facebook
twitter

България

Фандъкова: Не е ли отговорно, че се лиших от заместника си

267
БГНЕС

"Моята политическа отговорност си я нося. Това да се лиша от един от най-важните заместници, който отговаря за мащабните проекти, и да остана без човек, който да бъде пряко ангажиран, това е доста сериозна отговорност". Това коментира вчера кметът на София Йорданка Фандъкова на въпроси ще понесе ли и своята отговорност за ремонта на "Граф Инатиев", след като заместникът й Евгени Крусев подаде оставка.

Крусев напуска общината, след като получи призовка от държавното обвинение в качеството на обвиняем. Прокуратурата го разследва за длъжностно престъпление, свързано с нарушение на Закона за обществените поръчки при ремонта на трамваен релсов път, потвърди главният прокурор Сотир Цацаров. Конкретно е свързано с обществената поръчка за шумо- и виброизолиращи подложки, материалът за които е подменен след началото на ремонта.

Днес се очаква Фандъкова да посочи кой временно ще изпълнява задълженията на зам.-кмета по транспорта в София. „Защото работата е много. Г-н Крусев е млад човек и работи изключително отговорно. Той отговаряше за огромни проекти, но ако е бил подведен и е допуснал грешка, това ще се установи от компетентните органи“, обясни Фандъкова.

4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пред ДАНС се изви опашка заради закона за пране на пари

15.02.2019

1528 12
Президентът Радев обмисля вето на приетия Изборен кодекс

15.02.2019

833 18
Борисов: България е готова за всички възможни сценарии за Брекзит

15.02.2019

553 12

Коментари

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

...за врид зам-кмет най-добре ще пасне инж. ВескаГе - знаете коя е ... сега се облегнете, налейте си и се наслаждавайте на...

wreckage
снимка на wreckage

Това да се лиша от един от най-важните заместници, който отговаря за мащабните проекти, и да остана без човек, който да бъде пряко ангажиран, това е доста сериозна отговорност

Юрданка напрао къса живо месо од тялото си и съответно живее ф лишения.

Mitnicharъ

Поскан салза...

Captain Buddy
снимка на Captain Buddy

Най-добре ще е, ако учительницата ни лиши от себе си , та да не се мъчи! Очевидно не е компетентна за заеманата длъжност.

Типичен случай на калинка от кадровата пейка на ГЕРБ.

 

Пълна глупост са ограничителните камъни по Графа, защото ще пречат на камионите за зареждане на магазините.

Да не говорим пък за гумените ограничители по Раковска.

 

Влез или се регистрирай за да коментираш