facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

2 002


Овен
Понеделникът ще започне с решаването на проблеми в деловата ви дейност. От това, което ще направите по въпроса днес, ще зависи до голяма степен дейността ви в бъдеще. Всичко, което днес поемете като ангажимент, скоро ще ви донесе пари. В края на деня може да се появи възможност да се включите в печеливш колектив. Ще ви занимава и въпрос около продажбата на имот. Седмицата ви започва и с обмислянето на една промяна в личния живот.

Телец
Още в понеделник ви се стоварва голямо напрежение на работното място от изминалата седмица. Успеете ли да разпределите задачите си, ако работите за друг, още до края на деня ще си отдъхнете с облекчение. Колкото и да обичате високоскоростните дейности, наистина трябва да сте много активни, за да се справите. Така ще продължи през цялата седмица. В следобедните часове интересна среща ще изправи доста от вас пред неочаквани намерения.

Близнаци
Понеделникът започва с напрежение около ангажимент, който днес трябва да бъде завършен. Някой или нещо ви дразни много, но не се поддавайте на провокации, запазете спокойствие. Неприятелите ви търсят сблъсък, не им давайте тази възможност. Ще получите предложение за перспективна работа. Приемете го. Юнските Близнаци ще са неспокойни при решаването  на личен проблем. В личния ви живот нещо ви е наранило, но ще издържите.  

Рак
От първите часове на днешния ден ще ви притесни натоварване, за което не сте подготвени. Ще трябва да си отваряте очите на четири, когато подписвате документи. Огледайте се наоколо, може би още днес ще проумеете на кого можете да се опрете.  Ще трябва да се вземете в ръце и да си свършите работата добре. Много от вас ще намерят днес добра работа или стабилност и ще я пренесат в дома си или в офиса. Нови отговорности ще укрепят авторитета ви.

Лъв
Стремете се към повече срещи и разговори, общувайте. Всяка информация ще ви бъде полезна. Ако успеете днес да се представите добре, може би ще завоювате най-силните си позиции. На много от вас ще им върви при уреждане на документи за собственост, ще подготвяте пътувания в чужбина, зарежете вечното си недоверие и нерешителност. Всеки отворен прозорец трябва да се използва или запази като възможност.

Дева
В понеделник някои от Девите ще имат възможност да си позволят да комбинират делово пътуване с кратка почивка. Това ще се отрази добре на самочувствието им, но ще изостане работата, което пък ще даде своето отражение в средата на седмицата. Много от вас да очакват пари, а в следобедните часове - предложение за работа, която ще ги обезпечи за доста време. Днес е подходящо да търсите и намирате подкрепа, спонсори, кредити.

Везни
Вероятно ще се превърнете в център на внимание и ще научите доста неща, които ви интересуват относно професията. Ще се колебаете за приемането на допълнителен ангажимент, но ако го направите, няма да съжалявате. Много Везни ще имат добра материална придобивка. Някои от родените през септември ще започнат или ще разширят бизнес, свързан с пътуване из страната. Не чакайте специални подкани или покани, действайте, но и внимавайте.

Скорпион
Седмицата ви започва тежко и което е по-лошо, тежко ще продължи. Много от намеренията ви няма да се реализират, но за това вината няма да е ваша. Редица външни причини ще ви накарат да преобърнете плановете си наопаки. Всичко, което е сериозно за вас, отложете за следващата седмица. Сега подготвяйте почвата за срещите си. Тези, които не може да отложите, прехвърлете на други. Ако и това не може да стане, не отивайте на срещата сами.

Стрелец
В понеделник ще имате успех, ако се явявате на изпити и конкурси - няма значение кой и колко ще ви изпитва. Явявайте се на интервюта за работа, ще ви харесат. В следобедните часове са кармичните ви срещи, някои може да са тежки и трудни, други - неочаквани и разтърсващи, но каквито и да са, няма да можете да се движите по стария начин. Нещо ще ви промени и по друг начин ще възприемате околните, а и те вас. Избягвайте неприятни разговори.

Козирог
Ако някои от вас се нуждаят от стабилност и закрила, то днес могат да ги намерят. Няма да имате днес проблем, той ще възникне в близко бъдеще, защото ще изплуват редица ограничения. Така че всичко, което правите през този понеделник, нека е премислено поне пет пъти - Сатурн няма да ви даде лесно решение, но влиянието на вашата управляваща планета ще ви накара да се вгледате в себе си и да откриете непознатата си действена страна.

Водолей
Днес довършете всичко, което е трябвало да приключи в края на предишната седмица, а не е станало. Нещо много интересно и приятно за вас ще запълни деня. Денят предразполага към активност и инициатива. Така няма да пропуснете шансовете си. Късметът ви днес е голям и по някакъв начин ще подсигурите бъдещето си. Не се притеснявайте от двойна игра, двойни връзки, работа на два фронта. Само с любовта на две места бъдете внимателни.

Риби
В понеделник ще имате срещи, които няма да ви дадат възможност да мислите за нови неща. Не започвайте днес нова работа или начинания. Ще ви използват както си искат, правете планове, проучвайте, набирайте информация, но не започвайте. Не е подходящ ден за съюзи с някого, особено ако вкарате в начинанието капитал или имущество. Ако влезете днес в капана на нова връзка, тя ще е неравностойна. Най-добре е да се изплъзнете от всичките се ангажименти.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

30.09.2020

61
Хороскоп за вторник

29.09.2020

2517
Хороскоп за понеделник

28.09.2020

4710

Влез или се регистрирай за да коментираш