Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

17 Юли 2018

Овен
Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата, ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор. Вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това, естествено, ще ви се отрази положително и на приходите. Пазете се обаче от претоварване, защото това може да ви се отрази негативно в здравословен план. В работата се постарайте да си създадете максимално удобство, за да ви спори.

Телец
Не се оставяйте вашият жив и динамичен ум да бъде забъркван в спорове с доводи и контрадоводи, от които вие все пак се учите, но можете да правите и далеч по-полезни неща. Много успешни ще са и възможностите ви за активен любовен живот. Партньорите ви ще се радват на щастливи мигове и удовлетворение от връзката. Избягвайте обаче категорично замесването в дейности, които са съмнителни, за да не си навлечете неприятности.

Близнаци
Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материално благополучие. С лекота ще се справите с дейности, които по правило обичате. Интелектът ви очевидно работи добре за периода, имате добри положения за занимание с литература, изкуство, журналистика. За някои се очертават успешни кратки пътувания. Можете да се интегрирате леко и в колективна среда. При някои има вероятност от повърхностни връзки.

Рак
Прагматици сте и намирате тези дейности, които ще ви донесат най-сериозни доходи. Можете да придобиете доста, може и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без задръжки, така че внимавайте! В съжителството с партньора може би търсите не толкова страсти, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни и можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си.

Лъв
В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили положителните си качества и определено сте пример за продуктивност. Днес мнозина не бива да се учудват, ако отношенията им с някои от приятелите охладнеят, защото накрая остават най-истинските съмишленици и хората, които ви ценят. Грижете се за кондицията си, спортувайте и се стремете да избягвате конфликти, особено с любимия човек.

Дева
Късметът ще е на ваша страна, но за да работи за вас, е необходимо да се откажете от някои илюзии за очакванията си спрямо началници, делови партньори и колеги. Гледайте реално на заобикалящия ви свят. Направете, ако трябва, и невъзможното, но не бива нищо да остава незабелязано от вас, особено ако искате да постигнете високи резултати и задоволителна ефективност както на работното си място, така и в материално отношение.

Везни
Днес се възползвайте от предоставените ви шансове в професионален и материален план, но гледайте да не злоупотребявате с доверието на работодатели или високопоставени клиенти. Развлеченията в разумни граници ще имат благотворен ефект върху способността ви да се концентрирате върху важното от делови характер. Не позволявайте да пострада финансовата ви сигурност поради някои изменения на работното място.

Скорпион
Стремете се да сте отлично запознати с нещата, които ви заобикалят в личен и делови план. Точно вторник е денят, в който да разширите значително своите връзки и контакти както в професионален, така и в личен план. Част от вас ще осъществят краткосрочни командировки. Други ще са затрупани с отговорности от делови характер, които няма да търпят отлагане във времето. Опитайте се да намерите повече време за партньора в любовта.

Стрелец
През днешния вторник мнозина от вас ще се радват на добър обществен живот, който ще им позволи да открият възможности за нова реализация. Мнозина ще се радват на повече от завидни интелектуални способности. Благодарение на тях и психическата ви устойчивост ще съумеете да осъществите плановете си, дори това да е свързано с лишаване от свободно време. Наложително е да намирате заместители, с които да укрепвате положителната си нагласа.

Козирог
Преосмислете някои свои стари инициативи и ако забелязвате, че те не функционират по същия начин за вас като преди, то е време да внесете промени и да вземете конкретни решения. Способността ви да улавяте шанса, когато ви се предоставя, ще ви помогне да откриете нови възможности за увеличаването на текущите ви постъпления. Напълно възможно е да постигнете реализация, която многократно ще надхвърля предварителните ви очаквания.

Водолей
Използвайте деня, за да стабилизирате положението си във финансовата сфера, но не отлагайте под никакъв предлог връщането на дължимите от вас суми. Избягвайте напрежението във всичките му форми, тъй като то ще има негативен ефект върху вас. Стремете се да проявите лоялност към близък и приятел, който многократно е доказал, че ще ви подкрепя без значение от трудностите и предизвикателствата, с които се сблъсквате.

Риби
Опитайте да предвидите до най-малкия детайл предстоящите си инициативи в професионалната сфера. Не се поддавайте на импулсивността си, дори да смятате, че имате много по-големи шансове за успех, ако се доверите на хазартното си отношение. Контролирайте разходите си! Предпазвайте се от склонността си към завишаване на емоционалността си, тъй като тя ще ви пречи да вземате разумни решения от делови и материален характер.