Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

09 Яну. 2024
Pixabay

Овен

Не се страхувайте да давате идеи и предложения на работното си място, ако смятате, че това ще доведе до положителни резултати. Опитайте се да се възползвате от получените новини от ваши приятели, защото от това може да излезе добра възможност за нов тип развитие в професионалната сфера. Значително ще се увеличи вашата ангажираност в делови план, благодарение на което и материалните ви постъпления ще се увеличат.

Телец

Възможно е голяма част от вас да получат съобщения, които ще поставят ново начало в живота им. Други ще имат примамливо предложение за работа, което задължително трябва да приемат, тъй като то ще им носи добри материални придобивки до края на годината. Търпението ще ви помогне да бъдете няколко крачки по-напред от своите колеги на работното си място. С типичното за вас постоянство ще успявате с малко ресурси да постигнете по-добри резултати.

 

Близнаци

Не забравяйте изпълнението на дадени от вас обещания, тъй като най-вероятно ходовете ви ще бъдат наблюдавани от страна на колеги и началници. Ще печелите възхищението на противоположния пол, но това може да е опасно за обвързаните от знака. На мнозина от тях като че ли срещите и контактите ще са предопределени сякаш от съдбата. Напълно възможно е да достигнете до някои изводи, които ще ви вдъхнат оптимизъм.

Рак

Мнозина ще имат вълнения от личен характер, които могат да поставят на изпитание чувствата им към интимната половинка. Направете точен разчет на текущото си финансово състояние. Освободете се от някои свои правила, които само ви лишават от възможността да бъдете истински щастливи. При мнозина вероятно задълженията им във връзка с членовете от тяхното семейство ще се увеличат. Здравето ви е лабилно, така че му обърнете внимание.

 

Лъв

Като че ли повече от всякога ще се нуждаете от положителната оценка на заобикалящите ви на работното място. Напълно възможно е трудностите, които срещате там, да ги преодолявате благодарение на постоянството и стремежа ви да сте сред най-добрите независимо от компромисите, които трябва да направите. Около средата на деня с присъща само за вас лекота ще съумеете да печелите симпатиите на заобикалящите ви в професионалната сфера.

Дева

Ефективността ще ви е от полза в материално отношение, където стремежът ви ще е насочен към увеличаване на приходите. Не бъдете крайни в оценката си спрямо новото си обкръжение. Ако се чувствате неудовлетворени, то може би е по-добре да потърсите контакт със стар приятел, тъй като това ще ви зареди с енергия за дълъг период напред. Мнозина от вас ще са обхванати от някои свои съмнения по отношение на направен от вас избор още преди време.

 

Везни

Ще ви е необходима доза изобретателност, за да надделеете във възникнал спор в службата. Спазвайте правилата, защото това ще ви даде равен шанс, ако искате да сте първи на всяка цена. Финансовото ви състояние ще е задоволително. Вторник ще е изключително благоприятен за международни връзки и контакти, тъй като чрез тях ще увеличавате шансовете си в професионално отношение, а в материално ще получите заслужени пари.

Скорпион

Пазете се от действията на мними приятели, защото именно те могат да станат причина за редица главоболия в делово отношение. Не се стремете да налагате мнението си над интимната половинка, по-добре се опитайте да направите така, че той/тя да имат усещането, че идеите са техни. Стремете се към развлечения, но не прекалявайте с тях, тъй като могат да имат и негативен ефект върху вас. Мнозина от знака ще планират предстоящо пътуване.

 

Стрелец

Денят по принцип не е подходящ за финансови операции, дори те да ви се струват печеливши. Опитайте се да отложите някои празнични покупки, защото те допълнително ще имат неблагоприятен ефект върху текущото ви материално състояние. Действайте праволинейно в работата, но търсете начини за разнообразие в отношенията и заниманията, които имате в дома си с интимната половинка. В любовта компромисите не трябва да са само от ваша страна.

Козирог

Не отказвайте подкрепа на приятел, дори и да нямате достатъчно време да се занимавате с чужди проблеми. Намерете начин да се отдадете на любимо занимание, което ви зарежда с положителни емоции. Не проявявайте сарказъм към близки и интимната си половинка, дори да сте предизвикани от някои събития, коментари или забележки от тяхна страна. Избягвайте някои крайности в начина си на живот, които могат да се отразят негативно върху здравето ви.

 

Водолей

Не страдайте от илюзии спрямо деловите си партньори, някои ваши приятели или началниците си. Отнасяйте се с уважение, но не ги допускайте близко до себе си, защото едва ли това ще има положителен ефект. Мнозина ще изпитват потребността от близко общуване с приятел. Липсата му/й най-вероятно ще ви натъжи. В случай че няма на кого да доверите съкровените си страхове, то се опитайте да ги преодолеете чрез положителна нагласа или любимо занимание.

Риби

Денят е подходящ да се кандидатирате за нов пост. Бъдете смели и ще постигнете мечтите си. Наложително е да следите за съхраняването на емоционалното си и материално равновесие. Не допускайте противопоставяне срещу някои правила и условности, наложени ви от обществото, в което работите или живеете. Опитайте се да сте максимално гъвкави, защото това ще ви даде възможност с действията си да предизвикате и съответните резултати.

Ключови думи:

дневен хороскоп