Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

4 307

Овен

Днес ще се радвате на много добро настроение. Ще ви се наложи обаче да доказвате качествата си пред висшестоящите. Само от вас зависи дали ще се справите. Положете усилия, за да се представите на ниво. Премисляйте всяка своя дума и без усилия ще се справите с всички препятствия. Така хоризонтът пред вас ще се разведри и това ще ви даде възможност да работите спокойно. Пред вас ще се открият нови хоризонти и перспективи. Ще получите удовлетворение от работата си, а след два-три дни можете да се поздравите с прилична печалба. Не отказвайте услуга на приятел, който е в беда.

Телец

Днес мнозина от вас ще имат възможност да пробият в среди, за които отдавна мечтаят. Това ще е едно голямо признание за вас. Текущите задачи ще решавате блестящо и безпроблемно, което ще повдигне реномето ви сред колегите. Важно е да бъдете дискретни. Дръжте езика си зад зъбите и не разгласявайте това, което сте чули, защото не ви касае лично. Ако случайно се изкушите да споделите с някого, това ще ви въвлече в конфликт, от който ще пострадате и вие, и кариерата ви. Пазете се от рискована интимна връзка с човек, когото не познавате достатъчно добре. Повече слушайте разума си, а не се доверявайте на желанието за авантюра.

 

Близнаци

Във втория ден на седмицата преливате от енергия и желание за работа, но внимавайте да не прегорите в стремежа си да блеснете. Не вземайте прибързани решения. Много добре обмисляйте всяка постъпка. Небрежността може да предизвика пропуски в деловата сфера, а разсеяността да породи спорове с роднините ви. Пред мнозина обаче ще се разкрият нови перспективи от примамлива идея, която ще ги заинтригува и няма да искат да изпуснат такава възможност. Действайте решително, защото това е вашият шанс за налагане на траен и безапелативен успех. Срещите ви с атрактивна личност ще ви накарат да се чувствате щастливи и влюбени.

Рак

Днес ще бъдете настроени доста романтично и ще трябва да положите усилия, за да не ви проличи. Ваши партньори най-после ще изпълнят поетия към вас ангажимент и това ще доведе при вас добра сума пари. При обсъждането за какво да се оползотвори вашият партньор за пореден път ще разкрие колко държи на вас. Делата ви ще тръгнат доста бързо напред и това ще ви убеди, че сте взимали правилни решения и сте поели във вярната посока. Не забравяйте, че съдбата е само във вашите ръце и вие сами решавате как да организирате живота си. Необвързаните от вас ще срещнат голямата любов на живота си. В любовта на обвързаните ще цари умерен и равен тон.

 

Лъв

Днес в никакъв случай не оспорвайте вижданията на висшестоящите или на други ваши колеги, защото това ще развали отношенията ви с колектива. Не се впускайте в безсмислени спорове. По време на събиране са възможни и спорове с роднините ви, но вие ще бъдете в основата на тези дрязги. Опитайте се да се контролирате. Вашата нервност не е предизвикана от околните хора, а от преумората ви. Не си изкарвайте яда на другите, защото от това няма да ви олекне. Административни неприятности може да помрачат настроението на мнозина. Въпреки тях мнозина ще могат да преплуват през най-големите дълбини на проблемите и да се справят блестящо.

Дева

Днес мнозина от вас ще открият истина за хора, които са ги лъгали и са били лицемерни. С размах ще ликвидирате проблемите си и нещата ще потекат в спокойно русло. Колкото и да ви е леко всичко, без да усещате, вие ще се подлагате на огромно напрежение. Затова не бива да се учудвате на главоболието, което ще се появява от време на време. То ще е сигнал, че трябва да си дадете отдих. Проявете много голямо внимание в отношенията си с най-близките си роднини - родители или деца. Емоционалното ви състояние се стабилизира, постепенно ще добиете увереност в себе си. Делата ви ще потръгнат още в началото на деня и това ще ви даде възможност да се хвърлите в нови начинания.

 

Везни

Днес мнозина трябва да внимават високото самочувствие да не им изиграе лоша шега. Пред други от вас ще се разкрие възможност за печелене на доста пари. Действайте само прагматично, оставете чувствата и състраданието настрана и не допускайте някой да ви измами, разказвайки ви тъжната си история. На пътя ви ще се изпречи отдавна отлаган проблем. Време е да го решите, вместо да го заобикаляте. Вашият невероятен чар и пленителната ви усмивка може да омаят нечие сърце. Това ще е началото на една кратка авантюра. Но тя скоро ще приключи, оставяйки след себе си само красиви спомени. Все пак цялото ви внимание трябва да е насочено към кариерата ви. Размислете върху проблемите, които я засягат.

Скорпион

Днес голяма част от вас ще осъществят контакти с много влиятелни хора. Това ще им донесе постигането на отдавна жадувана победа. По пътя може би ще се наложи да потърсите подкрепата на истинските си приятели. Не правете грешка да започнете интимна връзка с колега, а запазете доброто приятелство. В работата ви настъпва лек застой на нещата, но вие можете спокойно да вървите напред. Не бива да се тревожите от липсата на бързо развитие на заплануваните промени. Това ви дава възможност да преминете безболезнено по пътеките на неизвестността и да се задържите на едно много добро ниво. Не бива да бъдете емоционални и не проявявайте никакви колебания пред колегите си.

 

Стрелец

Във вторник може да се натъкнете на непробиваема преграда по пътя си. Това може да стане само ако форсирате събитията и насилите съдбата. Не предприемайте никакви инициативи и запазете пълно спокойствие. Оставете събитията да следват спокойно своя ход, без да се намесвате. Не проявявайте самонадеяност и преценете възможностите си още в самото начало. Щом видите, че работата не ви спори и върви трудно, не поемайте инициативи. Бъдете много внимателни в отношенията си с околните. Не наранявайте хората, които ви обичат. Вие имате доста рязък език и това често отблъсква хората от вас. Понякога в личния си живот днес повечето от вас няма да знаят какво искат.

Козирог

Днес се опитайте да действате самостоятелно и да избегнете нежелани интриги. Трябва да докажете на партньора си, че наистина държите на него. Не повишавайте собственото си самочувствие, като унижавате хората около вас. Не се опитвайте да се преборите сами, защото няма да успеете. Потърсете съвет и само така ще стигнете до правилното решение на проблемите. Мнозина ще имат възможност да се порадват на значително подобряване на материалното си състояние и това ще им даде възможност да помислят за подобрения в дома. Пазете се от хора, които се преструват на ваши приятели - ще се опитат да ви отнемат нещо ценено от вас.

 

Водолей

Днес дори и да имате успехи, дори и да искате да споделите с някого радостта си от направена голяма покупка, много добре помислете с кого ще споделите това. Човекът трябва искрено да се зарадва на успехите ви. Пазете се от съседи, защото те ще бъдат най-зле настроени към успехите ви. Не споделяйте за паричните си постъпления. Пазете се от настинки и направете лека разтоварваща диета в началото на седмицата, но не прекалявайте. За родените през първата декада започва един хармоничен период, през който те ще възвърнат свободата си да вземат решения и да се чувстват независими. Смело ще посрещнете евентуалните предизвикателства.

Риби

Днес почти всички от вас ще бъдат активни и предприемчиви, ще бликат от нови идеи и пламенно ще ги отстояват. С лекота ще намирате най-точните думи и ще бъдете победители във всички спорове. Някои ще проведат среща, която ще има много важни последици и резултатите ще дойдат още утре. Ще усещате прилив на жизнени сили и това ще направи вашите мисли точни и конкретни. Ще можете да вземате бързи и сполучливи решения, а сега това е много необходимо за вашия успех. Ще имате много контакти и ще направите много нови запознанства, но емоционалният ви живот ще е колеблив и несигурен. Ще се тревожите за чувствата, които предизвиквате у околните хора.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

17.09.2021

5631
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4512
Хороскоп за сряда

15.09.2021

4655