Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

4 009
 Pixabay

Овен

В края на деня предстоят най-хубавите ви часове. Използвайте добрите си шансове тогава, за да свършите най-трудните си дела. Всичко ще стане, без особено да се напъвате, а и ще получите навременна помощ. Дотогава обаче, колкото и да е несвойствено за вас, ще трябва търпеливо да изчаквате. В началото на деня можете да изпитате някакво разочарование от близък човек или хора, но то само ще кали борбения ви характер. Възможно е едни да спекулират с труда ви, а други - с любовта. Това няма да ви обезкуражи, а по-скоро ще ви принуди да изчакате, за да нанесете своя удар. А той няма да закъснее.

Телец

Склонността ви да се предоверявате на хора, които имат редица допирни точки с вашите делови интереси, ще провокира редица главоболия за вас в първия ден на седмицата. Притеснени от успехите ви в служебен план и откриващия се шанс да подобрите позициите си, някои ще се опитат да попречат на реализацията на плановете ви. Съюзници на работното ви място обаче няма да ви липсват и ще съумеете да излезете победители от ситуацията, без да го демонстрирате. Възможно е да възникнат недоразумения с брачния или интимния ви партньор и причина за това ще бъде увлечението ви по някой от очарователната зодия Везни.

Близнаци

Сигурно днес ще ви досади някой раздразнителен колега, малко по-високо поставен от вас в йерархията, който ще се опита да ви се прави на шеф. Той със сигурност ще иска непрекъснато да се съобразявате с него, а сам твърде често няма да е наясно какво иска, нито пък как да го направи. Всичко това скоро ще ви изнерви и ще махнете с ръка на работата, като най-вероятно ще се ограничите във вършене на най-необходимото. Въоръжете се с още малко здрави нерви и не се притеснявайте - способностите ви няма да останат незабелязани. Пазете се да не пренесете нервната работна обстановка и вкъщи. Разбирателството и мирът там зависят изцяло от вас. Най-добре ще е да прекарате колкото можете повече време в уединение.

Рак

Амбициите ви в работата ще помогнат да мобилизирате всичките си сили и енергия, за да покажете на какво сте способни. Недостатък може да се окаже стремежът ви да избързвате с инициативи, които със сигурност ще ви създадат някои усложнения. Ако някой успее да премахне присъщото ви колебание, вие ще знаете какво да направите в подходящия момент на подходящото място. Недоволството ви от Скорпион и от прекалено мислеща Дева ще провокира у вас борбеност. Толкова сте замислени за проблемите в работата си, че приятелите ви безуспешно ще се опитват да ви накарат да помислите за нещо друго - например за любов.

Лъв

В доста примамлива светлина делови партньори ще ви представят своя оферта, в резултат на което могат да ви въвлекат в неизгодна сделка. При вашия характер е трудно да допуснете това, но ако се случи, ще ви коства доста нерви и финансови загуби. Затова мислете добре и съберете повече информация, дори и от странични хора. Характерното за вас е, че през целия ден предварителната ви нагласа няма да отговаря на това, което ще се случва. Което в никакъв случай не означава, че нещата при вас вървят към лошо. На светско парти ще срещнете човек, който може да ви е полезен. При общуването си с него разчитайте предимно на интуицията си.

Дева

Неспокойната ви и твърде често безпричинно оптимистична натура трудно ще се примири с продължаващия застой във финансовите ви дела. Обещанията на ваши приятели за съвместен бизнес няма да се изпълнят и това ще промени много от първоначалните ви планове. Сигурно ще се убедите в точността на израза "като не върви, не върви", защото пък най-близките ви ще се подразнят от факта, че не изпълнявате ангажиментите си към тях. Към края на днешния понеделник най-вероятно ще ви се наложи да изминете доста обиколни пътища, докато уредите проблемите. Доста изнервящи обстоятелства ще се отразят на настроението ви и ще трябва да се пазите от тях.

Везни

Не робувайте на ограниченията и стереотипите, а насочете силите си за изява натам, накъдето ви тласка въображението, и не се спирайте пред нищо, за да дадете изява на творческите си способности. Днес мнозина ще имат шанс за изява в нова за тях област, ако не се разколебаят от мисълта, че усилията им могат да не получат признание. За друга част от представителите на знака през целия днешен ден ще е добре да прекарват повече време извън дома си, за да не се зареждат с отрицателни емоции. Не без основание можете да очаквате проблеми в семейството. Изисквайте по-малко и показвайте по-голяма толерантност към околните.

Скорпион

В много от действията и начинанията си през първия ден на седмицата ще почувствате, че срещате неотзивчивост и ще ви е трудно да разберете защо се получава така. Причината със сигурност е във вашата прекалена настоятелност и неумение да изслушвате аргументите на другите. Скоро ще се убедите, че ще трябва да се върнете към нещата, които ви носеха успех досега, и да се откажете да експериментирате нови предложения и идеи. Разумността и избягването на излишни рискове ще са нещата, които ще ви помогнат да преминете сравнително добре през днешния ден. Не се поддавайте на неприятното чувство, че губите ценно време.

Стрелец

Целият понеделник ще бъде наситен с ангажименти и задължения, които твърде често ще ви се струват неприятни. Най-лошото е, че парите, които очаквате, няма да дойдат. Няма да ви остане време и за развлечения. Дори и вечерта не обещава поправяне на настроението ви, защото в момента амбициите ви тласкат напред. Съвсем не сте готови да правите компромиси, особено на работното си място. Не разчитайте само на чувствата си, а приемайте и добрите съвети. Опитайте се да не гледате прекалено негативно на нещата и не се потискайте при всеки неуспех. В отношенията с постоянния партньор няма да имате разочарования.

Козирог

През целия ден ще бъдете доста енергични и с лекота бихте могли да разрешите някои от проблемите си. С най-голяма сила това се отнася до интимния ви живот. Мнозина от представителите на знака днес ще се освободят от излишната си импулсивност, което означава, че контактите им ще бъдат доста ползотворни и резултатни. Част от вас ще се отърсят от служебно затруднение, което ви е създавало доста грижи. Като цяло понеделникът ще се окаже доста печеливш за повечето Козирози. Успех и придобивки ще си осигурите чрез пътуване. Като правило почти при всички не са изключени юридически проблеми.

Водолей

Потребността от емоционална и финансова сигурност ще ви изнервя доста в началото на работния ден, но към обяд ще съумеете да договорите нещо и да се поуспокоите. Финансовите ви начинания ще изискват особено внимание, тъй като не ви се очертават достатъчно пари. Увлечението ви по Овен ще се развива по възходяща линия до момента, в който усетите, че не достигате до никакъв краен резултат и излишно хабите енергия. При повече сдържаност ще съумеете да постигнете професионални успехи. Възможни са интересни предложения и изгодни контакти. Ще бъдете особено чувствителни към всичко, свързано с тях.

Риби

Днешният понеделник е добър за довършване на отложени начинания от миналата седмица. За да действате по-спокойно и сигурно, приемете, че идеите ви се харесват от хората около вас. Трябва да се опитате да направите всичко, за да завършите плановете си. Сигурен успех за вас е напълно възможен, ако проявите природата си на умерени и търпеливи хора. По отношение на парите си не се предоверявайте на приятели, защото тяхната информация може да се окаже лъжлива. В скоро време е изразена вероятността за допълнителни ангажименти. Светът на чувствата ви е разнообразен и противоречив.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

24.06.2022

5998
Хороскоп за четвъртък

23.06.2022

5835
Хороскоп за сряда

22.06.2022

4465