Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

9 329

Овен

Трудни решения

Днес и през уикенда ще се отдадете на веселие и на почивка. Срещите с приятели и близки ще изпълват предимно вечерите през цялата ви седмица. В понеделник ще се наложи да вършите всичко или почти всичко сами и на работното си място, и в дома си. Денят не е добър за публични изяви. Бъдете много внимателни в приказките. Ако тогава се скарате с някого, трудно ще си оправите отношенията. Във вторник и сряда много е вероятно някои от вас да се наложи да вземат трудни решения. Ще имате проблем с близък човек, неприятни разговори, ще ви се иска да промените живота и отношенията си с някои от много близките ви хора. 

Телец

В плен на рутината

Очаква ви весел и, общо взето, спокоен период. Днес денят ще премине бурно от сутринта до късна вечер. Ще имате поводи за смях, за спомени, за пийване и хапване, но дано това привърши с късните часове на деня. Утре и в неделя ще се наложи да мислите за пари - някой ще си поиска бързо да му се върне дълга или да му дадете заем за нещо спешно и неотложно. Постарайте се да го направите, ще бъде добре за вас и в двата случая. В понеделник близки ще ви натоварят с проблемите си и работата няма да спори, планирайте, но по-добре не започвайте нищо ново. Работете рутинно. Най-хубавите и спорни дни са ви вторник и сряда.

Близнаци

Седмица на приятни емоции

Днес бъдете внимателни, не бива да се карате, особено с хора, на които държите. Прекарайте събота и неделя весело, на трапеза и музика, но не започвайте любовни игри, всичко, което днес предприемете в тази област, ще ви носи противопоставяне и усложнения. Утре не пътувайте и не правете нищо, свързано с път. Вероятно е да имате и здравословно неразположение, може би болки по ръцете и краката или да получите някаква травма. Бъдете внимателни във всичко, което правите. За сметка на това в понеделник и вторник каквото направите, ще ви носи печалба и ще бъде трайно. Във вторник вечерта и в сряда ще имате предложение.

Рак

Получавате прекалено много откази

Каквото ви се случи през уикенда, Раци, ще го споделите с интимния си партньор - и неприятните, и приятните неща. Днес ще успеете да се измъкнете от работа и семейни задължения, които няма да ви се изпълняват. Понеделник ще ви е натоварен ден, но нищо или почти нищо няма да завърши или да стане както ви се иска. Има тенденция или вие да отказвате, или на вас да ви отказват - и двете неща ще са с еднакво неприятни последствия. Във вторник се занимайте с финансовите си дела и документи. Прегледайте отново сделка, която е пред подписване, за да не загубите много пари. Не отклонявайте покани и посещения. 

Лъв

Внимавайте с непремерени думи

Очаква ви напрегнат период, Лъвове. Има вероятност сами да откриете слабите си места или да си заложите мини с непремислени обещания и признания. Днес денят за вас е не само за веселби, можете да си направите важните делови срещи, преди да седнете на масата - ще ви приемат в друга светлина и ще ви оценят по достойнство. В понеделник ви поглъща работата и оставате до късно. Във вторник ще бъде същото, налага се да завършите всичко в определените срокове - в дома ви ще са недоволни, но шефовете ви ще ви похвалят. В сряда и четвъртък е възможно да направите грешки и затова бъдете много внимателни. 

Дева

Не усложнявайте сами живота си

Днес ще е труден ден, но ще се наложи да работите усилено, за да не остават недовършени задачи. Добре е всичко, на което срокът изтича през тази седмица, да се завърши до края й. Девите са стриктни и прецизни, работата не им се опира, но някой трябва да ги насочва. Добре е да гледате и да слушате внимателно. В понеделник и вторник бъдете тихи и не се изтъквайте - има опасност да обтягате отношенията си с хората. В сряда е възможно да ви провали конкурент, ако едновременно имате публична изява - постарайте се да не биете на очи. В четвъртък ще се притесните за нещо дребно и може да изтървете голям гаф. 

Везни

Губите, ако сте нерешителни

За много от вас седмицата ще е белязана с нова любов, с помирявания и сдобрявания, с приятни емоции от сбъднати очаквания. Много от вас ще го преживеят още днес и утре. Понеделник и вторник са най-тежките дни за периода. Най-натоварени и губещи ще са нерешителните и неориентираните. Има опасност да останат сами, да преминат на втора линия на работното си място, да изгубят изгодна сделка заради собствените си колебания. Но с вторник вечерта неприятностите си отиват. В сряда се отварят нови врати пред вас, особено пред родените през септември. В четвъртък срещите ви ще са печеливши.

Скорпион

Мобилизирайте се и нямате провали

Когато сте притиснати, Скорпиони, вие сте много опасни и за себе си, и за другите. През периода ще показвате двете си лица и на мнозина няма да се харесвате. Днес и през уикенда ще сте душата на компанията. Утре веселбата може да продължи и на друго място, но с ума си няма да сте там. В понеделник като че ли целият свят ще е срещу вас и вие ще сте настроени срещу него. Отлагайте неприятни разговори за следобед или по-добре за следващите дни. Във вторник ще елиминирате конкурент, но това няма да внесе успокоение в работата ви, защото все още целите ви са непостигнати. 

Стрелец

Амбициите ви имат реално покритие

Винаги когато стигнете дъното, Стрелци, получавате силен тласък нагоре, който се превръща постепенно, но за много кратко време, в енергия и устрем. Когато пуснете стрелата на амбицията си, за нея няма спиране. През този период ще стане нещо такова - ще получите тласъка отвътре и ще преминете към решителни действия. В понеделник показвате професионализма и силата си. Откриват ви се нови възможности. Амбициите ви имат покритие, затова не отказвайте каквото ви предложат до края на седмицата. В четвъртък свършете каквото сте решили и сте обещали, ще може да осъществите своя идея. 

Козирог

Дръжте ума си хладен и мислете бързо

Обичате хората да зависят от вас и малко дори да се страхуват. Козирозите са и хора на живота - днес ще се отдадете на тази си страст и мнозина ще се веселят покрай вас. Но в понеделник нищо не правете, без да сте го обмислили много добре в различни варианти. Сами ще стигнете до различни решения, които могат да се реализират едновременно. Ако във вторник потърсите подкрепа, ще си намерите верен съюзник. Вие умеете да увличате и другите със себе си и в това ви е силата. Нещо такова ще се случи в сряда и четвъртък, ще привлечете за ваша идея съдружници, които няма да ви изоставят. 

Водолей

Отворете сърцето си

Препоръчително е да отложите пътуванията си за днес.  Утре ще се отдадете на равносметки за днешния ден и ще има за какво да сте доволни, купонът, на който ще бъдете, ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. В понеделник по този повод ще проведете редица срещи и макар че няма да има веднага резултат, ще ви се предостави нова възможност за избор. Във вторник и сряда ще се занимавате с дейност, близка до инвентаризация и приключване на етап в дейността ви. Правите вече планове за следващата година и мислите ви са насочени натам. В четвъртък хора отдалече ще ви изненадат приятно. 

Риби

Седмица на много емоции

Родените под този знак са силно емоционални, няма друга сила, която да ги задвижи с повече устрем от емоцията. Днес сте на прага на емоционален взрив, всичко правите с много плам, но се страхувам, че ще се разминете с очакванията си. Повечето от вас утре ще ближат рани и ще намерят начин да си починат. В понеделник не се напрягайте много. Вторник ще е съвсем различeн ден. Срещате се с нови колеги или началници, работите така, че ви забелязват, имате и силни публични изяви. В сряда всичко върви по най-добрия начин, но това няма да ви е достатъчно. В четвъртък проявявате някаква дарба или умение.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

06.08.2022

9886
Седмичен хороскоп

31.07.2022

9661
Седмичен хороскоп

24.07.2022

12518