Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

22 Яну. 2024
Pixabay

Овен

Понеделникът започва с приятни емоции. Денят е начало на много ползотворна седмица. Ще напреднете в задачи, които ви се струват доста заплетени. Ще успеете да се справите без усилия и без да търсите ничия помощ. От вас ще търсят подкрепа хора, с които имате общи планове. Нищо изненадващо не се очертава в деловата ви дейност. Голямата изненада за вас самите е, че срещате човек, който спира вниманието ви задълго.

Телец

Понеделникът ще ви донесе информация за конкурент, от когото силно се интересувате. За да оцените важността й, ще се нуждаете от помощта на приятел. Денят е важен за създаване на контакти. Днес, ако получите покана, не отказвайте. Събирането, на което ви канят, може да се окаже много важно за вас - за брак, за бизнес, за образование. Не отхвърляйте нищо с лека ръка. Някой днес ви подава ръка - ръката е на важен човек и денят е важен.

 

Близнаци

Не пътувайте. Стойте си и работете в офиса, защото понеделник крие опасности. Може да ви глобят, да ви накажат или да се разделите с някого. Опитайте се да се сдържате, защото иначе ще изострите ситуацията и играта ще загрубее много. Непредвидени пречки ще ви затруднят със завършването на задачи в срок и ще се ядосвате с право. Ако сте в конфликт с някого, днес не го търсете и всичко с времето ще се забрави.

Рак

Денят ви дава възможност да направите крачка напред, важно е за вас. Но още по-важно е да решите в коя посока да поемете. Много е вероятно там, където ви се иска, да не ви е дадено да напредвате. Затова преценете добре. Не се опитвайте днес да променяте неща, които не зависят от вас. Това е знак, че посоката не е избрана правилно. Не отхвърляйте нищо с лека ръка. До края на деня ще оправяте последиците от грешка в миналите дни.

 

Лъв

Понеделник ще е приятен ден за Лъвовете. Някой ще се погрижи за вас, няма да останете нито без пари, нито без любов. Днес ще имате повод да преброите приятелите си и да отсеете враговете си. Като цяло денят е на застой, но ще научите нещо или някой ще ви донесе информация, която ще ви изведе от него. Изведнъж ще ви се отвори работа и ще се втурнете да действате, но не бива нито да бързате, нито да се бавите излишно.

Дева

Несъгласията си с нещо или с някого не бива да демонстрирате днес. Не на шега могат да доведат до делби, до дела или окончателни разриви. Ако днес нещо тръгне към разделяне, независимо дали е в деловата сфера, или е в личния ви живот - спиране няма да има, колкото и да съжалявате след време. Не си давате сметка, че можете да тръгнете за едно място, а да пристигнете на друго и ако не укротите амбициите си, точно това ще се случи.

 

Везни

От днес започва поредица от приятни и обещаващи оферти, на които трябва да реагирате много бързо, защото зад тях се крият бъдещи мощни партньори. Те ще са достатъчно, за да избирате тези, които ви се струват най-сигурни и професионално близо до вашата дейност. Бъдете уверени в това, което вършите, независимо че ще има публични изказвания срещу вас персонално или срещу дейността, която ръководите. Направете необходимия компромис.

 

Скорпион

Много е възможно днес да се срещнете очи в очи с несправедливост, ще побеснеете, ще замълчите, но ще разрешите проблема си точно и бързо. Не протакайте уговорени сделки и срещи. Действайте като капацитет в собствената си област, защото вие сте такива, а и другите признават качеството на вашия труд. Ако не сте успели да уредите нужни документи, още днес или в близките няколко дни това може да стане.

Стрелец

Отношенията на работното ви място са сложни и дават отражение и върху отношенията с близките и с половинката ви. Денят е неподходящ за водене на дела, за търсене на права и защита на завоювани територии. Ако отлагате срещите си за след обяд, ще протичат много по-лесно. Прехвърлете част от задълженията си на друг и се заемете само с най-спешното. Това е единственият начин да приключите деловия си ден благоприятно.

 

Козирог

Това, което направите днес до обед, ще може да ви развърже сърцето, ръцете и кесията. Ще си отдъхнете от проблемите, макар и за кратко, защото в следобедните часове отново ще трябва да се подчините на нечия воля. Сами сте го докарали дотам - да зависите от друг човек. Неразбирателствата с половинката пречат не само на почивката, но и на работата ви. Ако вчера сте се скарали с някого, днес няма да можете да оправите нещата.

Водолей

Ако днес ви поканят за посредничество, приемете. Самите вие се готвите за подписване на важни договори, на които разчитате за много пари. Подгответе ги добре и ако ги подпишете до края на деня, наистина ще ви донесат пари. Много е възможно от близки хора да разберете за клюки по ваш адрес. Ще ви заболи, но не предприемайте нищо. Нови контакти ще ви предложат нови възможности. Не се хвърляйте на общи дела с непроверени партньори.

 

Риби

Звездите ви помагат в деловите връзки и в контактите. Риби, ставате по-контактни и по-смело започвате да търсите това, което ви трябва, за да върви работата ви. Насочвате се и към допълнителни дейности като резерв за по-трудни времена. Всички, които ще имат изяви пред някаква публика, ще го направят сполучливо и за тях ще се заговори сред професионалните им кръгове. Тихо ще се измъкнете от неприятни връзки и ситуации.

Ключови думи:

дневен хороскоп