facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

8 345


Овен
В първия ден на седмицата с изключително благоприятен ефект върху вас ще са осъществените контакти. Като че късметът на мнозина ще им се усмихне с получаването на известие, на което се надяваха от дълго време. По-голяма част от вас ще намерят логично разрешение на някои свои проблеми, за които бяхте изгубили надежда, че ще се справите. Днес за вас е препоръчително да заложите повече на интуицията и умението си да анализирате някои вече отминали събития в живота ви, за да знаете по какъв начин да постигнете новите. Стремете се към постигането на отлично темпо на работа, което ще ви позволи да се справите с всичко планирано.

Телец
Днес звездите ви вещаят с малко усилия и добре преценени от вас ходове да постигнете желаното в професионалната сфера. Стремете се към отлични резултати там, дори и да ви липсва добра мотивация за преследването на набелязаните от вас цели. Опитайте се да сте максимално концентрирани върху важното и оставете на заден план второстепенните си ангажименти. Решителността ще ви предпазва от материални затруднения, защото склонността ви към разточителност може да стане причина за материални затруднения. Не си позволявайте да допускате грешки спрямо интимната си половинка, за които впоследствие да съжалявате.

Близнаци
Днес за повечето от знака е важно да се стремят към гъвкавост и комбинативни действия, когато става въпрос за съхраняването на финансовата ви стабилност. Стремежът ви към изследване и проучване ще има положителен ефект върху инициативите ви от делови характер в бъдеще. Тези, които ги имат, да не използват силните си позиции, които заемат на работното място, за да се налагат над колеги и делови партньори. Не взимайте отношение по чужди проблеми и въпроси. Стремете се към постигането на независимо положение, което да бъде основателно, за да постигате набелязаните от вас цели.

Рак
Днес мнозина ще трябва да се опитат да овладеят навреме положението във финансовата сфера, особено ако шестото им чувство подсказва, че в тази посока могат да очакват затруднения. Постигането на материално равновесие ще е приоритетно за мнозина, въпреки че може би ще имат известни трудности в тази посока. Ще разполагате с пълната подкрепа от страна на интимната си половинка, но може би мнозина от вас ще искат сами да преодолеят изпречилите ви се на пътя предизвикателства.  Ще ви се наложи да поемете някои допълнителни задължения.

Лъв
Днес звездите ви препоръчват да оставите досадните задължения за по-подходящ момент. Стремете се към висока ефективност и продуктивност. Не отлагайте някои разговори от делови характер. Направените уговорки и сключени договори ще имат дълготраен и благоприятен ефект за вас в професионалната сфера за дълъг период от време. Вложеният от вас труд в края на миналата година ще започне да дава първите положителни резултати. Продължавайте да поддържате високо качество при изпълнението както на рутинните си ангажименти, така и при осъществяването на новите проекти, възложени ви от началници и високопоставени особи.

Дева
Днес мнозина от вас ще забележат първите симптоми за увеличени финансови постъпления. Задължително е обаче да се стремите да откривате правилния подход в професионалната сфера, като следвате интуицията и вродените си аналитични способности. Обективна е възможността за постигането на неочаквани успехи, а също така и за откриване на нови силни благодетели в предприетите от вас инициативи. Мнозина от вас ще изберат да отделят от свободното си време, за да изяснят някои въпроси около започнати от вас проекти още през изминалата  година. Възможно е да ви се наложи да осъществите и няколко важни срещи от делови характер.


Везни
Днес мнозина ще се сблъскат с враждебното отношение на част от колегите, подчинените и близките си приятели за някои намерения от делови характер. Добре ще е да се освободите от склонността си да проявявате сарказъм в отношенията си с делови партньори, колеги, подчинени, приятели и не на последно място с интимната си половинка. Загубите за вас ще са повече от постигнатите положителни резултати. Стремете се към самодисциплина, особено за собствените си интереси, които трябва да отстоявате докрай. Концентрацията няма да ви позволи да губите мотивацията да следвате посоката на развитие, която сте избрали още преди време.

Скорпион
В първия ден на седмицата за мнозина ще е наложително да се опитат да овладеят недоволството си, като запазят външно хладнокръвие, за което в съвсем скоро време ще се поздравят за съобразителността. Спазите ли това условие, съвсем скоро занимаващите ви в момента въпроси ще намерят своето разрешение. Мнозина от вас ще трябва да окажат подкрепа на членовете на своето семейство. Дори и да се сблъскате с някои бариери в общуването със заобикалящите, ви е необходимо да ги преодолеете чрез дипломация. Опитайте се да се дистанцирате от негативното и гледайте положително на живота си.

Стрелец
Първият ден от новата седмица ще мине под знака на самотата, дори и да са в компанията на близки приятели. Можете да очаквате промяна в начина си на живот в положителна посока, ако сте направили всичко необходимо за нея. Ще разполагате с енергия за инициативите, които сте си поставили като задача за днес. Не си позволявайте волности в материалната сфера, защото ще си навлечете само неприятности в този аспект. Напълно възможно е обстоятелства и събития да ви настроят на носталгична вълна и да сте обзети от емоции, причинени от миналото ви. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се насочат към нови интереси.

Козирог
Днес внимавайте с чисто материалните цели, тъй като там рискувате да допуснете грешка, която да ви коства много. Обръщайте внимание на малките и възрастните представители от семейството си. Не злоупотребявайте с удоволствията и поверената ви власт, дори и да искате да промените някои неща в своя изгода. Желанията ви ще са свързани с преживяването на нови любовни приключения, но те няма да са подходящи за трайно обвързаните от вас. Може би за някои от вас ще е добър ход, ако си признаят допуснатите грешки пред интимната половинка, защото само така ще успеят да стигнат заедно до логично разрешаване на проблемите си.

Водолей
Днес за почти всички от знака е наложително да използват по правилен начин енергията си по отношение на личните си делови проекти, ако искат да се поздравят в съвсем скоро време с успех. Първият ден от седмицата не е подходящ за проява на ексцентричност, особено когато става въпрос за взаимоотношенията ви с близки, роднини или познати. Опитайте се да сдържате емоциите си, защото само така ще съумеете да контролирате трудните за вас ситуации, в които сте случайно въвлечени. Не злоупотребявайте с удоволствията. В любовта ще се нуждаете от близостта на интимната си половинка.

Риби
Не предприемайте крачки, за които впоследствие ще съжалявате. Опитвайте се педантично да подхождате към задълженията си, за да съумеете да превърнете желанията си в реалност. Ще можете да контролирате отрицателните влияния върху живота си, ако знаете докъде точно се простират възможностите ви в професионален и материален план. Не се страхувайте от някои новости в личния си живот. Най-вероятно те ще са за ваше добро. От изключителна важност за някои от родените под този зодиакален знак ще е необходимостта да реагират навреме на отправени им предизвикателства в професионалната сфера.

 

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

19.09.2020

7716
Спортна ТВ седмица (18-24 септември)

18.09.2020

146
Футболна ТВ седмица (18-24 септември)

18.09.2020

182

Влез или се регистрирай за да коментираш