facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда 2 октомври

1 910


Овен
Днес е добре да се издигнете над злободневното, тъй като по този начин ще изградите по-ясна представа за събитията, застигащи ви в професионален план. Избягвайте крайностите на работното си място. Наложително е да откриете къде са най-големи шансовете ви за отлична реализация в професионално отношение. Не пренебрегвайте и най-малките възможности, тъй като те могат да отворят нови врати пред вас. Мнозина от вас ще се нуждаят от спокойствие и сигурност.

Телец
В днешната сряда мнозина от вас не бива да се колебаят да се допитат до професионалното мнение на специалист, в случай че в една или друга посока натрупаните от тях знания до момента не им достигат. С повишено внимание започвайте или приключвайте съдебни дела или друг вид спорове с прякото си обкръжение. Мнозина от вас ще бъдат натоварени с нови отговорности, които при всяко положение ще увеличат чувствително часовете ви на работа.

Близнаци
Днес преценете изключително точно докъде се простират финансите ви, като не се опитвате да следвате стил на живот, който не можете да си позволите. Добре е да не поставяте изисквания, които са недостижими и за вас, ако ви се налага да ги преведете в действителността. Няма да разрешите споровете и проблемите си, ако се преструвате, че те не съществуват. Изправете се смело пред тях и не отлагайте тяхното премахване от пътя ви под никакъв предлог.

Рак
В днешната сряда може да се натъкнете на непробиваема преграда по пътя ви напред. Това може да стане само ако форсирате събитията и насилите съдбата. Не предприемайте никакви инициативи и запазете пълно спокойствие. Оставете събитията да следват спокойно своя ход, без да се намесвате. Не проявявайте самонадеяност и преценете възможностите си още в самото начало. Щом видите, че работата не ви спори и върви трудно, не поемайте инициативи.

Лъв
Днес почти всички от вас ще бъдат активни и предприемчиви, ще бликат от нови идеи и пламенно ще ги отстояват. С лекота ще намирате най-точните думи и ще бъдете победители във всички спорове. Някои ще проведат среща, която ще има много важни последици, и резултатите ще дойдат още утре. Ще усещате прилив на жизнени сили и това ще направи вашите мисли точни и конкретни. Ще можете да вземате бързи и сполучливи решения, а сега това е много необходимо за вашия успех.

Дева
Днешната сряда ще е успешна за тези представители от знака, които съумеят да използват адекватно възможностите си в професионалната сфера. Част от вас ще проведат важни разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер.  Напълно възможно е по-голяма част от вас да правят преоценка на приятелствата и познанствата си и да отсеят приятели от врагове.

Везни
Днес мнозина от знака ще получат приятни новини относно бъдещата си професионална реализация. Очаквайте да ви предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от положителни изменения. Важно е да продължавате да не се доверявате на привидното, особено в отношенията ви с хората около вас. Мнозина ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ги в професионален и личен план.

Скорпион
Лесно ще печелите доверието на високопоставени особи, и то благодарение на концентрацията и способността ви да изпипвате до детайл поверените ви ангажименти. С концентрация и адекватни реакции ще печелите благоволението на заобикалящите ви. Напълно възможно е да установите контакти, които в бъдеще ще се развият по възможно най-положителния за вас начин. Не се колебайте да бъдете себе си, но не се крийте зад маската на безразличието.

Стрелец
Денят е подходящ за сключване на съюзи, които и в бъдеще ще имат положително развитие за вас. Не се колебайте да отстоявате личната си позиция, когато от вас се изисква конкретно мнение или решение. Не допускайте закъснения за срещи или за работа. За мнозина е наложително да не пренебрегват интуицията си за неща в личен план. Опитайте се да следвате някои правила, особено в контактите си с малко познати за вас лица, с цел да се предпазите от разочарования.

Козирог
Внимавайте от необмисленост да не затворите някоя врата пред себе си и да не навредите на хората, които не заслужават това. Най-добре ще е да използвате излишъка от енергия за работата си, а не за странични неща. Повечето от вас ще имат шанса да започнат реализацията на своите идеи. Важното е на всяка цена да избегнат излишното домогване до лидерски позиции. Тези, които планират пътувания днес, ще могат да ги осъществят в края на седмицата.

Водолей
Животът на всички вас днес ще придобие ускорение, което няма да ви хареса. Работата ви ще е изпълнена с предизвикателства и ще ви е нужен много опит, за да се справите.  Лесните ви победи ще направят впечатление на партньори, колеги, шефове. Не бива да допускате мързелът да ви победи, защото задачите ще се натрупат и ще останат много несвършени неща, които трябва да се направят в срок. Това струпване на много ангажименти може да ви обезвери и отчае.

Риби
В днешната сряда родените в края на знака ще трябва да запазят самообладание и да разчитат само на личната си преценка и опит. Не се поддавайте на емоции, защото това може да ви доведе до самосъжаление. Вие много добре знаете, че след това идват обезверяването и нежеланието за работа. Едно отпускане сега може много да ви навреди. За помощ можете да разчитате само на колега, роден под знака на Овена, защото това е човек, който би могъл да ви съдейства с добър съвет.

Все още няма коментари

Още

Културен афиш от дивана - 3 юни

03.06.2020

165
Хороскоп за сряда

03.06.2020

5615
Културен афиш от дивана - 2 юни

02.06.2020

301

Влез или се регистрирай за да коментираш

×