facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

6 089

Овен
Днес ще имате добри възможности за придобивки и далечни пътувания. Възползвайте се от предоставения ви шанс за разрастване на собствения си бизнес. Любовните авантюри могат да предизвикат смесени чувства у вас, особено ако вече сте трайно обвързани. Стремете се да се освобождавате от неприятностите в личен и професионален план преди тяхното задълбочаване, защото рискувате да попаднете в доста неизгодна ситуация.

Телец
Опитайте се да не взимате окончателни решения, за да не настъпят и промени около вас, за които днес няма как да знаете. Пазете се от леки наранявания и не тръгвайте на път, ако не сте го планирали. Доставете радост на себе си и на близките си с малки жестове на внимание. Не си позволявайте волности в материалната сфера, въпреки че положението ви, за разлика от друг път, ще е стабилно. Мнозина от вас ще започнат да изграждат дългосрочна връзка.

Близнаци
В днешната сряда звездите ви даряват с енергия и лесно обяснима ще е склонността ви към действията и начина на живот, който сте си избрали. Стремежът ви да бъдете първи във всичко може да ви удовлетвори, ако не пренебрегвате правата и чувствата на околните. Вашият покровител Марс изостря войнствеността ви и няма да се съобразявате с хората около вас. Ще преследвате целите си с упоритост, често граничеща с ненужен инат.

Рак
Променливото време днес ще ви влияе доста противоречиво. Във всяко нещо ще се впускате ентусиазирано с главата напред, без да обмислите предварително възможностите и алтернативните варианти. При такава нагласа за неособено премерени действия не е изключено разочарованията да са повече от успехите. Най-добрият съвет е: каквото и да предприемете, най-напред пребройте до 10 и тогава пристъпете към действие.  

Лъв
Спокойствието ви ще е заразително и около вас всеки ще се чувства добре. Рядко ще попадате в заплетени ситуации, но за сметка на това те пък ще ви изнервят и изтощават. Ще сте готови на всякакъв вид компромиси, само и само да запазите добрите отношения. Преди да подходите към някаква важна задача, си осигурете време, за да прецените ситуацията и да подберете най-сполучливия вариант. Днес ще мразите да плувате срещу течението.

Дева
Звездните влияния ви даряват със спокойствие и мъдрост. Не се изненадвайте, че ще събирате в себе си положителното от всички около вас. Твърде често ще бъдете сред много приятели, внимателни и искрени с всеки. Мнозина ще доверяват тайната си и ще разчитат на дискретност. Във финансовите дела ще ви води търговският усет и като се има предвид, че той рядко ви подвежда, успехът ви е сигурен. Ясните цели ще гарантират успехите ви.

Везни
Отличителното ви качество ще е проницателният ви ум. В служебен план ще изпълнявате задачите си последователно и ще спазвате правилата на играта. Тежко и горко обаче на този, който ще се опита да ви подведе и да ви се противопостави. Върху него ще се изсипят целият ви гняв и възмущение. Възможно е да отблъснете някои приятели, но пък вие ще мислите, че засега можете без тях. Избягвайте компании, в които няма да се чувствате добре.

Скорпион
Ситуациите пред вас се очертават доста сложни и заплетени, но ще успеете да ги преодолеете с критичния си ум и свойствената ви упоритост. Вярно е, че не сте застраховани от неуспехи, но най-добре знаете, че нещата при вас като правило се получават трудно. Противно на останалите знаци неуспехите не ви плашат, а ви амбицират. Твърде често ще ви се налага да впрегнете всичките си сили и да се впуснете наново в преследване на целите си, за да успеете.

Стрелец
Ясно изразена при мнозина ще е склонността им към рискове и необмислени приключения. Ако пред вас стои някаква важна задача, вместо да обмислите пътя, по който да я реализирате, вие ще се хвърлите да действате, само и само да постигнете пряко целта. Понеже в природата нещата са в равновесие, по-добре е да се опрете на партньора си или на някой близък, който ще прояви трезвомислие. Щастливият лъч над вас ще дойде от Меркурий.

Козирог
Ще бъдете енергични и ще очаквате новите предизвикателства, на които ще ви подложи съдбата. Това ще бъде награда за искреността ви, но не си мислете, че и всички останали ще постъпват така с вас. Едва ли ще страдате от скрупули, ако ситуацията изисква от вас да се харесате на шефовете си. Твърде често ще хвърляте невероятни усилия, за да задоволите амбициите си. Освен на проницателния си ум при сделки разчитайте и на интуицията си.

Водолей
Днес следвайте желанията си, дори те да не съвпадат напълно с тези на близките ви, и се опитайте да ги съчетаете по някакъв начин. Не пренебрегвайте симптомите на тялото си и не прекалявайте с удоволствията, храната и алкохола. Мнозина ще имат възможност да вземат някои важни решения за бъдещето си. Не отлагайте твърде дълго провеждането на разговор, чрез който можете да се помирите с приятел. Денят е подходящ за обновяване на вашия гардероб.

Риби
Ще вършите всичко със замах и увереност и с тези качества винаги ще успявате. Интелектът ви ще работи на пълни обороти, макар да не давате вид, че полагате големи усилия за това. Бихте се справили добре с всякакви предизвикателства - професионални, финансови, имотни или пък интимни. Звездните влияния днес ще се окажат особено подходящи за хората, които работят с пари - те не биха рискували за нищо на света и затова печалбата им е сигурна.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.07.2020

5884
Хороскоп за четвъртък

02.07.2020

5441
Хороскоп за сряда

01.07.2020

1647
×