facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

4643

Овен
Не прибързвайте
Имате добри предпоставки да направите запомняща се седмица на работното си място. Звездите бдят над всички ваши начинания. В добавка през всичките седем дни ще усещате подкрепата на предани вам хора, които прецизно владеят нещата в своята област. Всичко това ви гарантира, че успехите ще вървят последователно към вас. Звездите ви помагат да гледате напред в бъдещето, да се издигнете над суетата и да живеете в съгласие със себе си. Успехите могат да ви накарат да мислите, че всичко се постига лесно и това ще бъде голямата ви грешка. Понеделник и вторник се оказват трудни. Сряда ще ви радва с печалби, а в четвъртък се налага да действате волево. Възможности за напредък и пари предоставя петък.

Телец
Обуздайте нрава си
Ще изявявате характерните си трудолюбие и амбициозност, но главната ви цел няма да е само личната материална сигурност. Ще сте готови да свършите и работа заради това нещата на работното ви място да вървят добре. Твърде често ще сте склонни да споделяте проблемите си с колегите и това ще постави на изпитание търпението им. От своя страна те трябва да помнят, че депресията е нещо обичайно за вас и малко добри думи за работата ви няма да са излишни. В понеделник ще се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Вторник е ден за контакти и за решаване на проблеми. Сряда се очертава като трудна и неприятна според звездните влияния. Четвъртък е успешен, а петък ще донесе на мнозина добри новини.

Близнаци
Стремеж към пари
Вашият управител Венера изсипва положителните си влияния над вас. Ще обичате хубавите неща в живота и ще подчините усилията и енергията си върху придобиването на материални облаги и пари. Особено настървено ще преследвате всичко, свързано с тях. В доста ситуации, сигурни в своя успех, ще бъдете любезни, отзивчиви и ще излъчвате стабилност. За приятелите си ще бъдете готови на всичко, но това не означава, че те ще свършат и вашата работа. В затруднена ситуация ще ви помогнат мотивите, които ви движат. Днешният ден носи хубави новини, но и ядове. Пазете се от негативни настроения утре. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.

Рак
Заети с множество дела
През идващите седем дни интелигентността ви ще бъде добре развита. Умът ви ще е бърз, а любопитството - всеобхватно. Ако успеете да се самоконтролирате добре, няма да има нищо, което не бихте постигнали. Единственият ви проблем, но доста съществен, е, че самоконтролът ви ще е доста слаб. Затова най-вероятно ще ви липсва упоритостта да довършите онова, което сте започнали. Твърде вероятно ще се окажете в позицията "добри във всичко и специалисти по нищо". Днешният ден ви предоставя възможност за интимни контакти. Утре ще ви зарадва новина. Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва четвъртък. Петък ще е хубав за разбирателство с някого.

Лъв
Малцина ви разбират
Ще бъдете чувствителни, но и силни. Ясно изразена при вас ще е нуждата от обич, признание, уважение, и не на последно място - ласкателства. Свободолюбието ви ще е силно развито и няма да търпите никой да ви се налага под каквато и да било форма. Личните облаги в работата ви ще са от първостепенна необходимост. Това се отнася повече за жените от тази зодия, които, за да постигнат своето, са способни да направят чудеса. Днес денят е благоприятен за материални дела, а утре се очертават контакти. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие. В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе пари, а петък е натоварен.

Дева
Сигурни в себе си
През цялата седмица ще имате доста случаи да покажете какво можете. Проблеми могат да дойдат единствено от завишеното ви самомнение. Вярно е, че сте прекалено сигурни в себе си и успявате там, където другите не могат, но се запитвайте по-често дали пък с действията си не предизвиквате нечия завист? Издигането ви в йерархията съвсем не е изключено, но то ще се дължи не на късмет или подмолни действия, а на огромното ви трудолюбие, което няма как да остане незабелязано. Уикендът е хубав. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционален. Сряда ще е по-спокойна, а в четвъртък ще действате енергично. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.

Везни
Мислете конструктивно
С типичното си трудолюбие и постоянния стремеж към нови знания ще се справяте във всяка област на изява. Като прибавим към това практичността, изпълнителността и вниманието към детайлите, няма причини да не жънете успехи. Единственият проблем може да дойде от прекалената ви склонност да обръщате внимание на подробностите и да загубите представа за цялостната картина на нещата около вас. Задължително е да организирате ума си така, че да мисли по-конструктивно. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви дава яснота по интересуващ ви въпрос.  

Скорпион
Лесно раздразнителни
Рядко ще имате възможност да проявите мързел в седемте дни пред вас. Ще работите усърдно, убедени в постижимостта на целите, но ще държите и колегите ви да полагат сериозни усилия. Ярко изразено ще е чувството ви за справедливост. Слава богу седмицата няма да ви даде възможности да показвате гнева си, но ако това стане, ще се развихри истинска буря. Раздразнението може да ви накара да се чувствате зле. Понеделник е труден. Пазете се от заблуди и самоизмами. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. В сряда се очертават хубави новини. Четвъртък е благоприятен и носи успех, но петък идва с проблеми.

Стрелец
Воля и емоционалност
Идващата седмица ви вещае изява на воля и емоционалност. С каквото и да се захванете, ще го правите добре. Предна позиция ще заемат контактите по финансови и материални въпроси. Пазете се от типичната за вашия знак склонност към показност и демонстрация на самочувствие. Щадете повече себе си и хората около вас, защото иначе рискувате да влезете в конфликти, в които да доказвате собствената си правота. Това едва ли е препоръчително за вас, като се има предвид, че звездните влияния изострят емоционалността ви. Днес денят ще е хубав, а утре ще ви донесе новини и предложения. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда и четвъртък ще ви радват с успех. Петък е малко потискащ.

Козирог
Увеличавате парите си
Очертава се добра седмица за представителите на знака, през която обаче не очаквайте нещо изключително. Интуицията ще ви подсказва най-правилните решения и ще се покажете в добрата си светлина. Козирозите могат да разширят бизнеса си, като използват съветите на приятели. Те ще се окажат неочаквани, но ще ви помогнат да спечелите пари, при някои дори и без странична помощ. Повишаване в длъжност и в по-висок ранг могат да получат хората, чиито професии са творчески. Не бива обаче да лежите на лаврите си: завистници са решили да ви създадат проблеми и да вгорчат живота ви. Плодотворни контакти и ново начало бележат уикенда. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

Водолей
Постигате равновесие
През седмицата няма да имате възможност да изявите действения си характер. Наложете си да сте спокойни, разсъдливи и внимателни към всяко действие и постъпка. Дръжте ума си винаги включен. Акумулирайте старите знания и се постарайте да научите максимум нови неща, които ще ви помогнат за достигане на набелязаните цели. Неизбежно ще достигнете до своите шансове, но не прибързвайте, а изчакайте всичко да се подреди от само себе си. Най-наложително е да постигнете равновесието в професионален план. Събота е трудна, а неделя ще ви зарадва с известие. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.

Риби
Случайности ви помагат
Това, от което трябва да се пазите през тези дни, е неразумната инвестиция на пари. Известни промени ще ви накарат да внесете корекции в деловите си планове, но неприятното е, че те ще вървят по низходяща линия. Като цяло за всички седмицата ще е благоприятна за контактите им с хора, които срещате рядко. Случайни ситуации могат да ви помогнат за връзки, които ще са полезни за бъдещата ви работа. В емоционален план се очертават доста наситени дни. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е доста тежък, а в петък очаквайте емоционални вълнения.

Още

Футболна седмица

16.02.2019

86
Прогноза за времето за 15 февруари

15.02.2019

135
Хороскоп за 15 февруари

15.02.2019

1606