Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

11 Септ. 2023
Pixabay

Овен

В първия делови ден на седмицата мотивацията ви за работа ще има определяща роля при постигането на набелязаните от вас цели. Успехите ви ще се измерват не само с резултатите, които вие считате за добри, но и на базата на мнението на началниците, клиентите или деловите ви партньори. Шансът в професионалната сфера ще е на ваша страна, но ще ви се наложи да направите някои жертви в името на резултатите, които искате да постигнете. Опитайте се да влагате сърце и душа при изпълнението и на недотам приятните за вас рутинни задължения. От голямо значение ще се окаже способността ви да предвиждате някои събития.

 

Телец

Днес с присъщия си оригинален подход ще можете да направлявате инициативите си в желаната от вас посока, без значение дали става въпрос за нови или стари проекти. Опитайте се да не се впускате в неоснователно експериментиране само за да задоволите екстравагантните си потребности. Не се колебайте, когато на пътя ви възникнат трудности, по-добре е да ги приемете като неразделна част от успеха ви. Ще постигнете значителни парични печалби, ако сте предприемчиви и съумеете да прецените, доколко можете да си позволите лукса да рискувате инвестираните от вас средства. Гаранциите ви ще идват от правилно сключените съюзи и договори.

Близнаци

През първия делничен ден е изключително важно да обръщате внимание на малките детайли в процеса на работа. Опитайте се да следвате съвестно поетите от вас ангажименти, без значение дали имате друг приоритет на този етап от време. Не пренебрегвайте някои малки разногласия и несъответствия във вашите потребности и тези на интимната ви половинка. Финансовото ви състояние значително ще се подобри, но разумът при харченето на средства трябва да се следва неотклонно. С цената на всичко се предпазвайте от попадането в зависимост, дори и от личности, които не считате за заплаха поради недотам влиятелното им положение.

 

Рак

В първия ден на новата седмица си направете правилен разчет на отговорностите, но със същото отношение се отнесете и към материалното си положение. Поддържайте високо темпо на работа, дори и на моменти да се чувствате изморени от прекомерните усилия да сте във върхова форма. Стремете се да преценявате обективно възможностите си в материалната област. Отнасяйте се с повече преданост към близките и приятелите си. Постарайте се да планирате ангажиментите си, без да приемате твърде емоционално предизвикателствата, отправени ви от недоброжелатели. Стремете се да защитите достойно интересите си, без значение на каква цена.

 

Лъв

В началото на седмицата отговорностите и ангажиментите ви в професионалната сфера значително ще се увеличат. Времето, с което ще разполагате, ще е силно ограничено, което ще породи необходимост от стриктен план за работа. Планирайте предстоящите си ходове в професионалната сфера, както и пътуванията, които смятате да осъществите по работа. Днес направете необходимото, за да се освободите от старите си задължения, които не са само от финансов характер, но също така и от делови. В любовта мнозина от вас ще са привлечени от нова особа в обкръжението си. Бъдете готови на компромиси заради разбирателството.

Дева

Днес се стремете да контролирате отблизо осъществяването на започнатите от вас проекти преди време. Ще разполагате с добър умствен потенциал, който ще ви е от полза при водене на преговори и сключване на договори. Възможно е нови събития в работата да породят необходимост от изменения в плановете ви. Вероятно ще ви се наложи да осъществите далечно пътуване по работа, от което ще можете да повишите значително материалните си приходи. Стремете се да не забравите да внедрите по логичен начин и досегашните си инициативи и делови ангажименти. Ще се радвате на многобройните подаръци, връчени ви от съдбата.

 

Везни

Днес се старайте да не пренебрегвате нито един шанс, независимо колко ангажименти лежат върху раменете ви. Преценявайте ходовете си в деловата сфера, но отделете достатъчно време за интимната си половинка. Отделете време за личните си документи, както и за служебната си кореспонденция. Опитайте се също така да премахнете някои недовършени свои дела, свързани с въпроси около недвижимо имущество или други лични дела, които засягат дома ви. Залагайте на ясното изказване, за да избегнете погрешното тълкуване на думите ви. Добре е също така да избягвате затворените пространства.

Скорпион

Понеделник за почти всички под знака е добър за работа и бизнес. Преодолели сте припряността от предишните дни и нещата най-сетне се подреждат според желанията ви. Действате с амбиция и настроение, съчетани с премерена доза ентусиазъм и предприемчивост. В любовта очаквайте неприятни изненади. Увлечение по воден знак - може би Рак, ще донесе на някои разочарование. След края на работния ден може да се отдадете на любимото си занимание или хоби. Денят е благоприятен за занимания с музика, танци, изкуство, медитации. Няколко обаждания по телефона могат да прераснат в дълги и интересни разговори.

 

Стрелец

Много упорити и не особено дипломатични, днес трябва да сте по-малко активни, защото сами ще си създадете пречки за това, което искате да направите. Привличат ви големите идеи, независимо от това кой е авторът им, жадувате за работа с голям размах, но понеделникът не е подходящ за големи дела и нови начинания. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат възможност сега да му се отдадат с цялата си душа и сърце. Понеделникът ще е напрегнат за родените под знака на Стрелеца, макар че видимо нищо лошо няма да ги преследва. Ще се придържате към принципите си, но вероятно някаква личност ще накара родените в средата на знака да ги пренебрегнат.

Козирог

Днес мнозина от вас няма да успеят да избегнат неприятна ситуация в деловата си дейност, която им тежи от много време. Почти всички представители на знака трябва да се опитат да сложат ред. Пазете се от въздушните кули, които понякога градите около себе си. Често приемате желаното за действително. Повечето от вас ще имат голям успех в изпити и интервюта. Ще ви покровителстват влиятелни личности. Помага ви Дева, но приятелска ръка може да ви даде и Рак. Родените в края на знака ще се радват на уважението на колеги. Много от нещата, които сте започнали, ще са добре изпипани. В личния си живот не се впускайте в авантюри, които могат да се окажат катастрофални.

 

Водолей

Днес вашите успехи ще се дължат най-вече на стабилната ви подготовка, на огромните ви амбиции и на помощта на близък човек. Не форсирайте нищо. Просто се отпуснете и се опитайте да дадете всичко от себе си. Вашето нетърпение и импулсивност може да ви спечелят противници. Това ще бъде много безсмислено, защото тези хора не ви мислят злото, а и вие нямате нужда от допълнително усложняване на ситуацията. Опитайте се да стоите настрана и да наблюдавате събитията, без да се намесвате в тях, и особено се пазете да не вземате страна при спор на ваши познати. За да избегнете рисковете, не бива да контактувате прекалено интензивно с хората около вас.

Риби

Днес родените в началото на знака ще бъдат търсени от много хора, за да им направят някаква услуга. Не поемайте такива ангажименти, защото няма да можете да се справите. Настроени сте оптимистично, чувствате се отлично и горите от желание да се захванете по-сериозно с работата си. Бъдете внимателни, защото не бива да се заемате със странични дейности. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. Родените във втората десетдневка да бъдат много внимателни за парите си. Не давайте назаем и не играйте хазарт. Ако ви доскучае, може да прегледате някои стари обещания и ангажименти, които не сте изпълнили.

Ключови думи:

дневен хороскоп