Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

20 Ноем. 2023
Pixabay

 

Овен

През първия следпразничен делничен ден по-голямата част от вас ще се нуждаят от добри шансове, за да покажат на какво са способни. Мнозина ще имат възможност да блеснат със знания и умения, с които не всеки може да се похвали. Всички ще се радват на отлична подкрепа в проектите си. Склонността ви да контролирате развитието на инициативите си в професионалната сфера ще ви спести множество главоболия и затруднения.

 

Телец

Днес решителността, с която мнозина преследват личните си интереси от професионален характер, ще спечели възхищението на началници, високопоставени особи и колеги. Стремете се да завършите навреме рутинните си дела на работното място, за да разполагате с достатъчно свободно време за други проекти. Колкото повече ви ръководи разумът, толкова по-добра ефективност ще постигнете.

Близнаци

Понеделникът за вас ще бъде отговорен, особено по отношение на вашето професионално призвание или във връзка със стремежа ви да заемете желаното от вас престижно място. Ще ви владее голямо желание да изпъкнете и в това ще ви подпомага волята ви за успешни начинания. Единственото нещо, което може да ви създаде известно напрежение, е, ако прекалите с вродената си ексцентричност и странност в поведението.

 

Рак

Използвайте първия ден на новата работна седмица, за да обмислите детайлно режима си на работа и почивка и дали трябва да продължавате да работите. По възможност отложете пътуванията на далечни разстояния и особено в чужбина, ако са предстоящи - възможни са неприятни пречки и спънки в това отношение, и то по независещи от вас причини. Не е необходимо заради грешките или пропуските на други да страдате вие.

Лъв

В емоционалната сфера ще се нуждаете от кръговрата на познатите и уютни неща в дома. Здравето ви по правило при такава планетна конфигурация е безпроблемно, но се въздържайте от прекаляване, особено с храната. Тъй като звездите ви дават голяма енергия и сила, опитайте се да ги ползвате конструктивно при контактите си, особено с най-близкия човек до вас. С него не започвайте разправии, пазете се и от стремеж за доминиране.

 

Дева

Днес основните ви ангажименти според звездите са в областите на професионалните и партньорските ви контакти. Вашите емоции и дела ще са свързани освен с кариерата и с дома и с партньора. В професионалната сфера използвайте натрупания досега опит и вродената си интуиция, когато става въпрос за решаване на сложни и немного ясно формулирани проблеми. Ако се занимавате с обучение, днешният понеделник ще е добър.

Везни

В първия ден на деловата седмица ще имате стабилна подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Имате много добър период за интимни контакти, но ако се изкушите това да е с хора от работната ви среда, клюките са неизбежни и ще стигнат до уши, които не трябва да ги чуват. Може да почувствате изострен стремеж към обезпеченост, който ще се прояви като пестеливост.

 

Скорпион

Днес няма да имате поводи да се притеснявате за финансовото си благополучие, защото звездите ви дават висока енергия и продуктивност в области, които са ви любими. По възможност обаче, независимо от това дали учите, или работите, се постарайте да обуздавате вашите стремежи към противоположния пол, защото това може да ви доведе до конфликти. Имате практична мисъл и работеща интуиция, използвайте ги пълноценно.

Стрелец

Днес звездите ви дават сериозна концентрация и способност да избягвате занимания с излишни неща. Имате достатъчно мощен енергиен заряд, за да преследвате и постигате и дори и по-далечни цели. Реализирайте и естествените си възможности да направите работното си място още по-удобно чрез реорганизация или с въвеждане на нови приспособления. Може да изпитате и влечение към далечни непознати места с мистична слава.

 

Козирог

Днес представителите на знака ще се радват на успех във всичките си начинания, свързани с кратки пътувания, публикации и изяви в музиката и литературата. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с околните, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате между дълбоки и страстни изблици на чувства към някоя скорошна връзка.

Водолей

Използвайте деня, за да свършите неотложните "малки неща" в живота, защото понякога те се оказват извънредно важни. Добри условия ще имате за запазване и увеличаване на собственото ви благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора ви, особено в сферите на интелектуалния труд. Някои трябва да се пазят от прибързани решения. В интимната сфера почти всички от знака имат отлични възможности да проявят енергичност.

 

Риби

Днес не се поддавайте на променливите си емоции, за да се радвате пълноценно на това, което имате. Ще се справяте отлично, ако работите в комуникациите, компютърните продукти и медиите. Вероятно е да сте привлечени от духовни или мистични проблеми. Вие имате добра концентрация, която е от значение за справянето с евентуални нови неща. Програмата ви може да се наруши от неоснователни претенции на хора край вас.

Ключови думи:

дневен хороскоп