facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

9 115

Овен
Бъдете по-тактични
Ако сте родени през периода 3-6 април, през тези дни не бива да рискувате в бизнеса си, защото може да вземете погрешно решение. Родените през периода 20-29 март да се готвят за много неочаквани и положителни събития. Трябва, Овни, да сте по-предвидливи и определено по-прецизни. Днес и в понеделник ще имате сериозни разговори, които ще са свързани с бъдещи намерения. Проявете повече такт и разбиране към колегите си. Прекалената ви заинтересованост от нови неща може да стане причина да действате хаотично и да пропуснете много важни шансове. Ще имате материални успехи.

Телец
Действайте на сигурно
Не бива да спорите за неща, които не са от вашата компетентност. Внимателно преценете едно бизнес предложение, което ще ви направят колеги. Не бива да бързате с отговора. Понякога се задълбочавате в неща, които не са от значение, а друг път, както ще бъде през тази седмица, ще решите, че можете бързо да предприемате неща, които не са ви много ясни. Един доста костелив материален въпрос ще се решава от повечето Телци. Разговор в сряда и четвъртък доста ще ви притесни, но с повече внимание всичко ще се разреши. Проблемите, които ще имате с вашия съдружник, също ще ви изнервят. В петък и събота са възможни пътувания, свързани с бизнеса ви.

Близнаци
Обмисляйте всяка крачка
През този период ще се наложи да решите спор, който няма да е особено приятен. Възможно е да бъде съдебен. Важно е да сте търпеливи и да не показвате неувереност. Проблемите, които са свързани с вашия офис или друг имотен въпрос, ще ви накарат внимателно да обмисляте всяка крачка напред. Не бива през седмицата да се ангажирате с неща, които не можете да изпълните, защото по този начин ще си създадете повече врагове. Във вторник бъдете внимателни, пазете се от кражби. Родените през юни да са внимателни при шофиране. Ще се срещнете със стари приятели. Получавате покана за път в чужбина.

Рак
Внимавайте с приказките си
Ще бъдете объркани при вземането на важно за вас решение, свързано с деловата ви дейност. През периода, особено в сряда и четвъртък, ще бъдете много натоварени. Неочаквани срещи ще станат причина да промените някои запланувани неща. Много важно през седмицата е да си изясните отношенията с колега или колежка. От доста време сте заедно. Работите, но и от двамата непрекъснато лъха недоверие. Това е период, през който се налага да внимавате много в приказките си. Трябва да правите разлика между истината и лицемерието, което определено ще кръжи около вас. Светла жена ще причини много неприятности в дейността ви.

Лъв
Постоянни в любовта
Вие не сте хора, които се страхуват и затова уверено ще вървите напред, но е важно да сте предпазливи. Добре ще е да се вслушвате в съветите на проверени приятели, които няма да ви подведат. Заедно с тях по-лесно ще откриете пътища към върха на кариерата. Изискани, но и можещи, през тези дни ще имате среща с високопоставена личност, която ще ви подкрепи за повече размах в действията ви. Бъдете постоянни в любовта си. Не бъдете немарливи със здравето си. Не бива да се страхувате от приказки, които ще чуете по свой адрес.  Очертават се нови възможности в деловата ви дейност. Ще имате невероятен късмет и в личния си живот.

Дева
Отложете новите начинания
Това са много напрегнати дни. Имате желание да реализирате нещата си, но нещо непрекъснато ви спъва. По-добре изчакайте следващата седмица. Не бива да влизате в сериозни спорове с колегите си, защото това ще повлияе на отношенията ви с тях. В понеделник и вторник, особено преди и около обед, ще бъдете много натоварени, затова внимавайте да не допуснете грешки. Проблемите за хората, които са на високо положение, също ще станат причина да се замислят за обкръжението си.В четвъртък и петък ще имате важни срещи, свързани с покупко-продажби. Предстоят ви срещи с делови партньори, които ще ви предложат нови неща. Не бива да прекалявате с вашата мнителност, защото може да загубите важна сделка.

Везни
Успешен и разнообразен период
Пътувания в страната ще ви донесат успех. Неочаквани пари ще ви позволят да осъществите една мечта и това ще породи задоволство. Въпрос, свързан с имот или имущество, започва да се разрешава окончателно. Родените през октомври ще се мъчат да пробиват. Ще успеят, ако не влизат в конфликти с Рак и Дева. Да се пазят и от голяма измама от Лъв. Ще усетите зад гърба си дъха на конкуренцията. Помислете за предаността на съдружника си към общите ви дела. Дните ще са много силни за родените през септември. Още първият ден на седмицата ще ви покаже, че животът може да бъде наситен с разнообразие, стига вие самите да не си попречите да изживеете тези чудесни дни.

Скорпион
Интригува ви предложение
Не бъдете прекалено доверчиви, особено при даването на пари. Ще получите  покана за промяна на офиса и още по-изненадваща - за път извън страната. Безработните ще се радват на предложения за работа. В сряда очаквайте посещение от хора, които не сте виждали дълго време. Ще бъдете много ентусиазирани. Погрижете се за личния си живот. Вземете решение дали да продължите дългогодишна връзка, която не обещава нищо повече от обикновено съжителство, или да се разделите и да поемете пътя си с човек, който ще ви осигури стабилен и красив живот. През периода се очаква среща, на която да се реши важен правен (юридически) въпрос.

Стрелец
Подкрепа за идеите
Трудно ще намерите свободно време да се отпуснете. Разговорите ще следват един след друг. Решавате въпроси, свързани с допълнителна дейност. Разговори с високопоставена личност ще внесат допълнително напрежение, макар че ще бъдат във ваша полза. Вашата активност и новите идеи, които имате намерение да прокарате в близко бъдеще, ще бъдат възприети много добре от началниците ви. Налага се да бъдете много гъвкави по въпроси, които са свързани с уреждане на имущество. Родените през Стрелеца ще имат големи възможности за изяви. Във вторник се помъчете де избегнете сблъсък с човек, от когото зависите. В сряда и петък делови разговори ще ви обещаят големи доходи. Ще имате морална и материална подкрепа от приятели.


Неотложни задачи
Шефовете ви ценят, разбирате превъзходството си над другите. Съветвам ви да бъдете скромни и въздържани, ако искате в най-скоро време да получите това, към което се стремите. Плувате в свои води, обградени сте от разбиране, пари и успехи. В сряда и петък ще проведете разговор с шефа за бъдещите си отговорности. Нещата в работата ви вървят и е вероятно да получите допълнителни възнаграждения. По въпрос, свързан с някакви вложения, потърсете помощ от специалист. Тези, които са свободни, ще се радват на увличащи ги нови контакти и на връзки, които ще са обещаващи. В деловата си дейност ще бъдете много натоварени, всичко, с което ще сте заети, ще е спешно.

Водолей
Много вълнения
Изпипвайте всичко и ще се радвате на успехи. Във вторник и четвъртък - неочаквани предложения в работата. Поемете ги. Настъпва по-сложен период за родените през февруари. Още в началото на месеца трябва да планирате задачите си много точно. Не се поддавайте на манипулации. Много е вероятно при пътуване да пипнете сериозна простуда. Доста от вас ще имат проблеми с държавни учреждения или съд. Не се страхувайте, нещата ще се наместят. Ще се радвате на уважение от страна на началници и приятели. Ще ви дойдат закъснели пари. Водолеите имат шансове да сключат доста добри търговски сделки. Не бива да отлагате от днес за утре. При много от вас ще има гостувания на близки приятели и подаръци. Ще се окажете център на внимание и ще бъдете щастливи. През седмицата ще трябва да прецените ваш "приятел" или "приятелка", които са на път да ви създадат делови неприятности.

Риби
Добри професионалисти
Прекалено етични и прекалено можещи, повечето от вас, ще покажат невероятни професионални качества, с което ще могат да намерят достойно място. В сряда очаквайте много интересни разговори и подписване на документ, по който работите дълго време. Срещате се с хора, които ще ви предложат допълнителна работа. Шансовете на повечето от вас сега са в техните ръце. Вярвам, че ще ги използвате точно както трябва. Предстоят ви промени в личния живот. В любовния не се очакват кой знае какви новости. В интимния - може би. Предстоят ви интересни разговори за бъдещето с вашия партньор. Премислете чутото. Винаги се мъчите да сте в центъра, да печелите спокойно, но това сега трудно може да стане, въпреки че печалби няма да ви липсват. Сбъдва се една ваша мечта, родени през февруари. Жена ви прави щедър подарък - възможно е да е работа.

Все още няма коментари

Още

Спортна тв програма (14 - 20 август)

14.08.2020

229
Хороскоп за петък

14.08.2020

9525
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5643

Влез или се регистрирай за да коментираш