Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

23 Юли 2018

Овен
В началото на седмицата преценявайте внимателно текущите си разходи, тъй като вместо да намаляват, те най-вероятно ще се увеличават. Избягвайте емоционалните крайности, тъй като те могат да ви подтикнат към действия, които да ви навлекат множество главоболия в професионалната сфера. Поемете инициативата за осъществяването на собствените си идеи и проекти, дори и да не се радвате на желаната от вас широка подкрепа.

Телец
Предпазвайте се от действия, които могат да ви създадат неприятности от делови и материален характер, както и от изявления, които ще бъдат използвани от недоброжелателите, за да ви уязвят. Обръщайте внимание на детайлите около документи или плащания. По възможност разширете кръгозора и вариантите си в професионалната сфера. Не се страхувайте от провал, а следвайте интуицията и се доверете на знанията и опита.

Близнаци
Не влизайте в противоречия, ако виждате, че човекът срещу вас не е готов да направите компромис или отстъпка за достигането на конкретно логично споразумение. Избягвайте натоварването с допълнителни ангажименти, които не ви касаят пряко. Внимателно планирайте някои предстоящи инициативи от семеен характер. Не се колебайте да направите някои отстъпки в отношенията си с интимната половинка, за да разрешите някои различия помежду ви.

Рак
През първия делничен ден притесненията на мнозина ще са свързани с административни неуредици, възникнали поради недоглеждане. В случай че не предвидите някои събития от професионален характер, ще преживеете разочарования, които могат да тласнат развитието ви на работното място в изцяло нова посока. Действайте разумно и контролирайте действията, мислите и страховете си, защото за всяка зависимост ще заплащате твърде висока цена.

Лъв
При мнозина днес неправилно преценените действия могат да им навлекат неприятности, от които ще е трудно да се възстановят. Преосмислете някои свои лични инициативи от професионален характер. Внимателно осъществявайте пътувания, премествания или каквито и да е било изменения от личен, делови или материален характер. Опитайте се да бъдете последователни и стриктни по отношение на ангажиментите, които сте поели.

Дева
В първия ден на седмицата мнозина от вас е възможно да изживяват малки сътресения, причинени от допълнителни разходи. В този случай съобразителността ви и отличното ви планиране са повече от задължителни. С успех ще се гордеят тези от вас, на които дейността им е свързана с творческата сфера. Ще разполагате с възможности  за изграждане, но също така ще печелите и чрез популяризиране на своята дейност.

Везни
Днес представителите на знака ще постигнат добро развитие, а и мнозина от вас ще бъдат застигнати от новини, които ще ви вдъхнат повече вяра и надежда за настоящето и бъдещето. Мнозина ще постигнат прогрес на започнати преди време проекти. Стремете се да планирате и прогнозирате инициативите си до най-малките детайли, за да постигнете стопроцентов контрол върху събитията, нахлуващи в живота ви както в делови, така и в материален план.

Скорпион
Първият делничен ден ще е благоприятен за сделки и уговаряне на детайли по интересуващи ви въпроси от материален и професионален характер. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат възможност да изпълнят своите планове в професионалната сфера, но като че ли ще сте зависими до голяма степен и от заобикалящите ви в професионалната сфера. В любовта можете да очаквате затишие, но то по-скоро ще се дължи на увеличилите се отговорности.

Стрелец
В понеделник ще се радвате на късмет в професионалната сфера, който може да превърне желанията ви в реалност. Напълно възможно е част от вас да се стремят към започване на нов проект в деловата сфера с цел увеличаване на приходите. Част от родените под този зодиакален знак ще трябва да следват стриктна организация на работното си място, за да успеят с всички свои текущи задължения. Стремете се към получаване на по-обширна информация.

Козирог
Мнозина от знака ще се опитат да се освободят от потискаща връзка в професионалната сфера, което ще им даде повече възможности да лавират и да търсят по-добри начини за реализация. Слабото ви място на този етап от време ще е финансовата сфера, която ще бъде поставена под въпрос. При някои е възможно мрачните мисли на тази тема да са възможно най-лошият съветник. Стремете се да сте последователни в своите желания и стремежи.

Водолей
Днес може да увеличите материалните си постъпления. Вероятно е планираните от вас инициативи да се осъществят без обичайните ограничения, с които се сблъсквате в процеса на работа. Голямата част от вас повече от всякога ще имат нужда от сбъдване на съкровените им желания от личен и професионален план. Залагайте на силните страни от своя характер, защото те могат да ви измъкнат от доста неловки ситуации, които трябва да очаквате.

Риби
Направете всичко необходимо, за да разширите сами възможностите си за увеличаване на паричните си постъпления. Внимавайте при сключването на сделки от съмнителен характер. Стремете се към справедливи решения спрямо интимната си половинка и членовете от семейството. Не давайте обещание на приятел, което може да не спазите. Стремете се да издържите на темпото на ангажираност, но това значи, че трябва да поемате допълнителни отговорности.