Медия без
политическа реклама

Треньорът разкритикува "Лудогорец" заради пропуските

23 Юли 2018
SPORTAL.BG
Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков поздравява Вандерсон (№88) за гола му във вратата на "Етър" в самото начало на мача.

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не остана доволен от видяното в първия мач на шампионите от новия сезон в Първа лига. В I кръг разградчани победиха гостуващия "Етър" с 1:0 с гол на Вандерсон в 3-тата мин. и куп пропуски до края на мача. И двата тима имаха и претенции за дузпа заради игра с ръка в наказателното поле, но 11-метров наказателен удар така и не бе отсъден.

"Имахме много възможности, но не ги оползотворихме - коментира бразилецът. - Трябва да живеем с мачовете, които играем, а не с тези, които ще дойдат. Това е като съобщение и урок. Нямахме нужното ниво на концентрация, което имахме досега. Не трябваше да пропускаме всички тези възможности. Щастлив съм от победата, но не съм доволен от начина, по който се разви мачът."

С победа, но далеч по-убедителна стартира новия сезон и съперникът на "Лудогорец" във II квалификационен кръг на Шампионската лига - "МОЛ Види". В I кръг на унгарското първенство шампионите, които до миналия месец се казваха "Видеотон", разгромиха новака в елита "Варда" с 4:0 у дома. Първият мач между "Лудогорец" и "МОЛ Види" е в сряда в Разград.