facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1820

ОВЕН 
 
 Сполучливи действия по въпроси от лично естество и в деловата изява са характерни за представителите на Овен във вторник. Налице са известни влияния за колебания и нерешителност, но ако разчитате на способностите си, ще ги преодолеете. Денят ви носи хубави новини и чудесни възможности за парични печалби. Неблагополучни се оказват предварително уговорените контакти. Възникват пречки, които не позволяват осъществяването им. Ще се сблъскате с проблеми и въпроси, свързани с документи или ако ви е необходима административна подкрепа за нещо.
 
 ТЕЛЕЦ 
 
 Цялостните съдбовни параметри предоставят шанс за успех на Телците във вторник, но той е трудно постижим, ако не действате гъвкаво и умело. Голяма част от вас са притиснати от лични проблеми. Усещане за пречки ще имате и по въпроси, свързани със сделки и финансови операции. За доста от вас предстоят активни контакти в обществените среди, които в много случаи е възможно да завършват успешно. Онези от зодията, които се стремят към промени в служебно отношение, да действат по интересуващите ги въпроси. Ако разчитате друг да го стори, ще се разочаровате.
 
 БЛИЗНАЦИ 
 
 Вторник ще ви донесе успех, но това едва ли може да се приеме като сполука, която ще ви предостави по-добри възможности от сега. На такива можете да разчитате само ако осъществите партньорство с някого. Всъщност това е и истинското значение на вторник за преобладаващата част от Близнаците. Стремежът към разбирателство с околните следва да е ваша първа грижа сега. Така ще се освободите от външни дразнители и ще се подготвите за реформи и трансформации, които в много близко бъдеще ще се осъществят в живота ви независимо дали действате или не в този план.
 
 РАК 
 
 Във вторник не сте лишени от успех в делата, но мнозина от зодията са склонни към мудност, което може да е причина за възникване на проблеми в службата, защото днес се очертава доста работа за вас. Всички Раци притежават изразителен шанс за парични печалби. В личния живот на мнозина и по-специално в любовта ще настъпи промяна. Последната има отношение към осъществяване на нова интимна връзка. Това събитие е сигурно, но не е изключено някои от знака да се разминат с него, защото обръщат гръб на реалността и предпочитат да живеят със спомени.
 
 ЛЪВ 
 
 Значителен шанс за парични печалби притежават и представителите на Лъв днес. Всъщност сега вие следва да се организирате за нещо повече от еднократно финансово постъпление. Предстои ви значителна делова или социална реализация. Ако вече сте планирали път за подобна активност, реализацията ще се осъществи скоро. Онези, които не са го сторили, да не се бавят с подобно планиране. Тъй като става дума за мащабни трансформации, не е изключено този процес да се окаже по-продължителен. Чудесна промяна ще настъпи и в личния ви живот, където има силно раздвижване.
 
 ДЕВА 
 
 Преобладаващият процент от Девите ще действат решително по належащи въпроси от професионално естество. Необходимо е да знаете предварително, че няма да ви е лесно, но вероятността да се справите е налице. Във всички случаи е задължително да се ползвате от практическата подкрепа на близки хора или от съветите им. Мнозина от зодията са твърде емоционални, което може да ви доведе до грешки. Не е изключено точно днес да се заемете с отстраняването на противоречия или изясняването на неуточнени въпроси с някого, което може да предизвика доста неприятности.
 
 ВЕЗНИ 
 
 Служебните задачи, по които ще действат Везните, днес не излизат като капацитет и натоварване от рамките на нормалното. Денят е благоприятен за реализация и ще донесе задоволителни парични постъпления за мнозина. По-значителни възможности ви предоставят контактите в обществените среди. За едни от зодията се очертават преговори за поемане на допълнителна работа, а други ще осъществят изгодна сделка, която може да се определи като забележителен търговски успех независимо дали купувате или продавате. В любовен план се очертават проблеми.
 
 СКОРПИОН 
 
 Вторник не е лишен от напрежение за Скорпионите в служебен план, тъй като за доста от зодията се очертава повече работа. В крайна сметка обаче справянето с деловите задачи едва ли ще ви затрудни. Сигурно е също така, че целите и ангажиментите, които сте набелязали за осъществяване, ще бъдат реализирани в пълнота. Мнозина от знака ще се насочат към контакти с приятели, които отдавна възнамеряват да проведат. Други ще се отправят на път, за да осъществят контакт с партньори от бизнеса или окончателно да приключат започнали преговори по бизнесвъпрос.
 
 СТРЕЛЕЦ 
 
 За Стрелците вторник е доста благодатен в делови аспект. Към вас ще бъде отправено прилично делово предложение. Лично аз считам, че става дума за оферта, която не е за изпускане. Истина е, че ако приемете, деловите ви задължения ще нараснат, но едва ли има други начини да увеличите доходите си и да се чувствате удовлетворени от гласуваното ви доверие. От друга страна, не би трябвало да изпускате предоставената възможност, защото тя се оказва едва ли не "случайно" промъкнала се до вас през този крайно труден и стагниращ период в живота ви.
 
 КОЗИРОГ
 
 Хубави новини от делови характер ще зарадват мнозина от зодията. В едни случаи става дума за разрешаване на трудни задачи, а други от вас ще получат по-голяма свобода за действие в професионалната сфера. По този начин ръцете ви наистина ще бъдат развързани, а бъдещите ви действия ще бъдат подчертано ефикасни. Много Козирози имат да решават дела чрез съдебна инстанция. Обикновено става дума за разрешаване на въпроси, свързани с наследство. Ще спечелите делото. Дори съдебните спорове да са от друг вид, няма съмнение, че успехът е на ваша страна.
 
 ВОДОЛЕЙ 
 Сигурно е, че ще действате сполучливо, но за преобладаващата част от Водолеите се очертават доста ангажименти, които в по-голяма или в по-малка степен ще ви притеснят. Препоръчвам ви да не реагирате гневно, тъй като в момента промените в деловата сфера са най-характерни за вас. Това определение засяга и бизнесмените, при които напоследък проблемите са доста. Третият пункт, по който много от представителите на знака са притиснати, се отнася до любовния живот. В това направление ви предстои доста да поработите, за да отстраните съдбовните удари.
 
 РИБИ
 
 За да имате материален и делови просперитет, е необходимо да бъдете решителни. Условията за реализация днес никак не са лоши и ако сте категорични, ще постигнете желания успех. Преобладаващата част от родените в зодията ще имат доста ангажименти през деня, което е свързано с много напрежение. За друга част от Рибите ще възникнат домашни неприятности. В професионален план ви препоръчвам да действате с по-голяма настоятелност. Говоря за период от един месец. Това е време, през което ще се осъществят различни промени. Изгледите са оптимистични.
 
 
 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.04.2020

1000
Хороскоп за четвъртък

02.04.2020

1299
Хороскоп за сряда

01.04.2020

1541
×