Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

01 Февр. 2023
Pixabay

Овен

В днешната сряда мнозина от вас ще се радват на добро отношение и най-вече доверие от страна на високопоставени особи. Постарайте се да направите необходимото, за да започнете успешно отдавна планираните от вас промени в делови план. Не отлагайте провеждането на някои важни разговори с представителите от семейството ви. Част от вас ще трябва да направят цялостна равносметка на финансовата си ситуация, за да знаят какви вложения или разходи от друг характер могат да си позволят.

Телец

Срядата ще е от изключителна важност за мнозина, тъй като ще им се наложи да работят в среда, с която до момента не са се сблъсквали. Напълно възможно е да попаднете в ситуация, в която ще са ви от полза търпението и съобразителността. Не поемайте допълнителни отговорности, особено ако съзнавате, че не разполагате с достатъчно време за тях. Опитайте се да отложите подписването на конкретни професионални споразумения. Не давайте пари назаем, дори и да се чувствате стабилни с редовните си приходи.

 

Близнаци

Днес голяма част от вас ще трябва да използват интуицията си, защото тя ще им даде възможност да се ориентират в трудните ситуации. Вътрешните си пориви и силни емоции ще прикриете умело зад маската на безразличие, особено ако трябва да спечелите сериозна битка в професионалната сфера. При голяма част от вас чувствата ще играят мотивираща роля както по отношение на професионалните ви интереси, така и спрямо личния ви живот. Напълно възможно е голяма част от вас да изберат да работят по планирането на предстоящи свои делови ангажименти.

Рак

Тази сряда ще се отдадете на хазарт и рискове в личния си живот, но е препоръчително да не ги допускате в бизнеса. По-добре е точно в тази област да увеличавате оборотите и скоро ще усетите, че финансовото ви положение започва да се оправя. Някои от вас ще реализират идеята си за собствен бизнес. Проявете малко внимание към хората около вас и професионалните ви успехи са вързани в кърпа. Малко усилия сега и ще си осигурите безметежно съществуване поне до края на седмицата.

 

Лъв

В днешната сряда завишете изискванията си към колеги и подчинени. Стремете се да разпределяте по правилен начин ангажиментите си, за да имате повече време за размисъл. Не предприемайте резки, внезапно хрумнали ви идеи, тъй като те няма да имат търсения от вас положителен ефект. Следвайте стриктна организация на работното си място, защото положението ви в службата ще е доста напрегнато. Стремете се да степенувате отговорностите си по важност, но е добре да сте подготвени да направите размествания в програмата си.

Дева

Днес не позволявайте да бъдете уязвими за недоброжелателите си в службата и в личния си живот. Концентрирайте се върху делата, които ще ви носят позитиви в професионален и финансов план. Премахвайте вътрешните си противоречия, защото те ще спъват инициативността ви. Колкото и да ви е трудно, изработете си оптимистична нагласа към живота, защото това е най-добрият начин да намерите лесно разрешение на проблемите си. Намерете начин да сте в обкръжението на близки и познати, които ще ви действат ободряващо.

 

Везни

Днес ви очаква пълна реализация на всички фронтове. Скок в йерархичната стълбица на работното място ще направят онези Везни, които дълго време са подготвяли професионалното си издигане. Промяната обаче ще носи повече морално удовлетворение, отколкото увеличаване на приходите ви. Ако знаете кога да отстъпите и притаите самолюбието си, вашият успех ще бъде почти на границата на категоричността. Мнозина от вас днес ще открият, че техният дом е тяхната крепост. Дори прагматиците ще намерят романтика в семейните или интимните отношения.

Скорпион

Днес кариерата ви ще се развива по възходяща линия. Не се спирайте пред нищо и се опитайте максимално да развиете потенциала си. Скоро ще се убедите, че притежавате необходимите сили, за да реализирате възможностите си. Добре обмислете финансовите си начинания, за да ги доведете до желания резултат. Не отхвърляйте с пренебрежение изгодно предложение - макар да не вярвате, ще увеличите значително приходите си. Най-близките ви ще разчитат отново на вашата прословута твърдост, но я съчетайте с малко дипломатичност и мекота при търсене на компромис.

 

Стрелец

През днешната сряда мнозина, ако имат добра реализация, ще преминават успешно задълженията и отговорностите, свързани с обществени дружества или организации. За други от знака е добре да развият и усъвършенстват доброто си образование. Приемайте предложената ви подкрепа от страна на близки и колеги, с които до този момент сте работили в един екип. Използвайте отличната си памет, тъй като тя ще ви помогне да откриете добър начин за справяне със задълженията, които по никакъв начин не търпят отлагане във времето. Нови приятели ще влязат в обкръжението ви.

Козирог

В третия делови ден на седмицата се предпазвайте от действия, които могат да бъдат изтълкувани от заобикалящите ви като доста ексцентрични. Срядата не е особено подходяща за активност в деловата или финансовата сфера. Избягвайте започването на нови инициативи, тъй като едва ли ще се радвате на някакъв конкретен успех. Ще ви се наложи да се съобразявате с някои сурови принципи, дори и да са против разбиранията ви. Стремете се да не излизате твърде напред от началници и делови партньори.

 

Водолей

Днес се постарайте сами да активизирате късмета си както в професионален, така и в материален план. Възможно е да се сблъскате с множество трудности, но в крайна сметка можете да избегнете неблагоприятните крайни резултати, като не се предавате на посредствеността и мързела си. Напълно възможно е да сте подложени на различен тип уловки в материалната сфера, за които, ако не проявите съобразителност, рискувате да загубите значителна сума пари. Наложително е да си дадете реална сметка какво от предварителните си планове сте постигнали.

Риби

Днес е необходимо да не се натоварвате с непосилни отговорности. Единствено от вас ще се очаква да изпълнявате съвестно рутинните си служебни задължения. По-добре е да обмислите внимателно какви планове могат да се окажат успешни за вас и какъв е пътят да ги реализирате, вместо да хабите силите си напразно. Не се колебайте да пътувате или да излезете от офиса по-често за удоволствие и по-малко по работа. Срядата не е подходяща да се заобикалят правилата, особено ако очаквате конкретно развитие на започнатите от вас неотдавна инициативи в професионалната област.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?