Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

4 561
 Pixabay

Овен

Ако до днес работата ви се е струвала напрегната, от днес ще разберете какво значи спешна. Не си позволявайте никакво разтакаване. Излизат на повърхността затлачени задачи, забравени и забавени работи, които ще искат не само бърза намеса и решение, но ще се наложи да търсите или да давате смислено обяснение за разтакаването досега. Вечерта ще покажете, че можете не само да работите много, но и да ядете и да пиете. След тази вечер ще се наложи да намалите рязко алкохола. Не си позволявайте делови обяди и вечери, които да завършват с подписи. Това ще е лошо и за вашата кариера, и за дейността ви.

Телец

Днес пътувайте само ако знаете, че лично трябва да говорите с някого. Няма да спечелите никого и нищо, ако действате чрез посредници или отлагате във времето. Няма да ви помогне и телефонът. Личната среща ще ви ориентира най-добре какво става и накъде вървят нещата. Тези от вас, които учат, да не отлагат изпити и да залегнат над учебниците по-сериозно. Майските Телци ще са принудени да хвърлят по-голяма сума за покупка, която в момента не им е важна, ще се ядосват, но бързо ще я компенсират. Не позволявайте да ви притискат с искания, които оценявате като капризи. Не се поддавайте на лошото си настроение.

Близнаци

Случаят днес ще ви прати или сред отбрано професионално общество или сред хора с много пари. И в двата случая, ако защитите добре позициите си, ще спечелите много нови приятели, а възможно и съдружници. Предложения в делово отношение сред тази среда няма да ви липсват. Погледнете сериозно на това, което ви подхвърлят като възможности и ще отворите нова страница в деловата си дейност. Покажете се с трезвен ум и гъвкава мисъл. Дамите ще пробиват днес по-трудно в деловата си дейност, възможни са неприятни сблъсъци със съдружник, ако също е жена. Отношенията с колеги мъже ще са много добри.

Рак

Четвъртък е ден на Юпитер. Денят изисква искреност, така че ако излъжете, лъжата ще се обърне срещу вас. Имайте го предвид и във всичко, което правите, или ако се нещо се върти около истина, която не искате да излиза наяве - по-добре премълчете. Нещо много ще ви зарадва, ще се чувствате щастливи и в работата си, и в личния си живот. До края на деня ще имате финансово постъпление. Внезапно посещение ще свърши по най-добрия начин за вас и работата ви. Денят е еуфоричен и не бързайте да сключвате договори. Родените в началото и в края на зодията ще са много облагодетелствани от нещо.

Лъв

Четвъртък е силен за връзки и срещи. Някой ще ви се обади от чужбина и ще търси с вас разговор. Приемете го, ако разговорът е делови. Напрегнати срещи ще заемат преди обедните ви часове, ще сте залисани в проекти, които ще ви се предлагат като печеливши. Каквото спре вниманието ви, заслужава да му посветите и време и сили. Оставете се да ви води интуицията. Впрегнете и колегите си, нека се запознаят с проектите и чуйте и тяхното мнение. В следобедните часове подавайте молби, търсете кредити, спонсор - до края на деня все ще се намери кой да ви подаде ръка.

Дева

В живота ви с днешния ден влиза голяма радост или ще получите съобщение, което ви развързва напълно ръцете. Набивате се на очи с някакво решение и печелите не само одобрение, но и възхищение на шефовете си. Ако работите в собствен бизнес, това решение ще повлече след себе си редица предложения за обща дейност. То ще предизвика и скандал със съдружник, който не може да преглътне първото ви място. Не отстъпвайте нито на йота, работата си е ваша, отговорностите са си ваши, победата също. Ако имате възможност, натрийте носа на съдружника си и се освободете от него.

Везни

На много от вас, които още учат, ще им се отвори възможност за паралелен бизнес. Не отказвайте работата, имате сили и за двете, ще се справите, ако се заемете и с ученето, и с работата по-сериозно. В живота ви днес ще влезе стабилност, нещо ще се промени и вие ще се почувствате значими и можещи. Днес хора, които отдавна ви наблюдават, ще ви направят предложение, с което ще искат да ви включат в бизнеса си или да подпомогнат вашия бизнес. Целта им няма да е съвсем безкористна, извлечете максимална полза.

Скорпион

Много внимателно водете разговорите си днес. Една необмислена дума може да се върне като бумеранг към вас и да ви причини загуби. Като че ли се оглеждате в криво огледало, нищо не се оказва такова, каквото са ви го представяли или каквото ви се е струвало. Никой не може да ви помогне, трябва сами да разплетете обърканите ситуации около личния си живот и деловата си дейност. Ако някой се държи нападателно към вас, не търсете обяснения, нито се оправдавайте. Стремете се към разбирателство с околните и нещата ще започнат да се оправят сами. Ще се окаже, че нищо не е било толкова сериозно, колкото ви е изглеждало.

Стрелец

В дома ви влизат нови хора. Тенденцията за деня е добиването на пари и нови големи материални придобивки, може би нов дом или офис. В следобедните часове, колкото и работа да имате, не се изолирайте, не изключвайте телефона, не отпращайте колеги и не отклонявайте посещения. Всяко лице, което надникне в офиса ви, ще ви носи полезна информация. Ще оцените нейната стойност и веднага ще направите корекции на поведение или планове. В следобедните часове ще ви се наложи да активизирате обществения си живот. Бъдете внимателни с публичните си прояви.

Козирог

Черпите вие, вас ви черпят, канят ви на празници, чакат ви на срещи и вие чакате срещите - деловият ви живот препуска повече от успешен. Поставяте ново начало, срещате приятели и проявявате щедрост, при среща с вас имащи хора искат да ви подпомогнат. Ако сами сте си господари по някакъв начин законът ще ви осигури данъчни облекчения. Правите срещи, които задвижват замразени начинания, рекламирате дейността си и вас ви рекламират, размразявате строеж или покупка. Почвате битка за собственост, но макар че не сте сами, вие диктувате условията.

Водолей

Каквото дадете днес, или изгубите или услужите с нещо - трудно ще си го върнете или ще го загубите завинаги. Затова не се препоръчвайте като много щедри, а и не се показвайте като такива. Колкото и нещо да ви изглежда сигурно, проверявайте по няколко пъти. Ако имате възможност, отлагайте нова работа, нови бизнесдела или пътувания за някой от следващите дни. Днес те няма да ви донесат нищо освен огорчения. Не бързайте с отговора на предложения, които ще чуете, обмислете ги добре, някъде между тях се крие добра и престижна работа. Очаква ви приятна интимна вечер.

Риби

Днес ще изясните финансови въпроси, които ви засягат. Трудни бизнесразговори ще продължат почти до края на деня и ще завършат с договор. Заслугата ще е предимно ваша и това ще се признае публично. Тези от вас, които са в отпуска, ще се наложи да я прекъснат заради нещо важно и спешно. Много от вас ще уредят важни лични документи. Правите приятна покупка за дома. Отделете време за дете, което има нужда от вас. Погрижете се и за здравето си. Сезонът ви създава здравословни проблеми. Кръвен роднина - брат или сестра, ще ви изненада приятно.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

05.08.2022

5956
Хороскоп за четвъртък

04.08.2022

1027
Хороскоп за сряда

03.08.2022

5862