Медия без
политическа реклама

НАКРАТКО

23 Юли 2018

Баскетболният

национал Станимир Маринов напусна шампиона "Левски ЛУКойл" и вчера бе представен като ново попълнение на румънския вицешампион "Клуж". Наскоро "сините" обявиха, че гардът има договор и за сезон 2018/19.
 

Младежкият

национален отбор на България (треньор Константин Папазов) завърши на 7-о място на европейското първенство в Дивизия Б, след като в последния си мач победи състава на Белгия с 64:52. В двубоя в столичната зала “Универсиада” най-резултатни за успеха бяха Йордан Минчев (25 т.) и Иван Алипиев (17 т.)

 

"Сакраменто" 

официално обяви привличането на сръбския национал Неманя Биелица. В тима от НБА той се събира заедно със сънародника си, с когото бяха съотборници и в турския Фенербахче. Договорът на 30-годишния Биелица е за три сезона на обща стойност $20.5 млн. Сърбинът има опит в НБА, където игра общо 192 мача в три сезона за "Минесота". 
 

"Витоша"

спечели IX международен турнир по скокове във вода за купа „София“ на басейн „Диана“, след като извоюва 18 медала (4-5-9) и събра 328 т. След клуба организатор на състезанието остана миналогодишният шампион - "Шефийлд" (Анг) с 250 т., трети е МГФСО (Рус) с 226 т. Участваха 13 клуба от 9 държави.