Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова влиза в хорър

07 Апр. 2021

Мария Бакалова обяви в Инстаграм следващия филм, в който ще се снима. Той се казва Bodies, Bodies, Bodies („Тела, тела, тела“) и ще бъде продуциран от А24. Това е независимо студио, на което дължим редица нашумели заглавия в последните години, като номинирания за 6 "Оскара" през 2021 г. „Минари“ и спечелилият три Академични награди „Лунна светлина“.

След две комедии, изглежда третият филм на Бакалова в Холивуд ще бъде доста различен. Засега липсва каквото и да е официална информация, освен написаното в сайта Deadline „източници описват проекта като „таен слашър филм“. „Слашър“ е кървав поджанр на ужасите, в който злодеят обикновено работи с режещи инструменти и не се ограничава с 1-2 жертви.   

Deadline уместно подчертава, че студиото A24 подготвя „убийствен“ актьорски състав за новия си трилър. Освен Бакалова, срещаме още имената на Амандла Стенбърг (звездата от криминалната драма The Hate U Give, комикът от Saturday Night Live Пит Дейвидсън, който наскоро направи впечатление в „Кралят на Стейтън Айлънд, и Майхала Херолд, която можем да гледаме в сериала „Индустрия“ по HBO Go).

За холандката Халина Рейн Bodies, Bodies, Bodies ще бъде вторият ѝ режисьорски проект. Нейният дебют Instinct (2019) бе предложението на Нидерландия за "Оскар" в категорията за чуждестранен филм. 

 

Още по темата