всичкото комундел бранеше Поптодорова с голи 'меки части под гърба' , а днес виждаме как са се нахвърлили върху нея като помияри на ... нещо, което помиярите ядат.

Forza NATO

Хигиена нулева.

kempes

Парадокси на съвремието-завършила с отличен политикономия на социализма, изкарала всичко което може да се изкара в АОНСУ, а всъщност дълбоко в душата си е криела, че е евроатлантик и проамерикански провокатор, от гледна точка на партийната комунистическа дисциплина.

Що за измама.

И сега каква е? Кога лъга, когато бе комунистка или сега когато е американистка, тоест империалистка и потисник на работническата класа, ако ползваме терминологията на нейната БКП?

JR

Тая съвсем се омаза... Нерде Световен еврейски конгрес, нерде Асамблея на Атлантическия съвет на кавалите и флейтистките...??? Каква “потвърдена“ партенка за руски агенти през наша територия за вилаета на Джуканович!?! 

Какъв ВПК ще се развива в бантустана? За брадви и секири...

Фърля фекалии във вентилатора, че иначе ще я оставят гладна. Гнус!?

Джакомо_Грели
снимка на Джакомо_Грели

Вижте и ръчичките!Като на фокусник са.Прави лъжливи движения и аха да свие нещо.Дано в студиото са са прибрали предварително по-ценните вещи.И да са заключили гримьорната.Че там мат'риял за престъпление-бол!

Penchobre

Много правилно забелязваш. С едната ръка отвлича вниманито, а другата действа по друго направление. Това е джебчийски и боксьорски финт и не знам, кое е първично. Някога тренирах бокс в "Септември" и по-голямата част от боксьорите и боксьорчетата бяха циганета. Аз също използвах ляв в корема и след като противника  свали гарда, се разкрива за десен в главата. ? Финтьорката е изключително нагла, крадлива и неприятна жена. Търся емотикон за повръщане.

Джакомо_Грели
снимка на Джакомо_Грели

Пенчо,а от уважаемата Редакция,дори смениха снимката и.☺️На сегашната гуспуджата пак прави някакви шашми с ръце,явно с цел да изчезне телефона от масата.Както в стара сръбска игра "ово,ово или ово".В българския и вариант-"тука има,тука нема".

anarhia

вицепрезидент на Асоциация на Атлантическия договор на НАТО

 

 Боже, Боже. Де го сееш, де никне?

 

 

volog2

Трънки. Щуротиите с Банев, който отдавна е пробита карта без никакви производствени активи, най-много да му вземат кеша на ръка /швейцарските сметки ачик, освен ако не го изнудят - свобода срещу кеша там/ и Русалката, имат общо с претърсването на адвокатските кантори към делата на Дунарит. Гербев има бизнес с доходи за стотици милиони в добри години. Него се опитват да му вземат. Разиграват една обща сцена за уж руските олигарси и принципна борба срещу тях.

а Ф-16 и енергийните проекти са съвсем друга (мишо) Бира :)

paragraph39

Произведени Ф-16 блок 70 НЯМА! Дори завод за произвеждането им НЯМА!

А обявеният от премиера и Правителството конкурс беше да придобиване от България на НОВИ самолети!!!

В този смисъл, офертата на САЩ за Ф-16 блок 70 НЕ отговаря на условията по конкурса! ТЧК

Stern

Е, ти не разбра ли, че американците започват да строят завод в С. Каролина, специално за да направят ефовете за нас?

Бат Бойко

Прокуратурата след като каза "А" за Банев, да каже и останалите букви.

С кои точно руски граждани се е опитвал да преговаря Банев, за начало. 

trunk

 Уф тоз бил и Иксперт по Баневи.

Дерсу Узала

В „Често казано“ на Люба Кулезич по телевизия Евроком журналистът Асен Йорданов в прав текст направи своите разкрития  и заяви, че правителството лъже и че пиратството е осъществено от най – високо от държавата!

Можете да го чуете тук – от 1: 46 нататък…:

https://www.youtube.com/watch?v=TW727pr_Lq0

 

Neopol

Типично за категорията - и краде и лъже.

УмноКрасивЧуств...

Елена Поптодорова: Има връзка между "скеча" с Банев и изтребителите

И каква е връзката? В матряла не пише, но заглавието е БОНБАСТИЧНО и пълна теория на конпирацията. Не че е фейк нюз, не ве, то такива работи от пропагандния отдел на НАТО и американския военно-промишлен  комплекс - Атлантическия клуб не не може да излезнат.

Stern

Като гледам снимката, кремчето, което гепи не ѝ е помогнало.

Да отива да търси на по-квалитетно летище.

beal

Аз само едно разбрах - че в Кремъл нямало да останат доволни...

JR

Ленчето трябва да е навъртяла достатъчно стаж за пенция. Бешв във вънкашно още от времената, когато седеше в скута на Тато да му превежда, още млада и зелена... И дупедатка беше и посланик... Ама пустите му кремове са скъпи и й се налага да чука частно за възхвала на отанизма и сахибите...???

dimdum

тази е луда за вързване.

н нека не забравяме кой я въздигна от проста преводачка в съветник.

eric marsai
снимка на eric marsai

тапегьозлъкът е характерна черта на комунягите

 

ps. "скеча" с Баневи сигурно е намек, че и нейното е било "скеч".

Яна

В грешка си. Дамата е евроатлантичка. Не я обиждай, че ще се ядоса и ще си развали макиажа. 

dimdum

таа, драги, е растяла в кариерата при комунягите 16 години. при ваште фашаго-седесаро-герберастки  растя 29.

Penchobre

Нова снимка, с нов финт. Свила ли е вече телефончето?

 

Чудя се, дали в предишните времена се е казвала Поптодорова, а не само Тодорова. В едно от местата, къдетох работех, в "ония времена", имаше заместник партиен секретар, който беше си съкратил името от Попмиленов на само Миленов.  Поп и партиен секретар не бяха съвместими. ?

Jules

Елена Тодорова се казваше. Попът се прибави след 89-та.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш