facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

2 091


Овен
През целия ден ще влагате доста старание да промените нещата около вас към по-добро. Стремежът ви към съзидание ще ви прави добронамерени към останалите. Звездите ви даряват с усет за практичното. В много от случаите ще анализирате. По-вероятно е да предпочитате да действате зад кулисите, а не видно. Така успехът ви ще бъде неочакван, но категоричен. Не е изключено мнозина  да работят в необичайни области, в които признанието ще дойде неочаквано. Вторникът изостря интуицията и проницателността ви. Целият ден ще мине под знака на блестящи професионални изяви. Не е изключено днес да изпитате емоционални затруднения, поради които да се изолирате от другите.

Телец
През днешния ден е наложително да използвате силните страни от своя характер, защото само така ще можете да се справите с всички текущи ангажименти на работното си място. Умело насърчавайте и ръководете финансовите си възможности, но без да поемате необмислени рискове в една или друга инициатива. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще търсят красивата част на това, което ги заобикаля, с цел да му се насладят. Напълно възможно е да започнете промени в интериора на работното си място само за да внесете повече красота в ежедневието си. Ще се нуждаете от повече часове на чист въздух и по-малко в активен труд.

Близнаци
Днес мнозина от вас ще бъдат разкъсвани между желанията си и установените вече правила на работното си място. Напълно възможно е да се чувствате така, че да знаете, че имате възможност да постигнете много от новите си амбиции, но да не знаете как точно да ги построите, за да достигнат до момента на пълното им осъществяване. Родените през май да се погрижат за здравето си, което всъщност за момента не е в особено върхова форма и може да стане повод за известни притеснения. Не се преуморявайте. В любовта ще се наблюдават затишие и липса на развитие на съществуващите взаимоотношения.

Рак
В днешния вторник се опитайте да осъществите амбициите си, но не без това да е възможно на всяка цена, защото едва ли ще ви удовлетворяват крайните резултати. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ги очакват изненади, които могат да променят хода на развитието им в професионалната сфера. Стремете се да смекчите влиянието на началници или високопоставени клиенти върху вас, защото рискувате сами да се поставите в зависимост, от която да не знаете как да се освободите. С повече такт и любезност се отнасяйте към близките и познатите си в личен план. Напълно възможно е да имате шанса да осъществите редица контакти.

Лъв
Днес ще въздействате на околните по доста необикновен начин. Като че ли ще привличате различни по характер особи, които ще се стремят по всякакъв начин към вашата компания. Стремете се да не се отдавате на занимания, които да не спомагат професионалното ви развитие. Опитвайте се да преценявате всеки свой ход във финансово отношение, защото това за вас може да означава пари не само на този етап от време, но и в бъдеще. Родените през август ще трябва да се опитат да контролират желанието си да направляват живота на заобикалящите ги в професионален и личен план. Иначе рискувате да станете досадни.

Дева
Във вторник едва ли ще се сблъскате със ситуации, които да не можете да контролирате както в личен, така и в професионален план. Напълно възможно е някои от вас да се насочат към инвестирането на средства в недвижим имот или да започнат под някаква форма ремонтна дейност, която значително ще подобри битието им. Полагайте повече усилия в личната си кореспонденция, защото от нея можете да очаквате нови ангажименти в професионалната сфера. Тези, които се занимават с бизнес, да се стремят към по-добра информираност, като се опитват в детайли да проучват нещата, които пряко или косвено ги засягат.

Везни
Във втория ден на седмицата представителите, родени под този зодиакален знак, ще се отличават от всички представители на зодиака със своята предприемчивост и желанието невъзможното да се превърне в реалност, и то на всяка цена. Интелектуалните ви занимания ще спомогнат за развитието ви в професионално отношение. Променете начина си на живот, ако сте склонни към песимизъм. Вечерта от преобладаващо значение за вас ще е хармонията в емоционално отношение, както и взаимоотношенията ви с интимната половинка. Избягвайте рутината през свободните си часове, защото така ще можете да се насладите по-пълноценно на почивката си. Всичко е възможно, стига да го искате от сърце.

Скорпион
За родените в първата десетдневка на знака е възможно да имат известни главоболия във финансовата сфера. Вземете мерки, за да преодолеете възникването на по-сериозни проблеми. За всички представители на знака обаче е препоръчително да стоят далеч от склонността си към развиване на депресивни състояния или друга форма на песимизъм и лично неудовлетворение. Концентрирайте се върху текущите си инициативи и оставете късметът сам да дойде при вас, независимо дали става въпрос за работа, пари или любов. Търсете нова перспектива на съществуващата си интимна връзка, тъй като рутината във взаимоотношенията може да ви отдалечи един от друг.

Стрелец
Едва ли родените под този зодиакален знак днес ще останат безразлични към някои ситуации в професионалната сфера, особено ако те по някакъв начин заплашват тяхната сигурност в това направление. Няма да постигате успехи точно там без усилия и лесно. Твърде вероятно е да се изправите пред ограничения, които ще ви бъдат поставяни или от началниците на работното ви място, или от конкуренти. Опитайте се с точни аргументи и правилни действия да се измъкнете от неловките ситуации, защото това ще е единственият ви шанс за успех, който да ви удовлетворява. В любовта липсата ви на съобразителност може да доведе до сериозен разрив в отношенията.

Козирог
Във вторник скокообразното развитие на инициативите ви в професионалната сфера може да ви измори и отдалечи от амбициозните проекти, особено ако не виждате смисъл от вложените усилия и постигнатия резултат. Материалният ви живот не е стабилен, именно затова е наложително да отложите влагането на средства в покупка или даването им назаем. Колебанието ви може да се окаже лош съветник, особено в сферата на любовта и чувствата. Опитайте да се предпазите от лъжеприятелите, с които сте заобиколени. Като че ли мнозина от този зодиакален знак ще се вълнуват повече от бъдещите си финансови операции, отколкото от въпросите, които касаят пряко членовете на семейството им.

Водолей
Вторият делничен ден ще бъде наситен със събития за представителите, родени под този зодиакален знак. Напълно възможно е най-накрая да изкажете на глас своите желания, стремежи и предпочитания, дори и това да създаде известен смут сред колегите и приятелите ви. Единствено не ви е препоръчително да налагате мнението си и също така се опитвайте да не наранявате чуждите чувства. Здравето ви ще е сравнително добро. Не прекалявайте с недоспиването. Мнозина от представителите на знака ще се чувстват уязвими в чисто емоционален план. Напълно възможно е част от вас да се чувстват объркани поради раздвоеността си в любовта.

Риби
Днес за всички от знака е изключително важно да се чувстват на мястото си в професионален план. Точно там се предпазвайте от разпиляност, защото тя ще има отрицателен ефект върху вас. Някои дотолкова ще се вживеят, че ще изискват пълно подчинение, особено ако заемат подходящата за това позиция в професионалната сфера. Стремете се да следвате интуицията си и се отнасяйте справедливо към заобикалящите ви, защото това ще ви постави в силна позиция пред тях. Здравето ви няма да се намира във върхова форма. Не са изключени стомашни неразположения. В любовта премахвайте препятствията по пътя си.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

22.09.2020

796
ДИО ЕООД работна среща

21.09.2020

21
Хороскоп за понеделник

21.09.2020

2249

Влез или се регистрирай за да коментираш