Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

14 Ноем. 2023
Pixabay

 

Овен

Днес ще ви притесни делова неприятност. Грешката няма да е съдбоносна, но отзвукът ще е голям. Що се отнася до вашите лични задачи, трябва да подредите финансите си. Много от вас ще имат възможности за вложения, но не го правете, без да сте проучили условията и перспективите. Не обръщайте внимание само на документално-формалната страна, преразгледайте разходите по пера и преценете дали последните ви намерения си заслужават парите.

 

Телец

В началото на деня ще ви изненада делово предложение, което ще породи напрежение в офиса. А и една съвсем неочаквана среща може да стане причина за положителна и дългоочаквана промяна, особено за родените през май. Вероятно е да получите предложение за допълнителна или постоянна работа извън сегашната ви професионална сфера. Защо не рискувате, особено ако вече сте подвластни на рутината? Размислете.

Близнаци

Голяма грижа ще са ви деца или дете около вас, което се нуждае от помощ. Целият ден ще мине под знака на тези грижи. До края на вторник много от вас ще получат съобщение за възможност да продължат образованието си или да започнат работа в чужбина. Огледайте го от всички страни, не е за изпускане, но трябва да прецените и материалната си обезпеченост. Много от вас няма да могат да направят решителната крачка, поне засега. Нищо не ви кара да бързате.

 

Рак

Повечето от вас днес ще трябва да разчитат основно на себе си. Добре е да се въздържате от активна дейност, да работите рутинно, а още по-добре, ако го правите в колектив. Има опасност нещо да ви раздразни, но ще бъде добре да не се опитвате да оправяте чужди кривици. Повече мълчете и не правете забележки. Децата ще ви създават проблеми. Контактите ви с интимния партньор ще бъдат напрегнати. Ще трябва да решите финансов спор с него.

Лъв

Днес денят ви ще започне с две предложения, еднакви по сила и еднакво привлекателни за вас. Няма да можете да решите какво да направите и в колебанието си ще губите време. Постепенно набирате сили и решавате задачите си по-успешно. Денят е подходящ за нововъведения, за начало на нова работа, за пробване на нови хрумвания. Бъдете по-уверени и няма да ви се налага да коригирате становища, подходи, тактики. Чака ви спокойна вечер.

 

Дева

Има вероятност около вас да се завърти интрига. Тя ще ви попречи да започнете реализацията на нещо, което подготвяте от доста време. Нищо страшно не се е случило и няма да се случи, просто проектът ви ще започне да се осъществява по-късно, но за сметка на това ще разберете на кого можете да разчитате на работното си място. Открийте неприятелите си и направете всичко, за да ги изолирате. До края на деня ще намерите правилното решение.

Везни

Днес ще се появят възможности за поврат и за излизане от точката на застой, който ви мъчи. Ако ви натоварват повече, а това не е свързано с повишение на заплатата - огледайте се за по-добро място. Не купувайте нищо голямо сами, а потърсете съветите на близък човек или на такъв, който разбира, ако това е материална придобивка. До края на деня много от вас ще получат делово предложение от страна на познат или приятел, когото виждате случайно.

 

Скорпион

Освободете съзнанието си от негативни мисли и страхове, че няма да се справите, позволете на силите си да се разгънат с пълната си мощ и ще стъпите на съвсем нова почва. Много от вас ще преосмислят нещата, които им създават проблеми, и ще намерят нова организация на времето и задълженията си. Ще трябва да намерите нова плоскост в отношенията с прекия си началник. През целия ден трябва да сте много целенасочени, защото сте натоварени с работа.

Стрелец

Очаква ви неприятен сблъсък с началник или с колега по повод оплакване на страничен човек. Не сте съгласни с нещо, което упорито се налага, и ще се наложи да се преборите за становището си. Колкото и да се стараете да избягвате конфликтите, днес ще се създаде такава ситуация. Ще кръстосате шпаги с хора от близкото си обкръжение и деловият ви спор няма да намери решение до края на деня. Подгответе се за продължението му през следващите дни.

 

Козирог

Хора, които не сте виждали отдавна, ще ви се обадят или ще се сблъскате с тях на улицата. Срещата ще ви донесе неочаквани положителни обрати, не отминавайте с безразличие подадената ви ръка или сигнал. Вие не вярвате много на прогнози, но така или иначе нещо, което са ви казали, ще започне да става и не бива да ви сварва неподготвени. За всеки случай имайте едно наум. Някои от вас ще трябва да скъсат със старото, преди да започнат нещо ново.

Водолей

Могат да ви се случат събития, които коренно да променят живота или имиджа ви, дори начина ви на общуване. На прага сте на важни запознанства, нищо в тези дни и днес също не е без значение, запомнете какво ви се случва и си отворете очите. Движите се по някакво вдъхновение, но е добре да стъпите на земята. Проектирате много силно и задълбочено съдружие, но не познавате достатъчно бъдещия си партньор и това може да ви изиграе лоша шега.

 

Риби

В днешния вторник може да ви се наложи да се справите с неща, което няма особено да ви се харесат. Ще трябва да се разменят неприятни реплики с колеги и това ще ви натовари. Трябва да сте внимателни при провеждането на неочаквани делови разговори, защото може да се наложи да защитавате тези, които не са ваши и не споделяте с ентусиазъм. Наближаващото новолуние ви прави по-трескави и нетърпеливи. Родените през март да се пазят от загуба.

Ключови думи:

дневен хороскоп