facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

2 961

Овен
Първият ден от новата седмица за мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще мине под знака на самотата, дори и да сте в компанията на близки приятели. Не си позволявайте волности в материалната сфера, тъй като това може да ви донесе само неприятности в този аспект. Напълно възможно е някои обстоятелства и събития да ви настроят на носталгична вълна и да сте обзети от емоции, причинени от миналото ви. Опитайте се да се дистанцирате от негативното и гледайте положително на живота си. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се насочат към нови интереси, които обаче едва ли ще са свързани с пари.

Телец
В понеделник ще можете да установявате лесни контакти с нови лица в обкръжението си, които да изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. Стремете се да премахнете някои стари неразбирателства с интимната си половинка.  На някои ще им се иска да осъществят отдавна планирани пътувания на къси или дълги разстояния. Можете да очаквате промяна в начина ви на живот в положителна посока, ако сте направили всичко необходимо за нея. Ще разполагате с достатъчно енергия за инициативите, които сте си поставили като задача на този етап, но изпълнението им няма да зависи изцяло от вас.

Близнаци
Днес внимавайте с чисто материалните цели, тъй като там рискувате да допуснете грешка. Обръщайте внимание на малките и възрастните представители от семейството си. Мнозина от вас ще бъдат добре поставени сред хората, с които работят, учат или живеят. Не злоупотребявайте с удоволствията и поверената ви власт, дори и да искате да промените някои неща. Желанията ви ще са свързани с нови любовни приключения, но те няма да са подходящи за трайно обвързаните от вас. Може би за някои ще е добър ход, ако си признаят допуснатите грешки пред интимната половинка, защото така ще успеят да стигнат до логично разрешаване на някои от проблемите си.

Рак
Днес за почти всички от знака е наложително да използват правилно енергията си по отношение на деловите си проекти, ако искат да се поздравят съвсем скоро с успех. Първият ден от седмицата не е подходящ за проява на ексцентричност, особено когато става въпрос за взаимоотношенията ви с близки, роднини или познати. Опитайте се да сдържате емоциите си, защото само така ще съумеете да контролирате трудните за вас ситуации, в които сте случайно въвлечени. Не злоупотребявайте с удоволствията. В любовта ще се нуждаете от близостта на интимната си половинка. Не осъществявайте необмислени покупки за дома или офиса си.

Лъв
Днес е необходимо да поставите под строг контрол чувствата, мислите и страстите си. Не предприемайте крачки, за които впоследствие ще съжалявате. Опитвайте се педантично да подхождате към задълженията си, за да превърнете желанията си в реалност. Ще можете да контролирате отрицателните влияния, ако знаете докъде точно се простират възможностите ви. Не се страхувайте от новости в личния си живот. Най-вероятно те ще са за ваше добро. От изключителна важност за някои от родените под този зодиакален знак ще е необходимостта да реагират навреме на отправени им предизвикателства в професионалната сфера.

Дева
В първия ден на седмицата е необходимо поетапно да се освобождавате от някои свои задръжки, защото с тях едва ли бихте постигнали значителен напредък в желаните от вас посоки. Не вземайте решения, които могат да ограничат бъдещите ви действия. Стремете се към по-голяма независимост в професионалната сфера, но в същото време ще е подходящо за вас да се научите да работите успешно и в голям колектив, в противен случай ще останете неразбрани и недооценени. Ще ви е необходима интуиция и здрав разум, за да можете да се справите с инерцията, възникнала вече в отношенията ви с интимната половинка.

Везни
Още от днес се опитайте да ръководите умело финансите си, защото едва ли ще имате желание да започнете период на безпаричие. Особено внимание отделете на тези свои занимания, за които не ви остава достатъчно време. Опитайте се поетапно да премахвате пречките пред себе си. Прегледайте щателно личната си документация и не пропускайте да прочетете изпратените до вас писма. Стремете се да премахвате трудностите от пътя си, защото само така ще съумеете да вървите с бавни, но сигурни крачки в правилна посока. Здравето  може да ви създаде известни главоболия, но взетите навреме мерки ще премахнат проблемите ви.

Скорпион
В първия ден на седмицата мнозина от родените под този зодиакален знак ще търсят подкрепа сред близки или приятели за своя инициатива. Ще ви липсва достатъчно увереност, с което може да се обясни и поведението ви да привличате в инициативите си хора, на които да разчитате. Не се колебайте да преследвате докрай целите си, дори и да сте спъвани от конкуренти или недоброжелатели. Избягвайте да предприемате действия в професионално и материално отношение, които могат да заплашат стабилността ви в тези две направления. С нова енергия подхождайте към отправените ви предизвикателства от съдбата.

Стрелец
Днес мнозина от вас е възможно да предприемат действия, които няма да могат да бъдат разбрани от близките им, а най-вероятно и вие самите ще сте изненадани от обхваналите ви импулси и страсти. Мнозина ще разполагат с приток на енергия, която ще им помогне да осъществят част от мечтите си, свързани с работата. Наложително е да съблюдавате реда, наложен много преди вас, на работното място. Не се опитвайте да променяте правилата само защото не са ви угодни. Внимателно разрешавайте финансовите въпроси. Не се страхувайте от новото в личен план, защото в тази насока за вас няма да съществуват изненади.

Козирог
Днес по-скоро е наложително да отправите поглед към работата, където динамиката определя развитието ви. Бъдете предпазливи в действия и реакции както с пари, така и в личния си живот. Ще имате желание понеделникът за вас да е изпълнен с динамика, но по-вероятно е да станете жертва на еднообразието и скуката. Очакват ви многобройни контакти с нови лица, които отскоро са част от прякото ви обкръжение. Стремете се към постигането на хармония в отношенията с интимната си половинка. Не прекалявайте с удоволствията, тъй като те могат да окажат неблагоприятен ефект и върху здравословното ви състояние.

Водолей
Днес чрез оригиналност в идеите и действията си ще можете да постигнете много повече. Не започвайте промени в дома си, тъй като най-вероятно няма да разполагате с достатъчно свободно време. Мнозина ще са подвластни на спомените по отдавна изгубена любов. Отворете мисълта си за новото, което навлиза в личния ви живот. Не се страхувайте и от промени на работното място. Опитайте се да отговорите на многобройните предизвикателства, отправени ви от съдбата. По-голяма част от представителите, родени под този зодиакален знак, ще се надяват на протекция и помощ от страна на влиятелни особи.

Риби
Днес за почти всички от знака е малко вероятно да успеят да осъществят своите планове, особено ако са проявили неблагоразумие през почивните дни. Стабилизирайте положението си в материалната сфера, като направите точен разчет на приходите и разходите си и определите точно границите на възможностите си. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще сключват изгодни съюзи както в професионален, така и в личен план. Необходимо е да контролирате нетърпението си, особено в контактите си с възрастните представители от вашето семейство. Внимателно инвестирайте средства в ново начинание.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

14.08.2020

8356
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5623
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10936