Quantcast
Актьорът Явор Бахаров бе осъден на 1 г. затвор ефективно | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

14 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Актьорът Явор Бахаров бе осъден на 1 г. затвор ефективно

Една година затвор ефективно, 18 месеца без право да управлява МПС и 500 лв. глоба. Това е наказанието за актьора Явор Бахаров за шофиране след употреба на наркотици, постановено от Районния съд в Разлог. Присъдата не е окончателна.

"След близо 7-часово съдебно заседание днес, Районен съд - Разлог призна за виновен Я. Б. за извършени от него престъпления по чл. 343 б, ал. 1 от НК и по чл. 343б, ал. 3 от НК. Подсъдимият е осъден да изтърпи наказание "Лишаване от свобода" за срок от 1 (една) година при лек режим на изтърпяване - съобщи съдът, цитиран от БГНЕС. - Лицето е лишено от правото да управлява МПС за срок от 1 (една) година и 6 (шест) месеца. Наложена му е и глоба в размер на 500 лв. „Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд - Благоевград в 15-дневен срок".

"Сега" припомня, че Бахаров бе задържан да шофира с коктейл от алкохол и наркотици в кръвта на 8 февруари на едно от най-оживените места в Банско. Автомобилът е бил спрян, защото е правел странни маневри и се е движил с превишена скорост.

"Направило е впечатление, че автомобилът криволичи по пътното платно. Употребата на алкохол е констатирана с дрегер, като същият е отчел 1.3. Употребата на наркотични вещества е установена по надлежния ред, като тестът е реагирал на кокаин и канабис", коментираха тогава от районната прокуратура.

Делото първоначално бе насрочено за 28 февруари, но няколко пъти бе отлагано по различни причини.

Към статията във в. СЕГА
УПСС
снимка на УПСС

 и се е движил с повишена скорост.

 

качествена блабала...💩

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...споко...ще го оправдаят на по-горна инстанция...по-голям град...по-толерантни хора

скайспирит

Сегашната му изцепка е в рамките на изпитателен срок от предишна присъда. Адвокати 7 часа са шикалкавили, но не е имало начин да бъде отърван. Ако това беше Иван Иванов от жк.Дружба,  съд щеше за 2 часа да го набута в затвора за рецидив. 

Ще полежи 3-4 месеца на свободен режим. Има разни врътки за редуциране на присъдата. 

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Ми то туй момче готово за евродепутатин!Не си ценим кадрите ние.К'ъв затвор, да заминава веднага за Брюселс, с десет бона заплата.В евро.Там имаме вече солидна група професионалисти в бранша - един войвода с очилца, и един дето може да изиграе във всеки филм комин на ТЕЦ.

Доверчивия

виновен Я. Б. за извършени от него престъпления по чл.

Извинете, а кой е пострадалият от престъплението на Бахаров?

И въобще какво значи "престъпление без пострадал"?

Азбукарче

Много е талантлив!

Да му е обеца на ухото!

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

И въобще какво значи "престъпление без пострадал"?

 

Престъпление означава нарушаване на закона. Не е задължително да има пострадал, за да има престъпление. Както не е задължително да има престъпление, когато някой е пострадал.

 

Nickname186

Строг е ГЕРБ, но справедлив.

Неосъден престъпник няма да остане: едрите по партийна линия, кокошкарите в пандиза!

Oraсle

Конкретно за този не виждам основания за оспорване на присъдата.

Вече хващан и осъждан, втори път хванат не само пил, но и надрусан. Година ефективно е справедлива присъда.

 

Aniki

не само пил, но и надрусан

въпреки че съм напълно съгласен с казаното от теб съм длъжен да посоча, че на запад не се прави разлика между "пиян" и "надрусан". В САЩ например нарушението е "driving under influence",  т.е. "шофиране под въздействие". Алкохолът сам по себе си е наркотик, при това тежък, водещ до физическа абстененция, тежки заболявания и смърт. Естествено не всеки който пие е алкохолик, но по същият начин не всеки който пуши коз е наркоман. 

pataran

Роберт де Ниро от село рупча световно неизвестен актьор айдук рецидивист погален с перо вместо в кауша след чувствителен бой и оная другата работа

pataran

Тука бъкано със куманизе обаче специалисти по САЩ гачели не са рубашки с ушанки

Aniki

Какво означава "гачели" 😂? 

 

Бай дъ уей, живял съм около година в САЩ, там е първото ми явяване в съдебна зала. Представлявах се сам и спечелих делото. В Русия никога не съм бил.