facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1 858

Овен
Днес Меркурий ще ви дари с ловкост, с чувство за хумор и ще улесни общуването ви. С интелигентност и прозорливост ще тръгнете след някаква нова идея. Ще съзрете перспектива и с напредването на работата ще бъдете окрилени. С оглед на натоварения ви ден на работното място е по-добре да не се впускате в решаване на задачи, изискващи време и задълбочаване. Ще се наложи да похарчите малко пари, но те ще ви се възвърнат многократно.

Телец
Звездните влияния днес не благоприятстват за финансовите ви дела. Не унивайте, защото все пак се очертават някакви пари, но те са в резултат на минали усилия. Вероятно ще имате и някакви любовни проблеми - Венера не е на ваша страна. Охладете желанията си за такива обяснения, защото само може да задълбочите конфликта и излишно да хабите нерви. Най-вероятно ще ви засегнат действията на някой Скорпион, който сам няма да знае какво точно иска, но ще е упорит.

Близнаци
Във вторник най-неочаквано получавате звездна подкрепа. Това означава, че в професионален план ще трябва трезво да анализирате възникналите проблеми и да откриете пътя за тяхното оптимално решение. Можете да бъдете напълно спокойни за изявата си, тъй като повечето от вас стоят на здрава почва. По деликатен въпрос мнозина ще получат ценен съвет от приятел. Мъже, с известна разлика във възрастта, ще обезоръжат някои от дамите в зодията.

Рак
Ще почувствате, че срещате неразбиране от околните и сякаш не ви върви. Трудно ще откриете причината за това. Звездите не подкрепят вашата активност. По-добре се върнете към нещата, които правехте досега, и не настоявайте новите ви идеи да срещнат одобрение. Звездните влияния във вашия знак са такива, че е по-добре да съхраните силите си за следваща атака. В любовта ще ви се наложи да направите някои компромиси, за да постигнете равновесие.

Лъв
Борбената ви и често оптимистична натура твърде трудно ще понесе застоя във финансовите ви дела. Обещанията на околните, колкото и да са щедри, ще останат неизпълнени, заемите, които сте дали, няма да се върнат. Това ще ви принуди в последния момент да промените финансовите си планове. Изненадите, които ще дойдат при вас днес, ще имат последствия чак докъм средата на празниците. На настроението ви се отразяват доста изнервящи обстоятелства.

Дева
Марс е зад вас и ще действате като негово дете. Противно на умозрителната ви природа, днес ще сте смели и решителни. Ще изненадвате хората около вас с добри хрумвания, ще давате тон на нови начинания, мнозина ще се допитват до съвета ви. Ще съзнавате, че идеите ви са печеливши и творческият ви подем ще е трудно удържим. Само от вашата концентрация ще зависи дали ще постъпвате най-ефективно. Възможно е към края на деня да почувствате умора.

Везни
Във втория ден на седмицата ще трябва да съчетаете духовния растеж и финансовия успех. За това ще ви подтикват Меркурий и Нептун. Усилията ви ще дадат печалби в най-неочакван момент и по най-неочакван начин. Не се разколебавайте в правилността на вече веднъж взето решение, но и помнете, че денят никак не е подходящ за проява на агресивност на работното място. По-добре е да изчакате на втора позиция, където ще се чувствате спокойни.

Скорпион
Във вторник ще имате доста възможности, които не са за изпускане. Това ще е и причината да избягате от еднообразните занимания, които ви отегчават през последните дни. Съдбата ще ви предложи да се мобилизирате и да свършите нещо, за което си мечтаете отдавна. За мнозина се очертава и нова интимна връзка. Човекът, когото ще срещнете, съвсем според изискванията ви може да се окаже подходящ за амбициите и изкачването ви към върховете.

Стрелец
Вторник ще се размине с очакванията ви и няма да ви предложи кой знае какви изненади - денят ще се окаже просто поредният работен и малко успешен в професионален план. Подкрепата, която ще получите от по-възрастни хора, ще ви ориентира за действията ви в бъдеще. Може да разчитате и на добрите си приятели. В любовта имате нужда от разбиране. Чувствате, че почвата под краката в личния ви живот не е стабилна. Постъпвайте по-внимателно и тактично.

Козирог
През целия ден ще се наложи да се въоръжите с търпение. Колеги и остри ситуации на работното място ще ви лазят по нервите, докато установите, че сте прави, но околните трудно разбират това. Ще имате случай да съжалявате за свое невнимание, поради което можете да пропуснете нещо важно. Спазвайте предварителните уговорки. От голямо значение е да приключите навреме започнатите занимания, за да не ви притеснят в най-неподходящо време.


Водолей
Във вторник се стремете да се изявявате предимно в "свои" територии, за да не срещнете неочакван отпор. Денят може да се окаже добър за материализация на плановете, за солидни инвестиции и приходи. Във ваша власт ще се окаже решаването на проблеми, по които досега не сте събирали достатъчно кураж да действате. Ако не се ентусиазирате прекалено по някаква нова оферта, за която нямате достатъчно информация, ще си спестите главоболия.

Риби
Нещата днес ще излизат от контрола ви и ще се подчиняват на своята си вътрешна логика, доста различна от желаната. От вас много хора ще поискат да поемете отговорности във вторник и да проявите загриженост, жертвайки от времето си, за да улесните решаването на техните делови и емоционални проблеми. За въпроси, касаещи лично вас, няма да остане много време. Хората, занимаващи се с бизнес, ще получат доста обещания, в повечето случаи празни.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

2357
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10784
Хороскоп за вторник

11.08.2020

1316

Влез или се регистрирай за да коментираш