facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5059

Овен
Приближавате това, към което се стремите
В началото на седмицата е възможно да имате конфликт с партньор заради нарушено обещание или ангажименти. Не раздухвайте конфликта излишно, за да показвате, че са виновни пред вас. Осъзнават го и ще търсят начин да нормализират отношенията си с вас. В понеделник неочаквани посещения на хора от чужбина. Ще искат нещо, но не се поддавайте на манипулации. Във вторник мислете за по-дълго пътуване извън страната. В сряда изява ще ви приближи към каквото се стремите. В четвъртък са вероятни по-сложни отношения с началника. Като изтъквате недостатъците на другите, не забравяйте собствените си слабости.
Телец
Подложени на натоварване
Може да влезете в конфликт с близка жена. Повечето от вас ще имат основателна причина да действат като търговци. Командвайте по-малко, ако сте подчинени, няма да ви е по-лесно. Възможно е да решавате продажба на имот. Не бързайте и няма да сгрешите. Ще планирате пътувания и ще пътувате през периода. В понеделник кратка командировка силно ще разшири деловия ви кръг и ще ви изправи пред нови възможности. Във вторник ще приключите изостаналото на работното си място. В сряда ще се съсредоточите и ще приключите навреме нещо важно. Четвъртък се движете само по проверени и сигурни пътища и методи. В петък, ако сте решили да почнете нещо ново, бъдете много предпазливи.

Близнаци
Пари ви дават независимост
Пристъпете към осъществяването на нов проект, но не споделяйте плановете си. На работа се старайте да не попадате пред очите на началството, за да не ви натовари с допълнителни, но по-важно несвойствени задачи. Ако успеете, няма да имате делови проблеми. Ако проявите търпение и мъдрост, ще се справите с всички неприятни или неочаквани ситуации. В понеделник бъдете внимателни, ако се налага да решавате нещо спорно с колеги и близки. Във вторник може да се почувствате потиснати и потърсете компанията на приятни личности. В сряда се пазете от всяка конфликтна ситуация. В четвъртък са възможни подписвания на договори и покана за нова или допълнителна работа. В петък ще получите пари и ще се почувствате независими.

Рак
Силна седмица на енергия и проекти
През седмицата ви предстоят много срещи и нови контакти, кратки командировки, информация. Ще ви се повишат настроението и жизненият тонус, ще сте работоспособни, ще усещате прилив на сили и енергия и ще отхвърлите натрупаното, ще пристъпите към нови планове и проекти. Периодът е много добър за нови стартове, съсредоточете се върху едно важно нещо и няма да пропъдите успеха, който идва при вас. Предложение за продължителен престой в чужбина ще ви изненада приятно в понеделник. Във вторник ще решите важен имотен въпрос. В сряда идва неочакван подарък от близки хора. В четвъртък намирате неща, които са много ценни за вас. В петък ще посрещате гости или ще бъдете на приятно гостуване.

Лъв
Вероятно ще пътувате по лични дела
През тази седмица вашите успехи и популярност ще предизвикват възхищение, но и завистта на недоброжелателите. Ще проведете важни разговори с личности, от които зависят бъдещата ви кариера и развитието на бизнеса. За родените през август са възможни неприятности с воден знак, които ще разрешат трудно. В понеделник разговори ще променят мнението ви за човек, когото сте приемали за добър приятел. Част от неприятностите се крият в него. Във вторник срещите ви ще са свързани с нови идеи. В сряда приказки за промени в работата могат да ви вкарат в излишни спорове. В четвъртък, ако се почувствате напрегнати, послушайте интуицията си, тя подсказва решението.

Дева
Навлизате в градивен период

През първите дни ще се наложи да се потрудите усърдно върху задачите, които сте си поставили. Не се оставяйте на лошото си настроение, което винаги ви носи несигурност и несполука. Неприятен разговор с колега или колежка ще ви огорчи. Ще ви се искат бързи положителни промени и ще се стремите да ги направите. В понеделник ще се появят добри перспективи, които ще заздравят позициите ви пред началствата. Във вторник ще отделите много време за странична натрупана работа. Ще завършите и няколко общи важни дела. В сряда ще сте притеснени, но ще трябва да се справите с организацията в целия офис. В четвъртък не се напрягайте нито на работа, нито в дома си. В петък денят ви е спорен.

.

Везни
Всичко се нарежда много добре

През тези дни всичко ще се подрежда благоприятно за вас. Смело пристъпвайте към изпълнението на всичко, което сте решили или са ви възложили, не се съмнявайте в успеха си. Цялата седмица е подходяща за запознанства, делови контакти, срещи, дребни покупки и особено за подаръци.  В понеделник ще направите сполучлива финансова операция. Не водете преговори за повишаване на заплатата ви. Във вторник ще се наложи да изясните нещата, които ви вълнуват, и ще получите отговори, които ви удовлетворяват. Срядата ще ви донесе приятна изненада. Четвъртъкът е прекрасен ден за общуване с приятели и стари колеги.

Скорпион  
Бъдете по-въздържани
Общуването и съвместните проекти с деловите ви партньори ще заемат по-голямата част от времето ви през тази седмица. Не говорете за себе си дори пред приятели, информацията може да послужи на недоброжелатели. Не свързвайте надеждите си със силни хора, които малко познавате, а ви обещават много. В понеделник телефони, преговори, писма, срещи ще ви затрупат с информация, но и ще изискват точни и последователни действия по предварително изготвени планове. Ако не ги направите, няма да успеете да разпределите правилно силите и времето си. Във вторник очаквайте голямо раздвижване, вземете всички мерки срещу случайности. В сряда и четвъртък не отлагайте работа "за утре".

Стрелец
Шансовете са на ваша страна

Не се фиксирайте върху вчерашните си победи, с много упоритост и решителност превземайте следващото препятствие. Дръжте се далече от авантюри и рискове, от бързи пари и хазартни игри. С тези дни за вас може да настъпи отговорен период, свързан с кариерата ви и със служебни и материални благополучия. Седмицата е подходяща да се занимаете с благоустройството на дома си. Може да започнете още днес и утре. В понеделник проявете съчувствие и помогнете, но не позволявайте някой да се облагодетелства за ваша сметка. Във вторник и сряда на всички обсъждания бъдете сдържани, не споделяйте оригиналните си идеи. В четвъртък, с когото се срещнете, ще работи за вас. В петък вероятно ще посетите голямо светско събиране.

Козирог
Преценете възможностите си
През тази седмица намерете време да участвате в професионални обсъждания. Всяка новост сега може да се окаже точно каквото ви трябва в близко време. Седмицата е подходяща за напредване в кариерата, за пътуване по служебни или лични поводи, за нови контакти. Главното е да не си създавате конфликти с началници и колеги. В понеделник предложение за нова или допълнителна работа ще ви накара да огледате дейността си. Вторникът ще бъде много напрегнат и неприятен ден за вас. В края му вероятно ще посетите близки, които ще ви зарадват. В сряда не се оставяйте на втори план, направете възможното да ви забелязват. Ако имате изпити в четвъртък и петък, ще срещнете трудности. В петък ще се чувствате добре в компанията на верни и стари приятели.

Водолей
Търсете съюзници

Не бъдете особено активни и инициативни в началото на седмицата. По-добре премисляйте нещата два пъти, отколкото да ги вършите по два пъти. В обкръжението ви някой ви дразни, помислете как да се освободите деликатно от присъствието му. В периода ще се налага да решавате внимателно делови проблеми, не се нагърбвайте с всичко, няма да ви стигат силите. В понеделник не започвайте нищо ново, бъдете търпеливи и довършвайте започнати, но изостанали със срокове неща. Във вторник не влизайте в пререкания, а потърсете съюзници. За сряда не планирайте нищо сериозно. Четвъртък може да ви подари важна информация. В петък бъдете внимателни при работа с документи.

Риби
Силна седмица за творчество
Седмицата ще е благоприятна за всякаква творческа дейност, независимо дали сте я превърнали в професия или хоби. В началото на периода ще получите покана за важен разговор. Откликнете веднага. Всичко, което ви се иска да направите, ще става леко, дори може да се учудвате. През тези дни ще имате възможности да започнете нещо ново, но не решавайте нищо на маса или на по чашка. В понеделник ще подпишете договор, но настоявайте да е във вашия офис. Във вторник са възможни разочарования от колега. В сряда правете само това, за което сте убедени, че е правилно. В четвъртък повечето от вас ще се наложи да решават въпроси, свързани със семейството си. В петък бъдете особено предпазливи към хора, които не познавате добре.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

29.02.2020

120
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

74
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

84

Влез или се регистрирай за да коментираш