Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

06 Юни 2023
Pixabay

Овен

Почти всички от знака днес ще са силни, енергични и ще очакват новите предизвикателства, на които ще ги подложи съдбата. Това ще бъде награда за искреността и честността ви, но вярвайте, че и всички останали ще постъпват така с вас. Твърде често ще проявявате доброто си сърце, но ще бъдете реалисти, а в някои ситуации - и комерсиални. Едва ли ще страдате от скрупули, ако ситуацията изисква да се харесате на шефовете си.

Телец

Днешният вторник се очертава като добър за вас в делово отношение. Ще постигнете успехи благодарение на професионалния усет и ерудицията си. Верни на себе си, ще искате сами да се поздравявате за постигнатото и никак няма да е изненадващо, ако празнувате успеха с някакво тържество и се покажете прекалено щедри. Пазете здравето си и най-вече стомаха. Не си позволявайте да прекалявате с храни и напитки, за да няма неприятни последици.

 

Близнаци

За мнозина от Близнаците е наложителна необходимостта от задълбочено обмисляне на ситуацията, в която се намират. Попаднали сте в нея не толкова заради ваши грешки, а заради стечение на обстоятелствата. Проблеми от различно естество, които до момента остават неразрешени, са причина за потиснатостта ви. Едни от зодията са обезпокоени във връзка с очаквано административно решение в службата, а други - от съдебна инстанция.

Рак

Звездните влияния ви даряват със силен прагматизъм. През целия ден ще подчинявате всяко свое действие на реалните си задачи и на материалната изгода. Дори някой да се опита да подхранва у вас илюзии, е изключено да им се поддадете и да живеете с нереални мечти. Поставили сте си ясни цели и сте готови да работите упорито, за да ги постигнете. Едва ли ще приемете като съществен недостатък факта, че ще сте лишени от такт и дипломатичност.

 

Лъв

Професионалният ви вторник ще е напрегнат. Някои ще имат важен разговор за договор или лични ангажименти. Други ще имат стресиращи събития и в работата, и в личния живот. Много е възможно някои от вас да поемат в съвсем нови професионални води или да им се наложи да променят местоживеенето си във връзка с нова работа. Това няма да ви хареса, защото няма да е по ваше желание, но въпреки това ще се компенсира от по-добро заплащане.

Дева

Днес мнозина ще печелят и съдействие, и спонсорство. Девите са претенциозни и искат много и най-доброто. Малка част от вас ще намерят кредити от близки и приятели или без лихва, или с много ниска лихва и дълъг срок на връщане. На всички обаче вторникът ще даде кураж да започнат нови неща, за които отдавна мечтаят. В личния живот започва сериозен обрат. Много е възможно да се свържете с интимен партньор, който силно, но и трайно ще навлезе в живота ви.

 

Везни

Тези от вас, които подготвят самостоятелен бизнес, днес могат да подават документи, да разговарят за съдружници и партньори, а ако вече са минали през тези подготвителни периоди, да го започнат. Денят е за ново начало, но само ако е подготвено внимателно. Не позволявайте да ви водят илюзии и това, Везни, ще е първата крачка към неуспеха. За някои това ще е и поредната. Около вас цари хаос, докато не сложите ред и не се опрете и на други хора.

Скорпион

Днешният ден при мнозина ще започне с важни бизнес разговори и ще завърши с по-голям успех от предварително очаквания. С него обаче освен пари ще дойдат и повече отговорности. Вие ще успеете, Скорпиони, да се справите, но голямата ви грижа са финансовите планове за бъдещето. Предложения за допълнителни лични делови ангажименти ви привличат още от днес, но получавате и редица примамливи предложения за съвместна делова дейност.

 

Стрелец

Днес ще сте склонни към крайности в професионалната сфера, които могат да ви донесат както положителни и приятни изненади, така и негативни, от които нервите ви да се опънат до краен предел. Опитайте се да предвиждате поне част от настоящето, защото така по-умело ще контролирате събитията, които ви връхлитат. Не се преуморявайте - здравето ви е нестабилно. В края на деня ще почувствате по-осезателно необходимостта да смените начина си на живот.

Козирог

Днес успешни ще са тези ви начинания, в които ще използвате своите професионални знания и умения. Необходимо е да се предпазвате от взимането на необмислени решения. Можете да се радвате на значителни успехи, но какво ще значат те за вас, ако няма с кого да ги споделите? Вечерта не се колебайте да се отдадете на пълноценен отдих. Пътуванията ви на близки разстояния с цел отдих ще се отразят положително не само на физиката, но и на духа ви.

 

Водолей

В днешния вторник ще имате възможност да увеличите, макар и малко, своите придобивки. Ще спечелите по-добро материално положение, ако се опитвате да сте максимално гъвкави и съобразителни в ситуациите, пред които се изправяте. Не губете дори секунда за занимания, които нищо положително не ви носят. Стремете се да сте постоянни в чувствата си, защото рискувате да не получите желаното от вас разбиране от страна на интимната си половинка.

Риби

Днес се вглеждайте повече в детайлите в процеса на работата. Напълно възможно е да се сблъскате с проблеми в професионалната сфера. Малко вероятно е главоболията ви да са причинени от някого. По-скоро обстоятелствата няма да са особено благоприятни, така че не се опитвайте да хвърляте вината другиму. Опитайте се да поддържате контакт с близки и с интимната си половинка. В любовта ще трябва да поемете инициатива.

Ключови думи:

дневен хороскоп