Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

09 Юни 2023
Pixabay

Овен

Днес не е препоръчително да се впускате в непознати поприща, ако нямате богат житейски опит. Предпазвайте се от всякакъв вид измами и удари под кръста, въпреки че като по чудо ще съумявате да избягвате опитите на недоброжелатели да ви уязвят. Не чакайте друг да ви насърчава към постигане на резултати в обучение или практически умения. Не пренебрегвайте шестото си чувство, дори и то да бъде прието с усмивка от хората около вас.

 

Телец

Днес по-голяма част от вас ще са погълнати от планирането на предстоящо пътуване, без значение дали е по работа или за удоволствие. Опитайте се да влагате практично своята енергия. Не се разпилявайте в стремежа си да имате всичко още днес. Оценете по достойнство усилията на приятел или член от семейството. Мнозина от вас ще увеличат парите си чрез получаването на дарения, поощрения или наследства.

Близнаци

При много от вас днес необмислените действия в работата могат да им струват скъпо в материален план, така че направете точна преоценка на ситуацията около вас. Стремете се да обръщате внимание на детайлите в поведението на колеги, делови партньори и началници, тъй като те могат да ви дадат важна информация. Вечерта ще подложи на изпитание чувствата ви. Възможно е лоялността ви да бъде поставена под съмнение от интимната половинка .

 

Рак

Последният делничен ден от седмицата за вас ще бъде изпълнен с емоции и предизвикателства. Напълно възможно е да имате желанието да поставите нови основи в професионално отношение, което задължително ще ви даде нови шансове за пари. Стремете се да обръщате внимание на задълженията си, но се опитвайте да ги съвместявате по най-разумния начин с необходимостта от пълноценен отдих. Избягвайте пререканията с интимната си половинка.

Лъв

Пред мнозина днес ще се предоставят възможности за значителен напредък. При необходимост внесете известни подобрения и в офиса си. Въпреки успехите, които ще жънете в тази посока, ще трябва да се справите със задълбочаващите се недоразумения между вас и интимната ви половинка. Неудовлетворението ще ви преследва на всяка крачка, което и ще стане повод за бурни спорове. Вероятно вечерта ще ви се наложи да вземате решения.

 

Дева

Днес по-голямата част от вас съзнателно ще се стремят към промени в начина си на живот, което може да доведе и до значителното увеличаване на непредвидимите ситуации. Ще отбележите успех, ако повишите своята професионална квалификация, но задължително е да подобрите и владеенето на чужди езици. Едва ли ще можете да осъществите плановете си, особено ако ви се налага да приключвате със задължения, които не търпят отлагане.

Везни

Последният делничен ден може да е добър за вас, особено ако знаете как да превърнете спокойствието в свое преимущество. Не се опитвайте да налагате тон на работа и съвети как заобикалящите ви да работят и живеят. Намерете достатъчно време за отдих далеч от забързания ритъм на живот. От първостепенно значение за вас ще е да обърнете поглед към ценностите в живота си, защото само така ще можете да оцените това, което притежавате.

 

Скорпион

В последния делничен ден се опитайте да сте реалисти. Едва ли ще се похвалите с нови придобивки, но за сметка на това ще се радвате на увеличаващия се брой благодетелите в професионалната сфера. Част от вас ще открият нов начин за печелене, но ще трябва да намерят и логично разрешение на административни проблеми. Други, благодарение на някои свои стари контакти в професионалната сфера, ще имат интересни делови възможности.

Стрелец

Голяма част от заниманията ви днес ще са насочени към разширяване на професионалните ви ангажименти. Това обаче в най-скоро време ще има и материално измерение. На първо място ще го почувствате чрез увеличените парични постъпления. Добре е да коригирате направените от вас грешки в работата, тъй като в противен случай може да ви се наложи да претърпите известни загуби. Внимателно проучвайте хората, с които работите.

 

Козирог

Петъкът за вас е подходящ за постигане на печалби. Опитайте се да страните от лични връзки, които биха могли да бъдат определени по-скоро като ексцентрични. Възможно е родените през третата десетдневка да станат жертва на нестабилно и зависимо от заобикалящите ви съществуване. Опитвайте се да бъдете прями към приятелите и близките си, защото само така ще можете да се справите с възникването на някои недоразумения.

Водолей

Петъкът като цяло ще бъде изключително успешен за родените в знака, особено ако знаят как да преобърнат дадена ситуация към свои преимущества. Не правете промени в предварително организираната от вас програма. Не се опитвайте да бягате от късмета си в любовта. Може би щастието, за което бленувате, е до вас, но вие не можете да го видите. Колкото на по-солидна основа градите връзката си, толкова по-трайна и стабилна ще бъде тя за вас.

 

Риби

Днес на работното си място не поемайте задължения, които са извън вашата компетенция. По-добре се отнасяйте отговорно към рутинните си задължения, дори да не виждате кой знае какъв смисъл. Опитайте да имате динамично развитие на ваши инициативи, като се стремите да не сключвате договори с роднини, защото можете да очаквате удари под кръста от тази посока. Отличната ви подготовка и добра организация ще ви дадат увереност.

Ключови думи:

дневен хороскоп