Медия без
политическа реклама

Все още липсват оферти за Бербатов

24 Юли 2018
Илияна Кирилова
Димитър Бербатов не показа по време на вчерашната си пресконференция по никакъв начин разочарование заради липсата на оферти към него.

Димитър Бербатов е вече съвсем близо до прекратяване на кариерата си. Това намекна самият той, като преди това призна, че до момента през лятото не е получил нито една оферта от клуб. "Може би след известно време ще взема решение как ще се развива кариерата ми занапред – дали е време и може би сигурно е време да спра с футбола. Но от друга страна, лесно ли е да спреш с това, което обичаш и което си правил цял живот. Все пак идва момент, в който трябва да се вземе решение", заяви 37-годишният нападател, който през март приключи последния си за момента ангажимент - за индийския "Керала Бластърс".

В неделя Бербатов бе отново на мач на "Берое" - срещу "Славия" на ст. "Васил Левски". Той и през тази предсезонна подготовка игра малко за старозагорския тим, където има приятели в лицето на треньорския екип - Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. До момента обаче и от "Берое" няма покана към бившия нападател на "Тотнъм" и "Манчестър Юн".

Засега Бербатов ще запълва времето си с активност в своята фондация, но ще бъде и анализатор на една от букмейкърските къщи.