Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

24 Юли 2018

Овен
Днес ще разполагате с достатъчно енергия и късмет, за да се насочите към осъществяване на плановете си. Единствено ще ви е необходима още допълнителна мотивация, за да направите някои компромиси с личните си потребности извън деловия свят. Полагайте грижи за здравето си, тъй като не са изключени вирусни инфекции. Не си позволявайте да споделяте твърде лични неща с прякото си обкръжение на работното място.

Телец
Днес волята ви ще играе важна роля както в професионалния, така и в личния ви живот. Важно е да не се отказвате от целите си само защото сте се сблъскали с трудности. Добре е да знаете, че нищо не e окончателно до момента, в който не го приемете за такова. Предпазвайте се от ексцентричност във всяко отношение. Постарайте се да използвате благоприятните възможности, но не се впускайте в ентусиазирано преследване на невъзможни цели.

Близнаци
Днес е наложително да се придържате към златната среда, тъй като крайностите няма да имат добър ефект върху вас. Не отхвърляйте покани за забавления от приятели. Необходимо e да поставите на ясна основа приоритетите си, ако искате добре да съжителствате със заобикалящите ви в личния живот. Вторникът е подходящ за пътуване и осъществяване на крупна покупка за родените в началото на знака. В любовта не поставяйте ултиматуми на човека до вас.

Рак
Не е изключено да се сблъскате с пречки, които трябва да преодолеете на момента, в противен случай рискувате да изгубите контрол върху събитията. Залагайте на преследването на конкретни резултати от делови характер, като не допускате да бъдете подвеждани с информация от страна на колеги. Мнозина от вас ще трябва да направят някои реконструкции в личните си навици, за да могат да издържат на нарастващото натоварване в професионалната сфера.

Лъв
Предизвикателствата, с които ще се сблъскате в делови и материален план в днешния ден, ще поставят на изпитание психическата ви устойчивост. Денят ще е благоприятен за взимане на решения, които могат да тласнат професионалното ви развитие в по-добра посока. Стабилността на чувствата ще ви осигури правилното насочване на усилията ви в една или друга посока. Предпазвайте се от прекомерен авантюризъм в интимно отношение!

Дева
Завиден късмет ще имат тези от вас, които търсят работа. За родените в първата половина на знака се очертава с повече решителност да станат инициатори на промени, които ще се отразят върху ежедневието им както в настоящ, така и в бъдещ момент. Избягвайте затворените пространства и уединението. Използвайте оригинални методи, за да спечелите сърцето на любимия до вас човек. Дайте и ще ви се даде, като най-важното в случая е искреността ви.

Везни
От голяма важност за вас може да се окажат въпроси за наследства, застраховки, влогове, заеми - в това отношение е желателно сами да пазите себе си от непрактични действия, за да не съжалявате. Можете да потърсите подкрепа от родителите си, но е желателно молбата ви за парична помощ или важен съвет да не носи ултимативна окраска. По-умереното ви поведение може да ви бъде от полза и за хармонизиране на партньорските и брачните ви отношения.  

Скорпион
По отношение на ежедневната си рутинна работа и колегите се старайте да печелите уважението им и да показвате своето към тях. Стремете се повече да се нагаждате, а не да угаждате на себе си. Може да ви се отвори възможност за сътрудничество - сетивата ви обаче трябва да бъдат настроени да улавят всяка промяна в ситуацията, за да предприемате своевременни реакции. Преди да направите каквото и да било, посъветвайте се с някой по-мъдър от вас.

Стрелец
Днес сами може да изпитате задоволство от философската си и медиумна настройка. В съчетание с вашата хлъзгавост тя може да се окаже пръв помощник в справянето с някои непредвидени обстоятелства - само не прекалявайте с разнищването на неясните за вас ситуации. Повишеният ви интерес на сексуална тематика обаче може да ви въвлече в някоя плетеница с последствия - внимавайте и постъпвайте по правилото на мъдрото изплъзване.

Козирог
Добре ще бъде за вас, ако през днешния ден, макар и противно на вродената ви природа, вложите повече усилие, за да не изпадате в крайности и екстравагантности. Несъобразяването ви с моралните и етичните норми би могло да даде нежелателно отражение върху собствения ви имидж и върху образа, който представяте пред другите. За някои от оригиналните си идеи бихте могли да намерите повече разбиране и подкрепа в работната си среда сред колегите си.

Водолей
Не се напрягайте повече от обикновено в стремежа си да постигнете на всяка цена това, което сте решили, защото непредвидени ситуации могат да се отразят върху материалния ви баланс и да поставят под въпрос ценностната ви система. Успокоение, подкрепа и мъдър съвет можете да потърсите в съпружеското си гнездо или от по-опитни партньори. Има тенденция, при която усещането ви за материален дискомфорт може да повлече след себе си усещането за самотност.

Риби
Въпреки че звездите са добри към вашия знак, е възможно днес подсъзнателно да изпитвате нужда от уединение. По този повод може да предпочитате да вършите и работата по-задкулисно, особено ако става въпрос за някаква изследователска дейност. Внимавайте обаче с този модел на дърпане на конците, за да не нажежите излишно отношенията с най-близките си. Днес със  сигурност ще преобладават приятелските връзки с противоположния пол.