facebook
twitter

Горещи новини

Сирия обвини САЩ, Франция, Германия и Великобритания във военни престъпления

Те са длъжни да компенсират убийствата и унищожаването, които са извършили, твърди Дамаск
10028
БГНЕС архив

Сирийското външно министерство даде отговор на съвместно изявление на Съединените щати, Франция, Германия и Великобритания и заяви, че никой не е канил тези страни да участват във възстановяването на Сирия, тъй като те са извършили военни престъпления срещу сирийците, съобщава РИА „Новости“, цитирана от Фокус.
На 15 март Съединените щати, Франция, Германия и Обединеното кралство в съвместно изявление във връзка с осмата годишнина от конфликта в Арабската република обявиха, че няма да помогнат за възстановяването на Сирия, докато не започне „реално политическо уреждане“.
„Тези страни, които са убивали и унищожавали, никога не са били заинтересувани от възстановяването, никой не ги е поканил да участват. Те са длъжни само да компенсират убийствата и унищожаването, които са извършили в резултат на ужасни престъпления и да спрат грубата намеса във вътрешните работи“, се казва в изявлението на външното министерство.
Сирийското външно министерство припомни методите за борба с тероризма на международната коалиция, наричайки ги нарушение на международното право и „военни престъпления“.

 

36

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

САЩ се притеснили за 50-те си ядрени бомби Б-61 в Турция

18.12.2019

14164 20
Меркел не одобрява американски санкции за "Северен поток 2"

18.12.2019

1416 14
В Словакия падна забрана за 50-дневно социологическо мълчание

18.12.2019

570

Коментари

Страници

paragraph39

/:/ Сирия обвини САЩ, Франция, Германия и Великобритания във военни престъпления

................................................................................................................

Е, да де, ама военните престъпления на САЩ, Франция, Германия, Великобритания и т.нар. "международна ДЕМОКРАТИЧНА общност" са абсолютно "ДЕМОКРАТИЧНИ"-  тях "демократична Прокуратура" и "демоклратичен Съд" НЕ ги ловят и НЕ ги съдят! Защото, Демокрация Е, БЕ!

NATURAL

Протегна свенливо ръчичка за някое презряно евро, горкия. Що бе? Жужо не дава ли? Не, че много ги има, ама и му трябват за друго. Длъжни били да компенсират, па и нагъл, като за начало :)

inventus

Натуралчо! Чукай на дърво батювата да не им дойде на тия гореизброените някой ниет да земат и нас да демократизират...ей тъй без покана...щото после не те знам на къде ще протягаш ръчица! Ако ти е останала въобще някоя ръчица.А относно щетите ...да. Длъжни са да ги възстановят. Питай Параграфа. И според действащото международно право и според обичайното за повечето народи право са длъжни.Казано на кратко "който чупи-купи" !

urupuchi

Три от четирите са членки на СС. Тях нищо не ги лови.

cisco1

Лови ги, лови ги, онези от Хесбълла хич не ги интересува какви са, трепат всякакви!

 Да му мислят  и нашенците организирали сбирщината в Правец и оръжейните търговци въоръжили брадатите, идва време за разплата

Гларyс

Тук ще има вой и дране на евроатлантически рубашки...

protor

САЩ са решили да оставят 1000 войници в Сирия. Имам чувството, че го правят само за да се гаврят със зиповете. ?

 

cisco1

Те и в Бейрут бяха оставили.....после си ги прибраха в насипно състояние, тонове мърша.

Гларyс

Ъхъ, кога викаш ще пада режима на сатрапа Асад? След мандата на Тръмп, след този на Тереза Мей, след Меркел или след Макрон?

fractal

Амор Виктория Омни

paragraph39

PROTOR,

/:/САЩ са решили да оставят 1000 войници в Сирия. Имам чувството, че го правят само за да се гаврят със зиповете

..........................................................................................................................

"Оставянето" и оставането на войници и въоръжение на САЩ и сие в Сирия, но БЕЗ /раз/решение на СС на ООН и без покана от легитимната власт в Сирия и воювайки там срещу нея, е АВА/Акт на Военна Агресия/ от страна на САЩ  и сие срещу Сирия-член на ООН!

А военната АГРЕСИЯ е военно престъпление!

Всъщност, САЩ и сие "се гаврят"/се изгавриха!/ с Устава на ООН и Международното право, а НЕ със "зиповете"! ТЧК

 

protor

Американците искат и европейците да пратят войска. Може скоро да има българска баня в Рака.

Гласът

Да почнат със съденето на 2000 американски войници, които хванаха в Дума. Какво чакат? 

Johnny2965

Едва ли има по-западнали хора от наемните войници! 

Доси

Наемните тролчета? 

Johnny2965

В американската армия се набират войници от най-низшите прослойки. Хора, които няма кой да жали. 

Доси

Обаче кораво момче излезе този Асад, неква сполучлива кръстоска от стара коза и гърмян заек... как па не се уплаши бе! Никакъв късмет не извадихте с него партнерс, чурук дъска се оказа, съсипахте се рендетата да рендате по нея... 

SvSophia
снимка на SvSophia

Писах преди време, в стария форум, че господин Асад е героят на нашето време.

Бог (който е един за юдеи, християни и мюсюлмани) да поживи, да даде здраве и сили на него, на семейството му и на героичния сирийски народ в тяхната мултирелигиозна и мултикултурна наистина Сирия!

SvSophia
снимка на SvSophia

Всичко останало е дивашка, лъжлива и нагла САЩисано-60коалиционна пропаганда на “цивилизовани” диваци, осъществили пряко и чрез проксита геноцид над сирийския народ и главно над християните, мирно и кротко живели до тяхната диващина в Сирия.

 

За разрушените от тези “цивилизовани” диваци държави и избитите милиони в Близкия Изток и Северна Африка все някога ще дойде изкуплението.

Защото “Бог вижда”, както вече е писано.

SvSophia
снимка на SvSophia

Редакцията, за снимката ?!

SvSophia
снимка на SvSophia

Ето и още една в потвърждение на написаното по-горе от мен:

https://rusvesna.su/sites/default/files/styles/ori...

:)

СвКащей
снимка на СвКащей

Пpестъпникът асад вие "пpестъпници"... ма и зелена шума сака... интеpесно, дъл ша пpиеме "pепаpации" в pубъли? 

SvSophia
снимка на SvSophia

Впрочем към горната снимка се появиха и апендикси всякакви междувременно, но да не задръстваме Мрежата и да не причиняваме ментални и душевни терзания на дежурните политкоректници - всеки що-годе грамотен може и сам да се досети за продължението на списъка /фотообразите/ и без помощта на Гугъл.  ?

paragraph39

SV SOPHIA,

/:/Писах преди време, в стария форум, че господин Асад е героят на нашето време.

........................................................................................................................

Геройството на Башар Асад е в това, че се реши/може би, имайки предвид съдбата на Садам и Кадафи, на Ирак и Либия?!/ да се обърне, с молба за помощ/вкл. военна!/, към Русия и Путин- и я получи помощта!

Наистина, в сегашните и доскорошните времена, се иска да имаш геройска смелост/"топки", биха казали някои/ да поискаш военна помощ от Русия, за да възпреш държавна Агресия от страна на САЩ, НАТО, Запада и "пуделите" срещу страната ти!

В тази връзка и ред на мисли, май, и Вл. Путин е герой?! 

Впрочем, Б. Асад поиска помощ и от Иран, за наземни военни операции- и също я получи!

СвКащей
снимка на СвКащей

Геpой, геpой... тоя дет си почеpнил знаем от много годин, че е геpой. Икона тpебе да му изпишеш неpъкотвоpна и по тpи пъти на ден и веднъж нощем... пpочем, иpански светец не си посочил... та се чудим и маем що тъй...  

SvSophia
снимка на SvSophia

... та се чудим и маем що тъй...  

Предвид проявените от Вас дотук във форума ресурс, капацитет, компетентност и обективност, едва ли е останал някой да Ви се чуди и мае що се чудите и маете.

Освен един-двама боси гласове, разбира се.

 

Ади, сполай Ви с чуденето и маенето.

 

СвКащей
снимка на СвКащей

Пpедвид нетъpсеното ти сполаене - сполай ти и на теб с... с кво ли? Бе, с кво да е...

Убаво, че се обади се пак - четох ти последнята твоpба на мислата... Господи...и...и..., понекогъш не тpебе да пpощаваш. 

SvSophia
снимка на SvSophia

Не е ясно кво да се разбира под “последнята” и от коя година - 2019 може би, и кво оПШТО има Вашто “четене” с темата, освен банално тролене и спамене, но чуденето и маенето очевидно е най-устойчивата Ви мирогледна особеност, отвъд - дори - този форум.

 

От който форум Господ не си прибира вересиите за забава на нас, останалите форумци.

СвКащей
снимка на СвКащей

Дуся, ако не се беше метнала с лично обpъщение към мен от бездънното нищо, то ич немаше и да се чудиш сега за последнята годин на последното ти твоpчество неземно. Нейсе, дpугите неясноти ти ги оставям за дома - не ми е интеpесно да си дъдpя с теб, не съм започнал аз... хм... събеседването и никак нямам ищах да го пpодължавам. Панимала? 

paragraph39

Св КАШЕЙ,

/:/ пpочем, иpански светец не си посочил... та се чудим и маем що тъй...  

........................................................................................................................

Защото съм просветен/и поради това съм раздвоен!/, че в Иран властта е "дуалистична"! Т.е., в Иран държавни решения вземат и президентът и духовният глава, поотделно или заедно!

П.П. Ако постоянно и много се чудиш, ще заприличаш и станеш  на Чуденка/"?"/!

 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×