Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

29 Февр. 2024
Pixabay

Овен

Най-после ден на добри пари, работа и успешни срещи. Четвъртък ще започне със силен старт и ще се почувствате в центъра на събитията. Много Овни ще се сдобият с придобивка за работата си или за дома. Тя ще ви донесе силни и приятни вълнения. Лесно ще преодолеете първоначалния стрес, ако точно днес започвате нова работа. Тези от вас, които пък искат да я сменят, да се насочат към нещо, което днес ще привлече вниманието им.

Телец

Всичко, което по някаква причина е отложено за днес, ще стане. Решавате го повече от сполучливо. Контакт с чужбина ще ви даде възможности да навлезете в нови сфери. Тези от вас, които учат и работят, трябва да положат повече усилия, защото има реална опасност да се провалят накрая. Жените да са внимателни за здравето си, не правете нищо рисково. Не лъжете - дори благородната лъжа днес ще се върне като бумеранг срещу вас.

Близнаци

Нищо няма да става така, както го искате. Ще има непрекъснато сблъсък на мнения, на идеи и вашите няма да са печеливши. Може би много агресивно пристъпвате към оповестяването им - смекчете тона. По-добре е да разсъждавате по тях заедно със партньорите си, отколкото да ги информирате за решенията си и да очаквате от тях подкрепа. Вероятни са загуби - неголеми, но болезнени. Вероятни са и раздели - и делови, и лични.

Рак

Много успешен ден. Съдебни дела, ако имате такива, се развиват във ваш интерес. Намират ви интересни хора с оригинални идеи, които искат да работят с вас. Идват с парите си, с информацията и връзките си. Тези, които имат изпити, ще успеят, от тях се иска да са спокойни и уверени. Раците, които търсят работа и ще се явяват на интервюта, също трябва да са спокойни - скоро ще са на ново място, но да не прибързват.

Лъв

Най-после получавате очаквани пари, намирате спонсори, шефовете ви обръщат внимание, дори признават, че са били несправедливи към вас. Късметът ви работи и ви води при точните хора, които са ключ към печалбите ви. Всичките ви срещи ще са точни, кратки и ще ви дадат това, което искате. Намирате съмишленици и партньори. Ако досега не сте успявали да постигнете хармония у дома си и на работното си място, днес ще го сторите.

Дева

Днешният ден ще е тежък за Девите. Неочаквани препятствия ще се изпречат на деловите им начинания. Затова не настоявайте да започвате нещо ново точно днес. Не разчитайте на никого. Всичко, което ви се иска да е сполучливо или да ви донесе истински успех, трябва да свършите сами. Огледайте се, около вас има хора, чиято работа е невъзможна без вашето участие. Помъчете се да продадете уменията и труда си на истинската им цена.

Везни

Днес се обръщате с лице към сериозните си ангажименти и сте склонни да решите проблемите без колебание, но бъдете настоятелни. В дома ще ви посрещне битов проблем. Не можете да се справите с него сами, още повече че причината за него е извън вас. С близките сте допуснали отношенията ви да охладнеят. Необвързаните Везни ще прекарат приятни часове с интимния си партньор, но няма да вземат решение за задълбочаване на връзката си.

Скорпион

Каквото и неприятно да ви се случи днес, няма да е сериозно и не заслужава да се ядосвате. Ако искате да сменяте офиса или дома си, пообиколете и огледайте, ако ви хареса нещо - това да бъде. Телефонен разговор ще ви подскаже друга посока на действие. Сериозно се заемете с нея, ако я намирате за привлекателна. Мнозина ще се замислят за специализацията си, а други ще се обърнат към изучаването на нови професии.

Стрелец

Ще запомните този четвъртък с различни по достоверност новини, но пък вълнуващи. Тези, които ще пътуват, ще се разделят и с хора, с които отдавна е трябвало да скъсат. Дамите от зодията ще отхвърлят опитите да бъдат ограничавани и да спират полета им. Тези жени могат незабележимо да управляват сложни характери и дейности. Каквото сте решили да имате, Стрелци, е оценено по достойнство и заслужава да се борите за него.

Козирог

Трудностите днес ще са за родените до 1 януари. Ще се справят, но с повече усилия, отколкото са свикнали. Козирозите ще се притеснят за публична изява, но напразно - тя ще мине много добре и ще ви поднесе като по поръчка неочаквана реклама. Изведнъж ще се видите популярни и обградени от внимание и любопитство. Контролирайте емоциите си, внимавайте какво правите и не пийте много. Имате търкания с някои колеги или с шефовете си.

Водолей

Ще се намери кой да ви даде идея и да ви съживи за работа с ентусиазъм. За мнозина от Водолеите се очертава и допълнителна работа, която ще внесе в дома им доста пари. Вие сте чувствителни на тази тема и болезнено преживявате всяка загуба. Не сте особено силни в бизнеса, но днес особено ще се намерят опитни ваши приятели, които ще са ви и партньори. Съюзът с тях е печеливш и за двете страни. Гонете си по-настоятелно интересите.

Риби

Опитайте се всичко, което е планувано за днес, да свършите до края на деня. Отлагате ли, нищо няма да се получи. Дори може да си навлечете неприятности. Ще се наложи да се посветите на чужди планове и амбиции и колкото и да се стараете, няма да можете да се измъкнете. Бъдете реалисти, това трябва да се свърши и толкоз! След него можете да се посветите пак на желаното. Много от Рибите днес ще получат предложения за нова работа.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?