facebook
twitter

Кинопремиера

Първият ергенски запой

301
 снимка: Форум филм
Те са малки, но вече готови за големи бели.

На колко години научаваш лошите думи и успяваш да се забъркаш в истински неприятности? Сет Роугън и Ивън Голдбърг, тандемът зад "Суперяки" и още дузина неприлични комедии (тук са продуценти), заковава възрастта от 12 г.. Филмът "Момчета за пример" определено има на какво да научи зрителите набори на героите! И то едва ли ще зарадва родителите им.

Отбора подрастващи предвожда Джейкъб Трембли, вече надиплил под мишница сериозни роли и редица номинации за "Стая" и "Чудо". Тук героят му Макс е шестокласник, когото го е ударил хормонът. Той е поканен от популярните момчета в класа на първото си парти с целуване, а няма никакви теоретични и практически познания. Към него се присъединяват най-добрите му приятели Лукас и Тор, в различна степен аутсайдери. Тримата заедно крадат дрон от бащата на Макс, за да шпионират по-голямата си съседка, опитна в интимностите. И изпадат в комедия от грешки, включваща откраднати наркотици, пейнтбол в бърлогата на наркодилъри и бягство от полицията. 

В процеса те за пръв път ще пият бира, ще гледат порно в интернет и ще научат нови неща за отношенията между хората. Филмът е смешен и енергичен, но е трудно да се нарече "добър". Повечето шеги са твърде безвкусни, а общото усещане е като за филм, написан и режисиран от 12-годишни. Но в крайна сметка не всеки подрастващ е супергерой. 

Ключови думи:

Момчета за пример
Все още няма коментари

Още

"Мулан" - пирон в ковчега на класическия кинопоказ
Военно кино с лице на жена
Английският пролетариат не става по-щастлив, нито по-богат

07.08.2020

АНИТА ДИМИТРОВА

1402 4

Влез или се регистрирай за да коментираш