facebook
twitter

Вие сте тук

88 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Говорителят на Кремъл: Глупости, Русия не се готви да напада Украйна

Прессекретарят на руския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков, отрече информациите, че Русия може да нахлуе на територията на Украйна, за да получи достъп до вода за Крим.

"Това е абсолютна глупост. Това е, за съжаление, изкуствена ескалация на антируската истерия в Украйна, която по никакъв начин не помага за разрешаването на ситуацията в югоизточната част на Украйна", заяви Песков пред репортери. Така той отговори на въпроса дали Руската федерация има планове за нахлуване от Крим в Украйна, за да може Крим да получава вода от Днепър, предава БГНЕС.

Говорителят на Кремъл обърна внимание на факта, че шефът на Центъра за политическа конюнктура Алексей Чеснаков, който говори по тази тема, не е представител на Руската федерация.

"Алексей Чеснаков, с когото работих повече от една година в президентската администрация, наистина беше служител на президентската администрация по онова време. Сега той не е такъв, по-скоро е много талантлив и добре осведомен руски експерт, но не трябва да бъде наричан руски представител“, каза Песков.

По-рано командващият украинските ВМС Алексей Неижпапа заяви, че Украйна укрепва флота си и се готви за пълномащабна военна конфронтация с Русия в морето. Той нарече началото на възстановяването на Северно-Кримския канал от Руската федерация възможен сигнал за изостряне на ситуацията.

"Веднага щом разберем, че каналът ще започне да се възстановява в Крим, това ще бъде сигурен сигнал, че Руската федерация се готви за мащабна конфронтация. И тогава ще трябва да отговаряме на предизвикателствата“, добави той.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Минувача
снимка на Минувача

Песков също си почива добре:

 

https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D1%8F%D1%85%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86-%D1%81-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA-news940820.html

 

Boris65

Белите хора си прчиват винаги добре!  От личен опит го знаем. 

риболовец 5

   Песков също е казал, че в Кремъл изобщо не са чували за плановете на ДНР и ЛНР за присъединяване към Русия.

  

Boris65

Над 2/3 от Украйна иска да се присъедини към Русия, 1/3 към Полша и 1/10 към Унгария. Пьрва по смъртност и емиграция в Света! 

Минувача
снимка на Минувача

https://clubz.bg/27934-glasyt_na_putin_se_shiri_v_luks_za_7_miliona_dolara

 

 

Дяд Омраз

Нормално е говорителят на най-могъщият лидер на планетата - мъдро управляващ най-богатата държава на планетата, да може да си позволи скромна вила край Москва! 

Boris65

Лошото е, че обслужващия персонал  готвачи, чистачи, шофьори  не е както обикровенно - Украинци, Молдовани, Кавказци а Французи, немци и ингилизи. 

gayo

Лошото е, че обслужващия персонал  готвачи, чистачи, шофьори  не е както обикровенно - Украинци, Молдовани, Кавказци а Французи, немци и ингилизи. 

краде повече - харчи повече

woogie

Силиците на Русия ги видяхме в Афганистан. А и в Сирия? Нито Идлиб превзеха, нито изгониха САЩ от петролните  й находища, нито унищожиха опозицията. Военното могъщество на Кремъл се състои в помпозни военни паради, ( в т. ч. и комедията с АРМАТА ), нападения над минидържавици, като Грузия, анексиране на Крим и пр. Или в избиване на заложници ( НОРДОСТ - над 100 души, Беслан - над 300 дечица )  и зверства в Чечня. Постболшевишка, неофашистка, Русия сега се готви да направи Путин пожизнен държавен глава. Като Мусолини, Хитлер, Сталин и всички останали съветски ръководители.

аман бе

"Силиците на Русия ги видяхме в Афганистан..."

Що? Щатите да не би да успяха да го направят 52-я си щат?

Boris65

Асад падна още при Оландо и Камерон, Барак и Хилари)

Афганистан, Украина, Хаити, Грузия, Сомали процъфтяват. Слава на героите. 

gayo

Афганистан, Украина, Хаити, Грузия, Сомали процъфтяват.

Афганистан, Украина, Хаити, Грузия, Сомали и Русия процъфтяват.

Светозар

Русия никога не напада първа. Така например, ВСВ започва когато нацистка Германия и фашистка Полша подписват „Договор за дружба и граници“ на 28.09.1939 г., известен като Пакта „Пан Молотовски-Рибентроп“ и нападат миролюбивият Съветски съюз. Фашистка Финландия също напада вероломно СССР на 30.11.1939 г.

woogie

*

Скрудж

Русия никога не напада първа

Русия винаги напада миролюбиво! 

Boris65

Ех, как хубаво Полша на Маршал Пилсвдски и Германия на Ефрейтор Адолф разчлениха Чехословакия и Литва.

Полша окупипира Вилнюс и Тешин, приятеля и Германия - Клапейда и Судетите.

Защо кръволоците се скарха? 

СтефанОтВторо
снимка на СтефанОтВторо

Тя Рассия още 2014 нападна Украйна, анексира Крим и води война в Донбас!

 

woogie

Техническа грешка. На 01. 09. 1939 г., Германия нападна Полша от запад, а на 17. 09. 1939 г., верният й съюзник СССР я нападна от изток. Пакт от 28. 09. 1939 г.?! Нонсенс!

bugar
снимка на bugar

Успокой топката, г-н представител на запада. Полша си раздели Чехия заедно с Хитлерова Германия през 1938 година. Това забравяш ли.

 

И един въпрос - Защо Франция и Великобритания не обявиха война на СССР ако всичко което казваш е верно???

Boris65

И Литва разделиха, ама се скараха за Русия!

Англия и Франция си разделиха Африка, Китай и Полинезия, САЩ окупира Америка, Англия завладя Индия.

157 милиарда тьмнокожи унощожени при геноцида. 

hawk

Германия от запад,Словакия от юг.И къде беше беше полското правителство на 17.09.1939г.?В Румъния?

Скрудж

157 милиарда тьмнокожи унощожени при геноцида. 

Колко? Душко, ти милиардите за нищо ги нямаш☺️ 

old war horse
снимка на old war horse

симпатяги, ам че рашките немат ни танкове,

ни ракети, ни самолети,

сичко е мултики, нема да се пуашите😜

Sine_metu

Симпатяги са. Малко досадни, ма като за селски оркестър :)

Boris65

Посвириха в Париж, Берлин и почти всички ейропейски столици по един Марш на ПОБЕДАТА. Някои се самоубиха, да не го слушат.. 

vrana2

 Какъв е смисълът от съществуването на лимитрофите около границите на Русия, ако водят русофобска политика?  Не е ли редно да се унищожават?

Drupal

"Това е абсолютна глупост. Това е, за съжаление, изкуствена ескалация на антируската истерия в Украйна..."

Само дето никой не ти вярва, тавариш! Щото той и Путя ги разправяше такива седмица преди да нахлуе в Крим...

Bacho Кольо

Прессекретарят на руския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков, отрече информациите, че Русия може да нахлуе на територията на Украйна, за да получи достъп до вода за Крим.

"Това е абсолютна глупост.

Не е ясно кое е по-голяма глупост - информациите, че Русия може да нахлуе на територията на Украйна, или фактът, че Песков е тръгнал да отрича глупостта...

Bacho Кольо

...

Гегата

Седмица преди да нахлуят Путин ще размаха епруветка с прах за пране в ООН и ще обвини Украйна че разработва оръжия за масово поразяване. След това ще избие поне 1 милион, ще окраде музеите и ще изнесе чернозема.

Така действат цивилизованите държави, само варварите правят реферерендуми и презвемат страни без една жертва, с кървави и смъртоносни хибридни войни.

Страници