facebook
twitter

Вие сте тук

3 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Белия хакер/бродник направи беля

Пробив в националната сигурност! 

Хакер, който сам се представя за руснак, твърди, че от няколко години се разхожда в регистрите на НАП като у тях си и може да източи каквото си пожелае.

Квадратният министър Маринов (МВР), изглежда, има пълно доверие в този човек и потвърди руския му произход. 

Той вече поизточи някой и друг гигабайт лични данни, като граждани и журналисти, сверявайки собствените си данни, обявиха, че съдържанието е автентично. 

Всъщност, ако си говорим сериозно - ние не знаем нищо. Част от данните може да са автентични, друг част може да е манипулирана, изопачена. Не е изключено цялата тази джурканица да има за цел заличаване на данни, които съдържат информация за престъпления. Някой примерно, ако е крал десетина години, може да е решил да си коригира някои данни. Кой да ти каже? Министър Квадрат? Айде стига със сериозното говорене, нека си говорим като квадратни хора и да гледаме позитивно! 

Току-що от мозъка ми изтекоха данни, че индивидът, който е направил джурканицата, е Белия хакер на правосъдния министър Данаил Кирилов. Да припомним - министър Кирилов посети Върховния касационен съд, за да провери системата за случайно разпределение на дела. Министърът искаше да провери "джуркането" на файлове (като топките в сферата на тотото). Сиреч пак преобръщане на файловете. Тогава министърът обяви, че системата трябва да се тества от някой "бял хакер" - и така ще се разбере колко е читава.

Явно Белия хакер на Дани Кирилов се е престарал с джуркането и след файловете с делата на ВКС е преобърнал и файловете на НАП, сега заплашва да наджурка още и още бази данни на държавната администрация.

Както вече споменахме - приемаме с пълно доверие сведението, че хакерът е руснак. Щом така се представя сам, а министър Квадрат потвърждава - значи е така! 

Но ако все пак не е руснак, може би все пак Белия хакер е всъщност Белия бродник от Game of Thrones! 

Какво знаем за този зловещ персонаж? 

Белия бродник, или Нощния крал, хвана едно бебе в гората и от нормално човешко същество го превърна в синеоко създание на нощта! Разджурка горкото дете и то зомбяса! 

Както е проблематична националната идентичност на Белия хакер, който разджурка НАП, така и в Game of Thrones Северняците не могат да се разберат за името на Белия бродник. Едни го наричат Болтън, други - Умбър, а в други времена бил наричан и Старк. 

Иди че се оправяй - Боб Дилън казва, че човекът е дал имена на всички животни, ама на това социално животно Бродника са дали цели три плюс две прозвища, а сега и трето - Белия хакер! 

Това всичко го разказваме с уговорката, че не вярваме някой да заличава следи от престъпления при всичките гърмежи на Търговския регистър, на НАП и други бази данни. 

Затова нека просто министър Квадрат да направи едно заседание със себе си, да прецени и да каже на народа как се казва тоя Бял хакер, който е Бял бродник, Крал на нощта, Болтън, Умбър, Старк или Иван Иванич. 

Каквото каже Квадратния, това приемаме за окончателна и непоклатима Истина! 

Към статията във в. СЕГА
Sapienti_sat

Каквото каже Квадратния, това приемаме за окончателна и непоклатима Истина! 

 

Естествено, ако не се произнесе капо ди тути експерти, уви - Кръглия. Хеле пък по полицейските работи - хе, хе! 

Байпас

Сега Боко(ако му остане време), като инсталира онзи компютър, дето прави"милярди" операции и ще 

 хване тая гад! Ама що всичко Той трябва да прави??