facebook
twitter

Технологии

Samsung пак ще прави смартфон със сгъваем екран

175

Samsung потвърди, че работи върху ново устройство със сгъваем екран, което ще се различава от първото подобно устройство на компанията - Galaxy Fold, което се сгъва по хоризонталната линия. Новото устройство би трябвало да е в категорията "флип", за разлика от Galaxy Fold то би имало един екран и би струва по-малко.

Че устройството не е само в етап на планиране, можем да видим от наличната неофициална информация и снимки, а има и съобщения, че това устройство ще бъде разкрито заедно с Galaxy S11, чиято промоция е насрочена за 11 февруари.

Досега всички наричат ​​това ново устройство Galaxy Fold 2, което изглежда възможно и логично име. Тъй като смартфонът ще има различен изглед, е възможно и различно име. Името Galaxy Bloom беше споменато, използва се вътре в компанията, а сега има информация, че това ще бъде официалното име на новото устройство.

Цялата тази информация беше представена от Samsung пред ограничена група хора в рамките на CES 2020, както се случи миналата година с Galaxy Fold.

Galaxy Fold имаше лош старт миналата година. Bloom вероятно ще се радва на доста по-голям интерес. 

Ключови думи:

Galaxy Bloom
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Дядо Коледа вече кацна на Международната космическа станция

08.12.2019

324 3
Кланът Ескобар вече прави смартфони

04.12.2019

1278 23
Русия започва да произвежда електромобили

23.11.2019

3365 83

Коментари

маодънпин

 

Що се мъчите - питайте ХуйВей.

Влез или се регистрирай за да коментираш