facebook
twitter

Вие сте тук

39 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Министър Сачева: Кабинетът няма намерение да подава оставка

Кабинетът няма намерение да подава оставка, защото има много работа, която трябва да се свърши. Оставката на правителството в настоящия момент няма да промени нищо, а ще доведе до замяна на едни протести с други. При служебно правителство гладни хора ще излязат на улиците през септември и октомври.

Това заяви пред bTV министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

"Няма вечна власт, от 20 години съм в политиката и за трети път се връщам в министерството на труда и социалната политика. Кабинетът няма намерение да подава оставка, защото многократно заявихме, че има много работа, която трябва да се свърши", каза Сачева.

По нейните думи трябва да се "вслушаме в гласа на хората, които не са на улицата". "Нека помислим за тези, които чакат да получат подпомагането от държавата – лекари, социални работници, да помислим за хората с изтичащи ТЕЛК решения на 31 август, които ще останат без пари, ако няма парламент, който да удължи решенията им, да помислим и към родителите, които не знаят как ще изпратят децата си на училище наесен", заяви социалният министър.

Сачева напомни, че според Изборния кодекс този вот трябва да се организира с машинно гласуване, а 2-3 месеца преди редовните избори това ще "доведе до спиралата да се чудим кои са законно организираните избори".

Правителството губи имиджово от това да остане на власт, но смята, че е по-правилното решение от гледна точка на това да се мисли за хората и да се върши работа, заяви социалният министър.

Относно промяната у Сачева, която е била кандидат за депутат от БСП, а сега е министър от ГЕРБ, тя отговори, че думите ѝ по време на предизборната кампания на левицата през 2013 г. са били насочени към хора, които не са част вече от ГЕРБ.

"Винаги говоря за политики, тези и идеи, а не за хора. Човека, за когото са се отнасяли тези думи, го няма вече. Ще дойде време и ще разкажа за кого са били те. От 2009 г. насам ГЕРБ печели 11 пъти избори. Очевидно моето мнение през 2013 г. не е било мнението на мнозинството. Не се отричам от думите си тогава, не правя нищо различно от това, което говоря. От 2016 г. няма нищо, от което да се срамувам в работата си в правителството на ГЕРБ", допълни социалният министър.

Към статията във в. СЕГА

Страници

geni1

Министър Сачева: Кабинетът няма намерение да подава оставка

Г-жа има едно понятие ”непреодолима сила на обстоятелствата”, тази сила ще ви принуди да подадете оставка!

maestrata

Сачева е досущ Свободата на Дьолакроа!Хвала!💃

Гордост или срам

В Белгия 2 години нямаше правителство и живота си вървеше нормално.

Но, когато 90% от държавната администрация у нас са калинки и няма грамотни хора в управлението на държавата няма как нещата да вървят нормално. Явно това е имала предвид многообразованата госпожа.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Относно промяната у Сачева, която е била кандидат за депутат от БСП, а сега е министър от ГЕРБ, тя отговори, че думите ѝ по време на предизборната кампания на левицата през 2013 г. са били насочени към хора, които не са част вече от ГЕРБ.

 

А стига, бе! Опорките на Антон Тодоров и Тома Биков. Баси гьонсуратите!

dream team
снимка на dream team

Името им е легион.

Любомир Димитров
снимка на Любомир Димитров

Ох, тя ако ставаше тая работа само с  намерения  Бибитко щеше да векува !!!

Да, ама не !!!

Защото пък народът има решителното намерение да ви изрита от властта>

 

ОСТАВКА !!!

ИвКо

При служебно правителство гладни хора ще излязат на улиците, смята тя

 Хората искат оставката на Борисов, а не на ГЕРБ.  За да има служебно правителство и предсрочни избори на първо време ГЕРБ трябва да откаже да състави ново правителство и да върне мандата на Президента, след това БСП трябва да направи същото, па ВМРО да направи това.

 Нормално е след евентуалната оставка на Борисов ГЕРБ да предложи ново правителство и да си изкарат мандата до края и така се спасяват от служебен кабинет да провежда изборите. Ако не искат това, а искат служебен кабинет и предсрочни избори, то то си е тяхна работа.

PlaNed
снимка на PlaNed

Право е това нЯщо!

Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега. Един човек ми каза “Аз от 2011 г. работя ревизии. Каквото произведа, идват и ми го вземат. След всяка ревизия, идва нова. Не мога да изхарча за семейството си нищо, което изкарам – всичко отива в мафията”. Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на ББ, а той ми казва “Ще помагам ви помагам с всичко, с което мога”. “А защо е тази снимка на бюрото ти?”, попитах аз. “За камуфлаж, да ме оставят на мира”, каза ми той.

 

 http://izbori2013.dsb.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8/2183/

 

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

ТПП

Любомир Димитров
снимка на Любомир Димитров

Защо ТПП - за Т-то и второто П е ясно, ама какво е първото П  ?

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Па таа не беше ли от Пазаржик? 

майор Цепеняков

"...Пазаржик?"

Тц. Толбухин (Добрич).

Neymar

Тази леля Баце като я уволни нЕма да я вземат и за лелка в детска градина. 

Любомир Димитров
снимка на Любомир Димитров

Тая се похвали се, че за трети път се връщала в МТСП.

Съвсем скоро ще и се наложи пак да си тръгне - за четвърти път.

И хич да не си мисли, че ще бъде март/април 2021 !!! 

Я изкарат август, я не !!!

Льо Клер

Няма вечна власт, от 20 години съм в политиката и за трети път се връщам в министерството на труда и социалната политика.

 

Ето това трябва да се промени! Двадесет години ти стигат, стигат!

 

 

...тя отговори, че думите ѝ по време на предизборната кампания на левицата през 2013 г. са били насочени към хора, които не са част вече от ГЕРБ.

"Винаги говоря за политики, тези и идеи, а не за хора.

 

Да ме утрепаш не мога да хвана логика! Тук трябва гъвкава мисъл и гръбнак!

сомнамбул

Сачева – Цачева –се калинки

 

Скъпа калинке,

за гроб, ако искате да остане те на власт –поне за малко има само един начин

 

1. Незабавно отстраняване и арестуване на борисов  

След изтеклите записи просто е невъзможно оставането на подобен примитив на власт. Моментално изниква въпроса –що за партия  тази която има подобно нещо за свой лидер.

Всяка секунда в която примата продължава да бъде свързъан с гроб ви носи невероятни загуби.Няма значение дали протестите ще продължават или не - борисов ви компроментира тотално

 

2. Изолиране и започване процедура по отстраняване на каскет каренин (гешев). Тук ситуацията е аналогична – отново личността е тази, която компроментира болезнено

 

3. незабавни арести и разследване по знаковите публични афери-далавери 8те джуджета и пр.

 

Така че здравите сили в гроб се събирайте и умувайте как да го решите проблемот

В противен случай всики сте на бунището

Sine_metu

Не закачайте Сачева!

Вече догонва Борисов по отвращаване от герб

Peaceful Citizen
снимка на Peaceful Citizen

Тая и меташ некой леф и почва да прави, каквото и кажеш. Примерно аз бих и платил да дойде да ми боядиса стълбището на блока. 

Звън®
снимка на Звън®

Вглеждам се в снимчицата на Сачева. Видно е, че задникът й кариерно расте. Инак от повечето й публични снимки ни гледат красивите с театрално премрежен поглед на уморена кабаретна танцьорка. В бездънните езера на гледците й с успех би могла да потъне конница на генерал Иван Колев, заедно с обоза. Поглеждам биографията на Сачева. Впечатлява маниакалната й упоритост да щудира безполезни неща из най-различни краища на  света. Повечето от предметите, които е изучавала, спокойно могат да бъдат овладени чрез четене в метрото. Убедете се сами - цитирам:

 

Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Добрич. След това завършва Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия и Международен колеж по туризъм в Албена. Изучава и завършва Бакалавър по „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, където придобива и своите познания и страст към социалната сфера. Магистър е по „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас. Впоследствие завършва магистър (Cum Laude) по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

 

Преминава курсове за обучение по социален маркетинг, връзки с обществеността, политически маркетинг, управление на социалното подпомагане и услуги, управление на външни ресурси и управление на риска във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.


Очевидно е, че Сачева принадлежи към една нова прослойка - много образовани, много празноглави и агресивно амбициозни женчета. Повечето от тях, макар и да не са чели Хегел са страстни и перверзни пишколапки. Извън тази професионална активност, те преливат от пусто в празно, т.е. въртят документооборот, както кръшна полинезийка върти обръчите хула-хоп. Текстовете, които генерират, смайват с чиновнически новоговор. Ако има хора, които го четат, то категорично трябва да им се плащат вредни, плюс по две задължителни кофички кисело мляко дневно. 

 

Апропо, любопитно ми дали е възможно по снимката на тази пуздра и богатото й CV да се определи какви са били любимите й играчки, когато е била петгодишно момиченце. Как ли е отговаряла на традиционния въпрос:

 

- Кажи, Деничке, като пораснеш каква искаш да станеш?

 

Или пък на запитването към вече замомилата вече Деница:

 

- Хайде, миличко, кажи на чичо какво искаш да ти донесе Дядо Мраз за осми март?
 

hawk

Има си крушка опашка.

Човек се учи цял живот, дори след 6 магистратури.

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7668805

проф. Евгений Сачев -експрет по национална сигурност - 07.11.2019

https://www.youtube.com/watch?v=3s3Qc-qUn8s

Бонжуар

Ехааа! Какъв мислител, какво чудо!

Заела е поста на Мара Картечарката и неспирно сее гьонсуратлък и брътвежи... А Онзи се е заключил в землянката под манголията и не смее да шукне... 

Порно на МАХ! 

Друм, бе! 🐷🐷🐷

П. П. Време е за една серенадка с тенджери и тигани пред министерството на Деничка. 

Foton4ik
снимка на Foton4ik

Те протестиращите не питат какви са намерениета на правителството. Те искат главата на вожда ви! 

Sine_metu

Съб., 01/08/2020 - 13:22 (нов)

Звън®

Очевидно е, че Сачева принадлежи към една нова прослойка - много образовани

 

Заниманията й могат да се нарекат образование с голямо снизхождение, но продължителността им обяснява защо така отчаяно моли: „Оставете ме да поработя!“ :) За работа в администрация не й трябва и четвъртинка

Азбукарче

     Те това е Тя:

      родена да бъде началник.

      Няма значение в кое министерство.

Kirech

Няма никакви значение какви са намеренията на това престъпно правителство на ГЕРБ, и то, и Гешев са пътници! 

Lucius Fer St. Ana

But I have had my revenge at last. I do not believe that I am a vindictive man, but when the immortal gods take a hand in the matter it is pardonable to observe the result with complacency. Today she weighs one hundred and thirty-three kilograms.

 

The Luncheon, W. Somerset Maugham 

Льо Клер

Тя яде само едно блюдо и затова може да си позволи, след обяд, да сложи в уста още нещо! Баце й ще й каже какво. 😉

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Невинната чистота на тоталния цинизъм = Сачева

 

Правата линия при нея е между личен интерес и политическа позиция

 

Останалото са кривулици, обезмислящи позицията

 

Много странности имат право на живот, но не и тази: нещо тъй безчувствено да ръководи социалната политика на най-бедната страна в Европа

 

Релакс, вкопчена госпожо!

Минувача
снимка на Минувача

С една дума, предсказа 12-та победа на ГЕРБ през март 2021.

Не й е трудно да врачува. След отвращението от блокадите няма друг логичен изход. Като се наблюдава духовния хоризонт на протестиращите (за 50 лв/ден + храна и напитки), отсъствието на лидери сред тях, логичния край е спихването на СПОНТАННИТЕ протести.

hawk

Няма лидер,а някой плаща?!?

P.S.

Защо ви изритаха от ПИК и забраниха коментарите?

Страници