Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

1 289

Овен
Хитри при сделки
Днес се стремете да проявявате съобразителност, особено при осъществяване на сделки с недвижимо имущество. Ще имате шанса да увеличите постъпленията си, но не без да направите някои компромиси, с които до известна степен ще ви е трудно да се примирите. Не се страхувайте да изразявате подкрепата си към близките ви. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова по-малка е вероятността да издадете своя тайна на недоброжелател, който да я използва срещу вас. 

Телец
Нарастващо самочувствие
В началото на новата седмица се опитайте да отговорите адекватно на връхлитащите ви събития в професионален, личен и материален план, защото само така ще можете по-успешно да планирате бъдещето си. Предпазвайте се от нарастващо самочувствие в професионалната сфера, дори и да сте постигнали конкретни успехи там. В любовта не се доверявайте лесно, особено ако интимната ви връзка е отскоро. Не се доверявайте и на хора, които не познавате достатъчно добре. Стремете се да останете верни на себе си, дори и да сте предизвикани към проява на друг тип поведение от страна на ваши неприятели. На някои ще им се наложи да осъществят кратко пътуване. 

Близнаци
Успявате в лични начинания

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които съумеят да използват адекватно възможностите си в професионалната сфера. Част от вас ще проведат важни разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. Здравето ви ще е стабилно, а от любовта ще черпите вдъхновението, необходимо, за да сте винаги на ниво в деловата сфера. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер. По-голяма част от вас ще постигнат напредък в конкретни свои начинания в професионалната сфера. Напълно възможно е по-голяма част от вас да правят преоценка на приятелствата и познанствата си и да отсеят приятели от врагове. 

Рак 
Различавате фалшивото
Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще получат приятни новини относно бъдещата си професионална реализация. Напълно възможно е да ви предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от още положителни изменения за вас и в бъдеще. Важно за всички от знака е да продължават да не се доверяват на привидното, особено в отношенията им със заобикалящия ги свят. Мнозина от вас ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ви в професионален и личен план. Някои ще успеят да постигнат добри договорености, които в крайна сметка ще имат отлично финансово изражение за тях. 

Лъв
Прецизни и точни
Днес ще проявите изключителна прецизност и точност в действията си, което ще ви донесе широко признание и всеобщо възхищение. При мнозина ще се усили способността им да вземат самостоятелни решения, и то до такава степен, че няма да търпят нито една чужда дума. Това може да се отрази зле на работата ви, защото вслушването в чуждото мнение може да е много полезно за вас. Ще настъпи подобрение на отношенията ви с партньора. Промяната във вас ще окаже много добро впечатление и любимият ви човек ще започне да проявява повече внимание. Като цяло ще имате желание всички да ви гледат и да ви се възхищават, ще искате непрекъснато да чувате суперлативи за себе си.

Дева
Оправяте се добре
Днес звездите ви дават прекрасен шанс да се справите с всички трудности и препятствия, които стоят пред вас. Ще бъдете изпълнени с желание за нови открития, завоевания и забавления. Сега ще бъдете изправени пред доста сложни материални проблеми, които са възникнали пред вас отпреди доста време. Ще се наложи да смените тактиката и да отстъпите пред предложенията на другите. Колкото и да сте недоволни, направете всичко, което другите искат, и след време ще се съгласите, че наистина това е било правилното решение. Влиянието на звездите ще ви направи по-твърди и решителни, по-проницателни и по-упорити.

Везни
Захванете се за работа
Животът на всички вас днес ще придобие ускорение, което няма да ви хареса, особено в края на годината. Работата ви ще е изпълнена с предизвикателства и ще ви е нужен много опит, за да се справите. Усмихнете се, защото вие имате тази рутина и за вас ще бъде лесно и приятно с един замах да елиминирате всички трудности. Лесните ви победи ще направят много добро впечатление на партньори, колеги, шефове. Не бива да допускате мързелът да ви победи, защото така задачите ще се натрупат и ще останат много несвършени неща, които трябва да се направят в срок. Това струпване на много ангажименти може да ви обезвери и отчае. Затова не оставяйте днешната работа за утре. 

Скорпион
Разчитайте на себе си
Днес родените в края на знака ще трябва да запазят самообладание и да разчитат само на личната си преценка и опит. Съветите, давани от колеги и приятели, няма да ви бъдат от полза. Всички обаче трябва да запазят ума си бистър и хладен. Не се поддавайте на емоции, защото това може да ви доведе до самосъжаление. Вие много добре знаете, че след това идват обезверяването и нежеланието за работа. Едно отпускане сега може много да ви навреди. За помощ можете да разчитате само на колега, роден под знака на Девата, защото това е човек, който би могъл да ви съдейства с мъдър съвет и да гарантира дискретност. Внимавайте да не прекалите със заповедническия тон.

Стрелец
По-уверени в себе си
Това е денят, през който ще може да правите планове за идващите празници, ще постигнете доста от целите си, ще станете по-уверени в себе си и ще се сдобиете с много по-добро самочувствие. Мнозина са стартирали вече една нова дейност и ще са в състояние да направят първите оценки дали са избрали сполучливо времето за старта. Една среща ще стане причина някои да помислят по различен начин и много по-сериозно за възможността да започнат нова или допълнителна дейност, или да разширят това, което вече са започнали. Трудно ще се окажете без компания, ако самите вие не поискате да сте сами. Колкото и да ви е неприятно, днес се налага да пестите. 

Козирог
Проявете търпение
В този делничен ден на мнозина от родените под този зодиакален знак може да се наложи да решават въпроси, свързани с нови дейности, нови познанства, нови покупки - изобщо с някои нови неща. Не изпреварвайте събитията, независимо дали са в деловата сфера или в личния живот. Ако насилвате нещата, ще сбъркате. По-добре е да проявите търпение и всичко да върви с времето си. Ако искате да не попадате в капаните на собствените си грешки, подбирайте хората, с които общувате. Родените в началото на знака ги очакват големи натоварвания. Трябва да се справят, повечето от вас не се предават пред трудностите, но сега няма да ви е толкова лесно. 

Водолей
Заобикаляте рисковете
Днес на всички от знака ще се наложи да проявят много повече внимание и умение да заобикалят подводните камъни, особено в деловата си дейност. Трябва да задържите територията, която сте завладели. Налага се да бъдете предпазливи по отношение на жена, която ще се помъчи да влезе под кожата ви, защото си е обещала да провали част от целите ви. Ако се налага, внимателно потърсете консултация със специалисти. Нещата в личния ви живот са по-стабилни и това ще ви улесни. Не започвайте нови неща. Проведете сериозен разговор с роднина, който не знае какво иска и непрекъснато внася напрежение сред близките ви. 

Риби
Сами си пречите
Много упорити и неособено дипломатични, днес трябва да сте по-малко активни, защото сами ще си създадете пречки за това, което искате да направите. Привличат ви големите идеи, независимо от това кой е авторът им, жадувате за работа с голям размах, но понеделникът не е подходящ за големи дела и нови начинания. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат възможност сега да му се отдадат с цялата си душа и сърце. Вторникът ще е напрегнат за родените под знака на Риби, макар че видимо нищо лошо няма да ги преследва. Получавате много приятна покана за път в страната. Вашите принципи са вашите закони и вие се придържате към тях.

Още

Седмичен хороскоп

28.11.2020

147
Футболна седмица (27 ноември - 3 декември)

27.11.2020

45
Спортна тв седмица (27 ноември - 3 декември)

27.11.2020

37