Quantcast
Коментари на Тръмп за вноса на автомобили разтревожиха японското автомобилно лоби | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

13 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Коментари на Тръмп за вноса на автомобили разтревожиха японското автомобилно лоби

Японските автомобилни производители заявиха във вторник, че са дълбоко разочаровани от коментарите на американския президент Доналд Тръмп, че внасяните моторни превозни средства представляват заплаха за националната сигурност на САЩ, съобщи БНР.

"Ние сме разтревожени да чуем съобщение, което предполага, че нашият дългогодишен принос за инвестициите и заетостта в САЩ не е добре дошъл", заяви Акио Тойода, председател на Японската асоциация на автомобилните производители, цитиран от световните агенции.

"Като председател аз съм дълбоко натъжен от това решение", посочи Тойода, който е и президент на японския автомобилен концерн Toyota Motor Corp. Тези дни САЩ официално отложиха с 6 месеца решението за митата върху внос на коли от ЕС и Япония. Търговското министерство на САЩ препоръча да се предпази автомобилната индустрия на САЩ от внос на база защита на националната сигурност. В Конгреса обаче има силна опозиция срещу налагането на мита върху вноса на автомобили от ЕС и Япония. Автомобилният сектор в Съединените щати също е против, тъй като ще увеличи цените и ще заплаши хиляди работни места в страната.

Към статията във в. СЕГА
iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Бравос на Тръмп, сега остава и с японците да се изпокара.  ???

ЗИП
снимка на ЗИП

Тръмп действа строго според директивите, които пристигат от "Люблянка"...

 

:))

bay Dragan

Абе чудя се , кой/я/ е връзката му  с чекистите

Evasion

Ето, начи, защо не налага мито на вноса на коли от Русия...

sega_reader

Японците са сериозна нация, която не разбира от дебелашки евроатлантически шеги, каквито правят и Доналд Тръмп и Бойко Методиев Борисов, сутринта казва едно, а след обяд го опровергава.

Когато разговаряш със сериозни хора и не си сериозен, те просто те мислят за простак.

В случая американски простак, защото си имаме и местен български.

Горко на такива нации, чиито управляващи са несериозни и не будят уважение, а снизходително съжаление.

Това са хора от мъжки пол по външни полови белези, а вътрешно са хора недържащи на думата си, тоест женски полови органи.

ogopogo_x3

Япония е технологичната колония на щатите. Както има суровинни колонии така има и други - ние примерно сме буферно-териториална колония. Та може да пискат япончетата но квото нареди суверена това ще е - ако им каже от утре ще преместят всички автомобилни заводи барабар с работниците в Средния Запад.

ogopogo_x3

Едно време на един японски министър или голям шеф в автомобилна фирма му коства поста прекалената откровенност. При посещение в Детройт го попитали - защо японските коли са толкова качествени а американските са дефектни. И той честно им отговорил - имате много негри на поточните линии...

Invisible

   Америка като победител във ВСВ доста добре контролира победените.

   Докато Русия завалийката никой не я евава.

  

sega_reader

Прочети учебника по история, но не днешния, а от преди 30-40 години. Има какво да научиш. Приятелски съвет.

ogopogo_x3

Китай ако не знаеш също е победител от WWII а кой и как не го евава - виж из новините кого най-дъвче Тръмп и прелюбимата ти Хамерика.

fractal
снимка на fractal

Колите не са екологични на всеки километър по 100-200 грама СО2

Agent_Provocateur

ми ходи пеша тогава. До Бургас ще стигнеш само за 80 часа, нищо работа.