Quantcast
Щом за коментаторите на БНТ нацизмът е ОК | СЕГА
facebook
twitter

Наблюдател

Щом за коментаторите на БНТ нацизмът е ОК

2 896
Д-р Филип Гунев е експерт в областите антикорупция и вътрешни работи на Европейския съюз. Между 2013 и 2017 г. д-р Гунев бе заместник-министър на вътрешните работи.

Жал ми е за българите, които живеят в Англия и днес трябва да отидат на работа - а вестниците да са покрити с такива заглавия (има предвид заглавие на BBC за расизма в България) - и то не само левичарски вестници като "Гардиан", ами всички до един. Може и да преекспонират проблема, както се опитаха да ни убедят по време на мача по БНТ - но това, че обществото и институциите си затварят очите пред проблема с криминално-нацистките ни ядра на футболните агитки, е факт. ДАНС и полицията постепенно спряха да им обръщат внимание и под давлението на политици, които използват същите тези агитки за всякакви цели, постепенно се разформироваха сектори в Главна дирекция на националната полиция, докладите на ДАНС спряха да анализират ролята на агитките - защото иначе рискуваха да се наложи да обясняват и анализират кой политик (или по-лошо - коя външна сила) използва агитките и за какви цели. А освен Борислав Михайлов може би коментаторът на БНТ трябва да бъде изхвърлен също, защото за него нацистките знаци и средните пръсти бяха ОК и както ни каза - "момчетата [с черните качулки] излязоха от стадиона доброволно", а не че били направили нещо укоримо. E, щом за коментаторите на БНТ нацизмът е ОК - сме доста тъжна гледка.

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

5 проблема с болничните при карантина заради COVID-19

25.11.2020

Екип на Сега

648
Конституционната измама на ГЕРБ тръгна внезапно и приключи така

25.11.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

1721 6
Търсим политически образ на протеста, за да доизритаме хунтата на Борисов

24.11.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

4321 21

Коментари

kumchovalcho

Британските медии не преекспонират, а откровено лъжат. В много от тях пише, че през първото полувреме чернокожите футбалери били непрекъснато освирквани, при всеки допир с топката имало маймунски звуци. Пълна и тотална лъжа, за която точно БНТ имат добро доказателство. Обстановката по трибуните беше повече от камерна, а най-гласовите бяха островитянските мелези. Може би г-н Рой Кийн е дочул от тях някакви неща от, които му се е догадило, но със сигурност не са били от българите, които мълчаха, невярвайки на унжиението, което се случва на терена.

momon

Авторът хубаво ги реди, но може ли да отговори на следния въпрос: Защо в английската агитка нямаше нито един цветнокож фен? Да не би антирасистите да не го позволяват?

Влез или се регистрирай за да коментираш