facebook
twitter

Горещи новини

Украйна ту отменя, ту оставя забраната за влизане на руски граждани от мъжки пол

Те обаче щели да бъдат под засилен контрол на границата. Повече проверки щяло да има и за жените, защото и те можели да изпълняват задачи на руските спецслужби
1228
ЕПА:БГНЕС архив

Украинските власти ту съобщават за отмяна на забраната за влизане в страната на руски граждани от мъжки пол, ту после сами се опровергават. Това става ясно от публикации в РИА Новости.

Властите на Украйна отмениха забраната за влизане в страната на руски граждани от мъжки пол на възраст между 16 г. и 60 г., предаде първоначално РИА Новости, цитирана от Фокус. Във въпросното съобщение се подчертава обаче, че граничната служба и занапред ще продължава да провежда разговори с притежателите на руски паспорти, за да уточнят целите на пътуването им в Украйна, тъй като страната продължава да бъде възприемана от Киев като рискова. Гражданите на Руската федерация са предупредени, че освен паспорт, на влизане в Украйна може да им бъдат поискани и други документи. 

Прессекретаря на украинската Гранична полиция Олег Слободян обяснил, че засилен контрол ще има и върху жените, защото и те "можели да изпълняват задачи на руските спецслужби". Според РИА Новости, Слободян обаче опровергал самия себе си за отпадането на забраната за влизане на руски граждани от мъжки пол. На въпрос във Фейсбук дали това е факт, както самият той е казал пред изданието "Гордон" преди два дни, днес той отговорил с "Не".

 

 

 

12

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Русия обяви пълна забрана за влизането на китайци в страната

18.02.2020

996 3
Холандски съд: Русия да плати $ 50 млрд. на акционерите в „Юкос“

18.02.2020

4317 72
Русия ще изгражда лагер "Артек" в комплекс "Камчия"

17.02.2020

Обновена

4529 75

Коментари

Диагностик

Kak стои въпроса с нежния пол?     

ablepsia

РИА Новости, цитирана от Фокус.

 

ЛЪЖЕНОВИНАРИ и прочие "фокус"ници, къде в уж цитираната РИА Новости пише "след инцидента в Керченския проток "? И през ум не би им минало в РИА да напишат подобно нещо. Това не беше инцидент, а злонамерено нарушаване на държавните граници на РФ, провокация на укропите.

И 111 място по слободия на словото ви е много - дори и последното място не  заслужавате!

 

https://ria.ru/20181228/1548876597.html

Архангел

Е, ако мине де!

nikolayn

Отмяната е отменена. Смешници.

pasi

Безсрамните лъжи са патент на квазидемократичните проробовладелски СМИ навсякъде по света. Затуй търсене на извора на новината, после търсене на други източници. Иначе зомбиране...

 

труфалдин

Отдавна за мислещите хора стана ясно, че не съществува демокрация, Паси. Тя е нещо, в което се кълняха същите хора "светлото комунистическо бъдеще". Хората имат свободия и никаква свобода за техни инициативи.

А като си представя колко руснаци са родени в Украйна и колко роднини имат, защото са с т.нар. "украински" произход...

Слава на Украйна, пожертвала хората си за глупави, несъществуващи идели, зад които стои алчността на укр и други политици .

PlaNed
снимка на PlaNed

Защо вместо да копирате ФОКУСнически бръщолевения, не проверихте сами?

Особое внимание мы уделяем въезжающим в Украину гражданам 70 стран из перечня миграционного риска. Россия тут на первом месте. Запрет на въезд мужчинам из РФ снят. Но Госпогранслужба продолжает проводить контроль второй линии со всеми гражданами России, уточняя цель их визита в Украину. После этого принимается решение о целесообразности их въезда в нашу страну" 
Больше читайте тут: https://m.gordonua.com/news/society/gospogransluzh...

вила

Официално таз територия,държавата й вече е бегала,си е джендърска,та, мъжки пол,ДРУГИ полове-пейзаж на изчезваща държава,демек,българска територия...

nikolayn

Междувременно Русия въвежда забрана за внос на определени стоки от Украйна. Пшеница, слънчогледово масло, бонбони, плодове, зеленчуци, бира, газови турбини, мебели. 

Желязко Желев

                 Само не мога разбера как вървят  подобни мерки и в същото време Русия е най-големия инвеститор в Украйна.Имам една хипотеза но тя е смешна.Примерно укр.статистика да отчита керченския мост като руска инвестиция в Украйна.

                  Може пък и да върви пред МВФ Мудис и т.н.Я гърците как ги мотаха години наред.

Данил
снимка на Данил

Украйна продължава да се гаври с руски граждани.

А Уйло имитира санкции.

Как и кога ще изтегли 25 млрд.дол. инвестиции на руски банки от украинската банкова система? Кога Украйна ще върне трите млрд.дол.путински заем?

 

н16
снимка на н16

 


забраната за влизане в страната на руски граждани от мъжки пол

А джендърите?))

 

Да ама проблема е другаде. Жителите на днешна Украйна - са руски граждани. Било то от Киев, Одеса или Харков. Да не говорим и за руските граждани, които минават през границата, но не искат виза. Пък то и колко араби и африканци отидоха в ЕС, без да имат виза.. ;-)

Влез или се регистрирай за да коментираш