Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

29 Авг. 2023
Pixabay

Овен

Потребността от финансова сигурност ще ви изнервя доста в началото на работния ден, но към обяд ще съумеете да уговорите нещо и да се поуспокоите. Финансовите ви начинания ще изискват по-голямо, тъй като не ви се очертават доста пари. Успех и придобивки ще си осигурите чрез пътуване. Като правило почти при всички не са изключени юридически проблеми. Увлечението ви по въздушна зодия ще се развива по възходяща линия.

 

Телец

 

В много от действията и начинанията си през днешния ден ще почувствате, че срещате неодобрение и ще ви е трудно да разберете защо се получава така. Причината със сигурност е във вашата прекалена настоятелност и нежелание да изслушвате аргументите на другите. Туширайте опитите им сигурно и спокойно, без да влагате излишни емоции. Скоро ще се убедите, че ще трябва да се върнете към нещата, които ви носеха успех досега.

 

 

Близнаци

 

Във вторник основните тенденции са свързани с вашата обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна вероятност да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре на работното място, сред приятели и познати. На брачния си партньор може да се доверите, той ще ви помогне, включително и с идеи за скритата същност на нещата около вас.

 

 

Рак

 

Днес мнозина от вас ще имат възможност да усвояват нови знания в процеса на работата и да анализират и коригират в ход действията си. Ще имате и доста контакти, и то може би предимно с хора, от които ще научите нещо, а някои от срещите ви ще бъдат неочаквани. Вероятни са и срещи с интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ще сте в състояние да се представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи.

 

 

Лъв

 

Вторник е денят, в който можете да постигнете напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Още повече, че ще ви подпомага изостреният стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Ако работата ви е свързана с опасности, бъдете по-внимателни от обикновено. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности.

 

 

Дева

 

Основното за вас е постигане на така мечтания успех, за което освен полаганите от вас усилия ще бъдете надарени и с късмет от звездите. Ще ви трябва обаче концентрация за преодоляване на евентуалните пречки. В семейството ви нещата са безпроблемни. По отношение на ежедневните ви ангажименти ще се справяте с успех, защото повечето от вас, родени под знака на Дева, могат да насочват кипящата си енергия точно в приложните и ежедневните дейности.

 

 

Везни

 

Днес мнозина от вас ще могат да се включат в проекти и групи за реализация на колективни цели, както и да почерпят вдъхновение за повишаване на вашето собствено образователно и квалификационно ниво. В брака и партньорствата може да се очертаят някакъв вид тайни. Възможно е и да получите парична или материална помощ от роднини. Ако сте неангажирани, в този ден можете, макар и след дълги перипетии, да откриете най-подходящия партньор.

 

 

Скорпион

 

В днешния вторник ще имате възможност за много контакти, както и успехи в пътувания на малки разстояния и публикации. Също много успешни са и възможностите ви за активен любовен живот. Партньорите ви ще се радват на щастливи мигове и удовлетворение от връзката. Избягвайте започването на дейности, които са със съмнителна законосъобразност, защото в това отношение неприятностите са ви в кърпа вързани.

 

 

Стрелец

 

Днес основните тенденции при вас са свързани с ежедневните дейности, но акцентът е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Разбира се, семейството и приятелите също са на по-преден план. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата. Ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор, вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това, естествено, ще се отрази положително и на приходите ви.

 

 

Козирог

 

Изключително успешен ден за тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоу бизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Днес мнозина от вас не бива да се учудват, ако отношенията им с някои от техните приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските съмишленици.

 

 

Водолей

 

Днес ще постигнете доста успехи на базата на личните си връзки и приятелите си, някои от които може да заемат доста ключови постове и длъжности. Вие сте общителни и харесвани, където и да се появите. Голяма част от енергията си ще трябва да вложите за постигане на материалното благополучие, към което се стремите. Интелектът ви според звездите ще работи добре за деня, имате добри положения за занимание с литература, изкуство, журналистика.

 

 

Риби

 

Можете да печелите, може и успешно да инвестирате, но също така и да пилеете без особени задръжки, така че внимавайте! В съжителството с партньора може би търсите не толкова страст, колкото споделени общи идеи и ценности. Макар че вие самите сте доста магнетични и чаровни, можете да ползвате целия си такт, изисканост и маниери, за да постигнете целите си. Прагматици сте и намирате дейности, които ще ви донесат пари.

Ключови думи:

дневен хороскоп