Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

4 497

Овен

Мисля, че вече сте набелязали хората или човека, който може да ви помогне да осъществите плановете си. Може да измислите най-различни поводи за срещи, за визити, за разговори, но каквото и да е, трябва да ви доведе до момента, в който ще споделите най-големите си планове и съкровените си желания. Непременно ще намерите човек, който мисли като вас, и ще се включи в начинанието ви. Пазете се от жена, която ви се умилква, но то не е безкористно. Около вас се навъртат много ласкатели, все хора, които ви носят невинаги вярна информация, но слухтят около вас. Не ги допускайте до себе си, пазете се от тях като от огън.

Телец

Нищо не пречи да се опитате да промените живота си. Гледате някъде настрани, а това, което търсите, е съвсем близо до вас. Може да се окаже, че обектът на мечтите ви идва на срещата си с вас едва ли не с щастливи сълзи и вече сте го спечелили. На работното ви място ще имате трудности, може би притеснения със закона и негови служители, които ще наложат да търсите специалисти в определени области. Ако очаквате да подпишете договор, точно днес това няма да стане, няма да можете да отложите и плащания. Внимавайте да не разсърдите човека, от когото зависите, това вече наистина ще ви създаде проблеми.

Близнаци

Ако ви се струва, че нещо не става както трябва, огледайте се. Винаги в момент на кризи около вас се появява този или това, което ви спасява. В повечето случаи страховете ви са неоправдани. Днес ще се получи нещо подобно - ще изпитвате усещане, че закъснявате, че нещо ви се изплъзва, че нещо сте загубили. До края на деня всичко се оправя - намирате загубеното, изяснявате изплъзващото се, влизате в сроковете. Голямата ви грижа е да завършите работния си ден, без да прехвърляте за утре недовършени задачи. През тази седмица вие държите не само своите неща в ръцете си, от вас зависят и други хора.

Рак

Днес е важно участието ви в публични изяви, обществени мероприятия, благотворителни акции. Покана за светско събитие ще ви заведе на място, на което при други обстоятелства не бихте попаднали. Поканата ви осигурява приятел или случайност, но на самото място ще срещнете близък човек, който ще ви въведе в самата среда. Това ще се окаже интересно, но и много важно за вас. Вечерта си пожелайте нещо, което да се случи в близките дни, пожелайте си го много силно и то ще се случи или поне ще почне да се развива в посоката, към която искате. Не се сравнявайте с другите, дръжте на собственото си място.

Лъв

До обед денят ще е сложен и труден за всички, подложени на някакви изпити. Ученици и студенти няма да са спокойни и ако могат да отложат изпита за следващ ден или за другата седмица - да го направят. Ако ще се явявате на интервюта за работа, вероятността да ви одобрят е колкото и да не ви одобрят. Като че ли съдбата ви тества по много линии. В следобедните часове нещата ще вървят по-спокойно. Ако помогнете някому, ще се помогне и на вас. Не се възгордявайте, не показвайте и не демонстрирайте превъзходство, то дразни околните и влошава отношенията ви с тях.

Дева

Много от родените през септември ще си въобразят, че могат и знаят всичко. Напрежението ще се роди около вас от собствената ви дребнавост. Нареждате на всеки какво да прави, а сами днес се размотавате, което става толкова силно, че собствената ви работа започва да изостава. Родените през август са като на бойно поле - настръхнали и всичко ги дразни. Много е вероятно това ви настроение да е породено от битови неуредици в дома ви. Ако ги погледнете от смешната им страна, а всяко нещо има и такава, нещата ще се опростят и отношенията ви с околните ще се изгладят.

Везни

Бюджетът ви ще пострада от ненавременни покупки, но къщата ви ще се изпълни с радост и оживление. Не ви се препоръчва да купувате на кредит или да вземате заеми, защото ще затънете още повече. Работата ви е осигурена, вие самите ще работите днес много и ще приключите в срок нещата си, но някъде в контактите ви с работодател ще има напрежение. Избягвайте пререкания, които не се дължат на ваши пропуски, ролята на защитник, когато това никой не го иска от вас, ще ви донесе допълнително напрежение. Очаквате с нетърпение отговор във връзка с нова или с допълнителна работа.

Скорпион

Не си търсете белята днес, не правете нищо рисково. Не си правете точни сметки какво губите и какво печелите от нечия недоброжелателна дума или действие. Пълнолунието все още ви действа много силно и ви прави допълнително неспокойни и трескави за дейност. Работата с технически уреди крие опасност през този ден, не се правете на майстори. Постарайте се да не отблъсквате хората, на които държите. Днес все още е лесно да го направите заради силно изострената ви чувствителност. Тези от вас, които служебно ще пътуват, ще превърнат пътешествието си в личен триумф. Ще се върнат победители и влюбени.

Стрелец

Ще направите много изгодна сделка, която ще е извън преките ви служебни ангажименти. С нея като че ли ще започне широк път за професионално развитие, успореден на този, по който се движите сега. Гледате към чужбина, но преди да тръгнете за където и да е, уредете стабилно бизнеса си. Много е вероятно днес да направите крачка към пълна самостоятелност. Мечтата ви да сте си господари сами е отдавнашна и я обмисляте много упорито - може би и е дошло времето. Вечерта на светско събиране може да спечелите човек на деня за каузата си, за бизнеса си, а може би и за дома ви.

Козирог

Днес ще имате много интересни служебни и лични срещи. Тези от вас, които работят за друг - вероятно ще получат предложение за нова работа. Обмислете предложението, по-добре е да го приемете като допълнително натоварване. Друга среща може да ви отведе вечерта в ново легло, но премислете, преди да тръгнете на тази авантюра. Привличането е силно и ако се поддадете, това може да обърне живота ви в неочаквана посока. Много от дамите ще имат кармични срещи или събития, които е добре да не споделят. Всякакви сексуални забежки крият опасност от неприятни изненади.

Водолей

Неочаквани пътувания ще ви заведат на места, където ще ви приемат добре, ще се почувствате поласкани. Вероятно е да се отдадете, макар и за кратко време на преподавателски занимания, да се втурнете в учебна дейност. Това няма да ви носи разочарования, но и парите ви няма да са много. Ако имате нещо такова на ум, по-добре го превърнете в основна дейност, вие умеете да убеждавате и вероятно попрището на учител в някаква област ще ви се отдаде. Бъдете сдържани, вашата емоционалност стъписва хората около вас и ако не коригирате избухливостта си, ще отблъснете хора, на които държите.

Риби

Независимо от изненадите, които днес ще се наложи да преживеете, държите нещата в ръцете си. На работното ви място ще се опитат да ви натоварят с несвойствена работа - не я приемайте, крие рискове от провали. В дома ви непредвидени разходи ще ви се стоварят изведнъж, но ще овладеете "пробива" и ще закърпите положението. В офиса не се отвличайте от основната си задача. Много е вероятно в следобедните часове да подпишете важен договор за мястото, където работите, но и за вас лично. Това е ваша победа и ще можете да я полее с приятели вечерта. Направете го, защото заслужавате.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

04.07.2022

3743
Хороскоп за петък

01.07.2022

2970
Хороскоп за четвъртък

30.06.2022

1168