Quantcast
Президентът връща Сашко в гората, да не се разделя нацията | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Президентът връща Сашко в гората, да не се разделя нацията

4 445
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДЕН НА ХРИСТИЯНСКАТА КОХОРТА
Президентът, Главнокомандващ Въоръжените сили и Обединител на нацията взе нестандартно решение, за да не допуска повече разделение в нацията. 
Навръх Деня на християнската кохорта президентът реши да върне малкия Сашко при глиганите в гората, за да не се разделя нацията. 
Преди да се намери изгубеният Сашко от Перник, хиляди хора самоотвержено търсиха детето, пренебрегвайки личните си ангажименти и времето за почивка. Въпреки различията си, хиляди хора рамо до рамо се обединиа за една цел: живота на детето! Въпреки че се пишеха глупости из Фейсбук, все пак нацията бе обединена в желанието си да се намери детето живо и здраво, това беше най-важното! А след като детето се намери живо и без сериозни повреди, нацията пак се раздели и половината се радват на чудото, другата половина викат: няма никакво чудо, комай ни лъжат тия синковци, има нещо тука, дето не е читаво - как ще оцелее толкова време в гората това дете? Най-вероятно са го отвлекли за откуп и бащата е метнал в гората пачките! 
Не, не е така, казва третата половина отлично запознати представители на гражданското и селското общество. Всъщност бащата е убил детето в някаква степен, но глиганите са го спасили и са го отглеждали като някакво Маугли. 
Заради всички тия коментари президентът по цял ден чете Фейсбук и няма време за един цикъл политически преговори, па да връчи първия мандат за съставяне на правителство. Това социално-политическо положение изнервило президента и затова той проведе консултациите с партиите разсеяно, недиалогично, объркано, непродуктивно. Затова президентът реши да разбие статуквото с неочакван маньовър. 
"Аз се убих да ви обединявам, вие постоянно се разделяте! - скара се президентът на нацията. - Аз за какво съм се трепал с екипа ми да завършим най-добрите академии в САЩ и СССР? За да ми се разделяте тука на мойта кохорта срещу твойта кохорта, моят Сашко е по-добър от твоя Сашко и така нататък, възмутително поведение на незряла нация. Но за всяка болка има и билка, знам аз как да излекувам обществото. Сега щи ви дам такъв цяр, че да ме запомните. Връщам Сашко при вълците и глиганите в гората да видя, пак ли ще ми се разделяте! След три дни ще го върна контролно в "Пирогов". Ако и това не ви обедини, може да мина и на по-радикални мерки. Имам приятели в международното положение, не ме карайте да обединявам нацията срещу външен враг! Това е чрезвичайна мярка дори за бухнала вата като мен, но ако ме принудите, няма да се поколебая!" - тропна президентът и се обърна на пети в сърдит кръгом. 
След това подкара кортежа си към "Пирогов", за да се разпореди със съдбата на малкия Сашко. 
 

Още

Борисов: Ако Радев върне Изборния кодекс, ГЕРБ ще му гласува ветото

06.12.2022

Обновена

10392
Николай Габровски цунка шарана
Борисов призна: От всичките ми хареми най-обичам академиците!