Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

28 Авг. 2023
Pixabay

Овен

Седмица на печалби

И през тази седмица работите при вас ще бъдат на ниво. Можете да разчитате на интуицията си и смело да се залавяте с всякакви начинания. За бизнесмените е желателно да проверят всичко добре и едва след това да подписват договор. Още в понеделник ще завоювате нови позиции в бизнеса и обществения живот. Пазете се от Водолей, защото може да ви донесе интрига, която да ви вкара в конфликт. Във вторник и сряда в отношенията с домашните цари пълно разбирателство. В четвъртък е възможно увлечение по непознат/а, но не забравяйте работата. В петък ще имате прилив на енергия, мнозина ще бъдат настроени оптимистично и няма да обръщат внимание на хората около тях, които ще правят всичко възможно да ги дразнят. Едва ли нещо ще може да спре реализацията на ваша идея. Накратко, седмицата ще е на печалба за вас.

 

Телец

Запретнете ръкави

И през идващата седмица ще сте претрупани с работа. Още в понеделник запретнете ръкави и планирайте как да я свършите бързо и точно. Най-големите ви успехи ще са на професионалното поприще и ще бъдат доведени до успешен край в сряда или четвъртък. Добри изгледи се очертават в бизнеса, и то за родените през май. Контакти с нови партньори ви дават възможност за по-мащабна дейност. Родените през април, свикнали с определени стереотипи и начин на работа, трудно ще поемат някаква новост. Не позволявайте гневът и злобата да играят решаваща роля при конфликт в петък. Звездните знаци препоръчват в края на седмицата да се въздържате от активна дейност. Добре е някои да си дадат почивка в близка страна. През тези дни се постарайте да избягвате простудни заболявания заради променливото време.

 

Близнаци

Не предизвиквайте съдбата

Непредвидени за момента доходи ще ви зарадват. Ще получите делово предложение, което ще ви настрои оптимистично. Всички съвместни дейности и инициативи могат да приключат много добре. През тази седмица по никакъв начин не бива да хитрувате и да си служите с лъжи. Очертава се някакъв спор за имот. В сряда не бързайте и не предизвиквайте съдбата в делово отношение, не вършете необмислени неща. Разчупването на правилата и нормите ще се окаже полезно за вас. Прекаленият ви стремеж да изпипвате нещата може да се отрази отрицателно на деловата ви дейност в четвъртък. В петък се открива нова възможност за работа. Това ще ви направи по-борбени и ще можете да вървите напред. Не се радвайте на щедри обещания. Седмицата ви дава пари. През утрешния ден обмислете добре предстоящите делови планове. Пазете се от прибързани решения и обещания.

 

Рак

Оптимизъм в повече

Седмицата е на равносметка. Трудно ще се освободите от проблемите в бизнеса, които ангажират цялото ви внимание и концентрация. Винаги сте се справяли, сега пак ще се справите. Още в понеделник очаквайте положително известие, свързано с разрешаването на личен проблем. Живейте с мисъл за бъдещето. В сряда ще сте удовлетворени от изпълнението на задачите. Ще бъдете успокоени и доволни от екипа, с който работите. В четвъртък ще имате възможност да оглавите нещо, към което проявявате интерес, но ще трябва да направите и компромис, вероятно заради пари. Проблемите и затрудненията в работата не могат да бъдат преодолени с употреба на сила. Необходими са тактичност и дипломатичен подход. В края на седмицата дискусия с роднини ще се окаже ползотворна. Оптимизмът ви е голям, но дали не е повече от необходимото?

 

Лъв

Трябва да сте и дипломати

През идващата седмица успехите в работата ще зависят от това дали ще можете да се справите дипломатично с околните, колкото и това да е непривично за вас. Усилието ще си струва, защото звездите вещаят възможности за печалба. С успеха ще си осигурите и уважението на хора, които до момента не са били особено добронамерени към вас. Понеделник ще бъде успешен и наситен с емоции и успехи. Във вторник късметът се настанява трайно в деловата ви дейност. В сряда не се поддавайте на много "ценните" съвети на мъж, който ще ви се представи за добър приятел. Ще си биете след това главата в стената. В четвъртък ще се сблъскате с проблеми и пречки, но това не трябва да ви обезсърчава. Покажете какво сте готови да направите и ще получите нужното уважение. В петък ще се насочите към работа с документи.

 

Дева

Умни, логични, но и хитруващи

Седмицата е благоприятна за бизнес и обществена дейност. Оптимизмът ви набира постепенно скорост и характерните за вас съмнения остават на заден план. Нови запознанства, а и удовлетворение от свършена работа ще ви зарадват още в понеделник и вторник. В сряда чакайте обнадеждаващи вести, свързани с материални приходи, и среща с високопоставени личности. В четвъртък вашата изобретателност ще ви помогне да разрешите спорен делови въпрос. Опитайте да не налагате мнението си. Влиянието на звездите ще ви провокира към интелектуални занимания и развлечения. В петък се постарайте да не злоупотребявате с търпението на околните, за да не останете изолирани. Прекалено умни и логични, типично за знака си, вие ще получите това, което искате, и с малко хитрина. В почивните дни обърнете внимание на близките си.

 

Везни

Откривате нови възможности

Още в понеделник морална подкрепа от приятели или колеги ще повиши вярата ви в себе си и приятелите. През деня шефовете ще искат от вас повече, отколкото можете да свършите на работното място. Не се притеснявайте - ще се справите. В сряда със сигурност ще ви се наложи да уреждате някакъв документ. Опитайте се да бъдете гъвкави към промените. Ще се убедите, че старите подходи вече не дават необходимия резултат. В четвъртък добрите отношения с колегите са залог за издигане по служебната стълбица. Не слушайте съветите, а се опирайте на собствените си сили. Разкривате възможности, които ще ви помогнат да разширите деловата си дейност. Не позволявайте никой да ви товари с личните си проблеми. В края на седмицата се подгответе за светско тържество. През цялата седмица за вас е важно да не прекалявате с алкохола и да подбирате приказките си.

 

Скорпион

Заложете на фактите и разума

През седмицата е препоръчително по-малко да си вирите носа и да не се инатите, за да не предизвикате гнева на хора, на които държите. Не се ласкайте от думите на личност, на която отделяте повече внимание от необходимото, но която всъщност търси да извлече облаги от вас. Бъдете благодарни, ако получите съвет как да преодолеете конфликтна ситуация, защото самите вие ще сте объркани как да постъпите. Вашата изобретателност ви помага да разрешите категорично спорен делови въпрос. Не се мъчете да налагате мнението си, а заложете на фактите и разума. Вслушайте се в съветите на другите. Потърсете вината и у себе си. Напоследък се случва така, че хората трудно понасят капризите ви. Създавате нови контакти, които са ви от полза. В петък начинание, което подготвяте от дълго време, тръгва напред. В неделя събиране с приятели на маса. Вечерта се съберете и решете въпрос, свързан с покупко-продажба.

 

Стрелец

Печелите от чужди грешки

Финансовите проблеми, които ще дойдат през тази седмица заради стари дългове, ще се разрешават по-лесно от друг път. Тези, които са се посветили на бизнеса, продължават успешно да вървят към върха. Много вероятно е през идващите седем дни да направите капитал или да извлечете печалба от чужди грешки. Необходимото условие е да действате спокойно. В сряда ще получите две предложения, които ще ви накарат да се замислите върху своята бъдеща дейност, и ще ви е трудно да избирате. След това парите ще ви затрупат. Време е да мислите за реална и щастлива промяна в деловата дейност. Очаквайте помощ от Овен, Дева и Козирог. Даже и в днешния ден на някои ще им се наложи да работят. Напоследък сте увлечени в работа и близките ви се чувстват пренебрегнати. Можете да постигнете успех с неочаквани идеи. В края на следващата седмица вечер с приятели ще ви направи щастливи.

 

Козирог

Вършите добри дела

Седмичната ви нагласа е да сте свободни от лични и делови задачи. Това обаче няма да се осъществи. Не бъдете агресивни с хора от зодия Лъв и Стрелец в делово отношение или пък на работното място. В понеделник сдържаността ще ви помогне да не прекъснете много важна партньорска връзка, макар че категорична дума ще ви е на върха на езика. В сряда победите в деловия фронт ще бъдат големи. Вечерта ще сте сред хора, от които ще получите интересна информация за нова дейност. През цялата седмица оптимизмът и доброто настроение ще ви помогнат да извършите добри дела, от които в крайна сметка ще спечелят не само околните, но и вие самите. Представителките на нежния пол ще се явят на коктейл или парти по случай празник, където ще предизвикат всеобщо възхищение, ако, разбира се, говорят по-малко и премерено.

 

Водолей

Приспособете се

Още в понеделник оценете достойнствата на вашите подчинени. Приспособявайте се към промените около вас. Ако сте на висок пост, не се самозабравяйте. И бездруго представителите на тази група би трябвало да са усетили, че някои от хората, с които работят, са настроени срещу тях. Останалите представители на знака през идващата седмица ще имат всички предпоставки да успеят в дейността, с която се занимават. Затова дори няма нужда да се доверявате на съвети на колеги. Действайте сами. Не се амбицирайте на всяка цена да постигнете целта, която сте си поставили, а намерете време и за себе си. Във вторник - успех на хората от издателската дейност и за хората на изкуството. Младите да се пазят от необмислени флиртове и срещи с непознати хора. В четвъртък избягвайте свадите за пари с партньори, близки или съпрузи. В неделя интимна среща с любимия човек ще ви даде нови сили.

 

Риби

Прекалено изнервени

Още от първия делови ден на новата седмица грешка, която сте допуснали миналата седмица, ще ви изправи на нокти на работното ви място. Доста от нещата около вас са се оплели на кълбо от вашето бездействие или нерешителност и чакат своето разрешение. Вероятно и затова атмосферата ще е напрегната, а на вас заради прекалената изнервеност малко ви трябва да избухнете. Това не ви дава възможност да мислите правилно. Затова най-разумната позиция е да изоставите споровете. Едва в края на седмицата очаквайте успешни разговори с началници. При родените през февруари звездите вещаят някакъв финансов удар и добри пари. Сряда ще е малко по-спокоен ден за всички представители на знака. В четвъртък някой може да получи предложение за допълнителна работа. Петък и идващите следващи почивни дни вещаят добра перспектива за любовни отношения.

Ключови думи:

седмичен хороскоп